Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowy kebab na al legionów |
Jak myslicie przydałby sie nowy kebab na aleji legionów?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowy kebab na al legionów |
nie
|
|
na calym legionow masz: 2,3x kebab, mc donald, 3 stacje benzynowe, na ktorym 1 bistro. Na cholere ci wiecej?
|
|
bo to ich lokal będzie się otwierał a dokładnie czeczeńcy z warszawy mają się otwierać/podobno tam gdzie hot cziken był bo odkupili ten domek coraz więcej 'ich' się robi w łomży poczekaj jeszcze z 2 miesiące i kolejny pseudo turecki kebap się otworzy że już nie ma się co w tej łomży otwierać tylko kebaby
|
|
I w końcu będzie porządna , prawdziwa czeczeńska kuchnia a nie jakieś kurczakowe dziadostwo pod nazwa Polski Kebab :):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
ile razy bylo juz tu pisane ze w Lomzy nie ma kebabu,,,sa bliny z jakims tam miesem i to nie wiadomo z jakim,moze pies ,moze kot lub inne miesko jadalne ale co do kebaba to jak z Lomzy do Berlina jest jeszcze taka daleka droga.
|
|
chodzi mi o prawdziwy kebab a nie jakies tam cytuje bliny bułka pieczona w lokalu a nie ze stokrotki prawdziwe mieso czekam na opinie
|
|
wpm, o już znawcy się odezwali... byłem w stambule i jadłem różne wariacje kebabów w niby stolicy tego żarcia... więc ważne aby komuś smakowało..
|
|
czeczeni mają tyle wspólnego z tureckim kebabem co te egipcjanie z niemcewicza trzeba byc desperatem wyberając taki kebab zamiast na przykład dobrej pizzy
|
|
https://www.facebook.com/swiecsie/app_386474028102368 ŁOMŻA!
|
|
Jak zwykle pier**licie panowie. Na co otwierać coś czego już jest w ch**? Jak to Czeczeńcy to może by zrobili użytek ze swoich arsenałów pobunkrowanych po domach i otworzyli porządny sklep z bronią i amunicją? Myślę, że mieliby niemałe zainteresowanie i popyt, w dobie rządów pana Dolana T. i mu podobnych "ubytków".
|
|
Autor: radek3h3 (---.internetia.net.pl) Data: 10-12-12 19:16 czeczeni mają tyle wspólnego z tureckim kebabem co te egipcjanie z niemcewicza trzeba byc desperatem wyberając taki kebab zamiast na przykład dobrej pizzy //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Nikt nie pisał że kebab to czeczeńskie danie :) A poza tym, lepsze czecseńskie danie od tego włoskiego zakalca z glutami na wierzchu :)
|
|
ja tam wole zakalca u grubego benka niż mamałyge u pseudo niby turkuF a do tego daje zarobić polakom
|
|
Panie jak pan chce kebaba to do Turcji se jedz. Lepsza słaba pizza niż ,,POLSKI" kebab.
|
|
Ja jadlem kebaba w niemczech robionego przez turka i naprawde był smaczny nie to co u nas dostajesz bułke z warzywami i siadasz albo wyłazisz z lokalu tam siadasz podaje ci go na białym talerzu turek i sztućce ci daje nie plastikowe wszystko wygląda estetycznie i ich rollo naprawde pyszne ale tam warzyw mało ale wiecej miesa
|
|
A ja to daję zarobić temu kto smacznie gotuje i estetycznie podaje :):):) Jak za cos płacę to ma mi smakować a nie: bo to Polak to i gó.wn.o niech poda :):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |