Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szukam świadków zdarzenia |
Zdarzenie miało miejsce dnia 7.12.2012 ok godz 14 przy kwiaciarni marzenie. Jeśli ktoś był świadkiem zarysowania bordowego golfa III na parkingu od legionów naprzeciw kwiaciarni bardzo proszę o kontakt. Niestety nie ma tam żadnych kamer i nie mogę znaleźć sprawcy, jedyne co udało mi się ustalić to była starszego modelu toyota koloru miętowego (seledynowego).
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szukam świadków zdarzenia |
Masakra ...
|
|
oto kontakt
|
|
to nie kontakt a wlacznik ... ja mam kontakt : ![]() ![]()
|
|
Temat przyznam rozsmieszyl mnie :) szukac sprawcy od zarysowanego starego prawie 25letniego golfa :) zeby to byl golf 4 to juz mozna by bylo takie poszukiwania robic,Nie lubię tych starych gruchotów na naszych drogach :) może dlatego je rysują ?
|
|
to golf w śród mercedesów !
|
|
Claro jak możesz tak wogole mówić? Moze dla kogoś to wszystko na co moze sobie pozwolić. Czy jest gorszy bo ma starego golfa? Czy Twoje dzieci bedą gorsze od innych? Przemyśl zanim 2 raz sie wypowiesz bo strasznym hamstwem i wiochą wali od Twojej wypowiedzi. Ma co ma i nie Twoja sprawa. Jak zaleje Ci mieszkanie inny sie usmieje i powie ze trzeba było mieć dom? Poprostu pomysl czasem o innych.
|
|
nie wiem czy to takie śmieszne ? Jednak jest to szkoda wyrzadzona cżłowiekowi i to w bandycki sposób który wymaga społecznego napietnoiwania. Tupik
|
|
daj wam Boże, a żeby te nowe ładne samochody dożyły wam tyle lat, co te stare gruchoty co jeszcze jeżdżą
|
|
|
|
30 lat temu ktoś zajeba...l mi rower z klatki w bloku , rower Romet model Wigry , szukam świadków zdarzenia, nagroda za najcenniejsze informacje
|
|
...ale dzieci mają ubaw...:/
|
|
jakby napisał że zarysowano mu jakiegoś merca z 2012 r. to by się cieszyli , a dobrze mu tak bo bogaty , taka natura ludzi w tym mieście koziol0
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |