piątek, 25 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nowy kebab na al legionów

Jak myslicie przydałby sie nowy kebab na aleji legionów?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nowy kebab na al legionów

nie

na calym legionow masz: 2,3x kebab, mc donald, 3 stacje benzynowe, na ktorym 1 bistro.
Na cholere ci wiecej?

bo to ich lokal będzie się otwierał a dokładnie czeczeńcy z warszawy mają się otwierać/podobno tam gdzie hot cziken był bo odkupili ten domek coraz więcej 'ich' się robi w łomży poczekaj jeszcze z 2 miesiące i kolejny pseudo turecki kebap się otworzy że już nie ma się co w tej łomży otwierać tylko kebaby

I w końcu będzie porządna , prawdziwa czeczeńska kuchnia a nie jakieś kurczakowe dziadostwo pod nazwa Polski Kebab :):):)

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

ile razy bylo juz tu pisane ze w Lomzy nie ma kebabu,,,sa bliny z jakims tam miesem i to nie wiadomo z jakim,moze pies ,moze kot lub inne miesko jadalne ale co do kebaba to jak z Lomzy do Berlina jest jeszcze taka daleka droga.

chodzi mi o prawdziwy kebab a nie jakies tam cytuje bliny bułka pieczona w lokalu a nie ze stokrotki prawdziwe mieso czekam na opinie

wpm, o już znawcy się odezwali... byłem w stambule i jadłem różne wariacje kebabów w niby stolicy tego żarcia... więc ważne aby komuś smakowało..

czeczeni mają tyle wspólnego z tureckim kebabem co te egipcjanie z niemcewicza trzeba byc desperatem wyberając taki kebab zamiast na przykład dobrej pizzy

https://www.facebook.com/swiecsie/app_386474028102368
ŁOMŻA!

Jak zwykle pier**licie panowie.
Na co otwierać coś czego już jest w ch**?
Jak to Czeczeńcy to może by zrobili użytek ze swoich arsenałów pobunkrowanych po domach i otworzyli porządny sklep z bronią i amunicją?
Myślę, że mieliby niemałe zainteresowanie i popyt, w dobie rządów pana Dolana T. i mu podobnych "ubytków".

Autor: radek3h3 (---.internetia.net.pl)
Data: 10-12-12 19:16

czeczeni mają tyle wspólnego z tureckim kebabem co te egipcjanie z niemcewicza trzeba byc desperatem wyberając taki kebab zamiast na przykład dobrej pizzy

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Nikt nie pisał że kebab to czeczeńskie danie :)

A poza tym, lepsze czecseńskie danie od tego włoskiego zakalca z glutami na wierzchu :)

ja tam wole zakalca u grubego benka niż mamałyge u pseudo niby turkuF a do tego daje zarobić polakom

Panie jak pan chce kebaba to do Turcji se jedz. Lepsza słaba pizza niż ,,POLSKI" kebab.

Ja jadlem kebaba w niemczech robionego przez turka i naprawde był smaczny nie to co u nas dostajesz bułke z warzywami i siadasz albo wyłazisz z lokalu tam siadasz podaje ci go na białym talerzu turek i sztućce ci daje nie plastikowe wszystko wygląda estetycznie i ich rollo naprawde pyszne ale tam warzyw mało ale wiecej miesa

A ja to daję zarobić temu kto smacznie gotuje i estetycznie podaje :):):)

Jak za cos płacę to ma mi smakować a nie: bo to Polak to i gó.wn.o niech poda :):)

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org