wtorek, 29 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
jakie typy dziewczyn preferują faceci?

co o tym sądzicie?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: jakie typy dziewczyn preferują faceci?

75 C :)

Czasami najpiękniejsza prawda to szaleństwo.

hehe nie chodziło mi dokładnie o to :)) ale nie powiem ,że wygląd nie ma znaczenia :) bo ma i to nie mały :)

lolsss,czego ja nie mam?

Najważniejsze żeby dziewczyna się szanowała i potrafiła o siebie zadbać, wtedy zawsze jest atrakcyjna.

haha a dokładniej :)

tak DFX masz świętą racje :) tylko niektórzy faceci tego nie rozumieją :) dla nich się liczy wlaśnie te 75C i tak dalej ..

Zgrabne,ładne i powabne.

Żeby nie były takie jak nasza green-:))

a jaka jest green? :)

Z wyglądu to nie wiem,ale wiem ,że zarabia 500zł dziennie,to gdzie u nas w Łomży tak płacą?-;)))))))

ohooo bogato .. pojęcia nie mam... trzeba by było się jej zapytać :) hehehehe

Nie powie ,nawet nie będę pytał.

musisz chodzić z zębami na wierzchu i śmiać się z dennych dowcipów (poćwicz przy Familliadzie)

---------------------------------------------

hahaha .. dobra to lepiej nie pytajmy :P
biznes się musi kręcić :P

Żeby wszystkie były takie jak moja Mariolka to producent Viagry poszedby z torbami.

Ty się nie chwal tutaj swoją Mariolką .. wiesz jacy ludzie potrafią być zazdrośni.. hehehe :)

Wiem,a najwiekszym zazdrośnikiem to jest Maruda.

oj jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził :)

Ja preferuje mila, cicha, spokojna dziewczyne :)

.

jesteś zdania ,że przeciwieństwa się przyciągają? a Ty jesteś szalony? :)

Inteligencja jest sexy:))))))) No ale nie zawsze inteligecja chadza w parzre z urodą:))))

Facetki ktore mi mówią że.... czy bym nie chciał mieć żony typu.... uprane ugotowane , obiad, piwo podane podnos ODPADAJĄ:))))))))

Bardzo ciekawy temat :) Piszcie Panowie...piszcie.......:)

żywe!!;-)

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

Agatka Jesteś poszukująca???? Hmmmmm.... Chyba raczej poszukiwana;-))))) Duży + dla Ciebie za poczucie humoru itd itp...;-)

--------------------------------------------------------------

hot chocolate Kobiety są wzrokowcami i chyba nie znajdziesz argumetu żeby obalić tej tezy:)))))))))))

Na pewno kobieta powinna być zadbana, odrobinę tajemnicza...naturalna, uśmiechnięta ;) Nigdy nie znajdziesz konkretnej odpowiedzi na to pytanie, każdy lubi co innego.Faceci lubią w kobietach to czego sami nie mają...;p

Nie idę do nieba...mam lęk wysokości

wiecie jak to jest. istnieją różne typy facetów.. i prawdą jest to ,że są gusta i guściki .. :) i potwierdzam brooklyn :)..
Cieszę się ,że faceci na tym forum są prawdziwymi MĘŻCZYZNAMI i normalnie reagują na ten temat :))

CXRSa1 oddaje swe życie w ręce przeznaczenia :) Nie szukam... Co ma być to będzie :) Fajnie jest poczytać co Panowie mają na ten temat do powiedzenia :)

Ale czasami warto się rozejrzeć za swoją drugą połową ;)) a nie tylko czekać ;p

Nie idę do nieba...mam lęk wysokości

Agatka ja bym Ciebie zagadnoł idąc ulico!!!! Tylko nie wiem jak byś zaregowała na me podchody:)))) Pewnie byś pomyślała kolejny pajac czegoś chce ...:)))))

Ps.nie bedę pisał w imieniu wszystkich "P"anów bo cześć z nich jest żałosna!!!

Żeby nie było..-daje szczęściu szanse i się rozglądam ale na razie żaden Pan mnie wystarczająco nie zaskoczył tak, żebym widziała, że choć trochę jest wyjątkowy :) Ale to temat o Was Panowie, nie o mnie więc czekam na kolejne "opinie" na temat typów dziewczyn :)

Zgrabne, ladnie ubrane, humorzaste I skromne chociaz troche , ale wyuzdane w sypialni

CXRSa1 ale czasem intuicja dobrze Wam podpowiada :) A kobietę łatwo oczarować i zrobić na niej dobre wrażenie mimo, ze wydaje Wam się inaczej :)

Garbaty Aniele a co masz na myśli pisząc "ładnie ubrane"? :) Bo "ładnie" to pojecie względne :) Tak z ciekawosci pytam... Zaintrygował mnie ten temat :)

Obcislo jezeli spodnie I bluzeczki
Krotko jezeli kiecki

Cytując klasyka trzy razy C "cudze,czyste,cycate"
A tak normalnie,to szczere,ładne i na zawsze lecące na kasę.

Agatka:))) OK zgodzę się z Tobą Panowie nie są kumaci i dla tego dziśiaj Panie pierwsze wychodzą z inicjatywą:))))

W dzisiejszych czasach to ja juz nie wiem jak normalnie "wyjść z inicjatywą" :)))) Chyba jestem z tego starszego pokolenia i dlatego tyle we mnie "konserwatyzmu" :P

Agatka "starsze i młodsze pokolenie" też tu przesiaduje:))))) Nie zauważyłem żeby staroświeckie poglady na sprawy damsko męskie były nie cool:))))))

CXRSa1 właśnie jestem w trakcie "przeglądania" Twoich postów na forum.... :) no, no........:)

Ha Agatka poczytaj z 2 miesiace temu, a jak Cie ciekawi to i nawet z 4 haha masakra.

.

no dobra wiecej nie będę :) zapomniałam, że to "męski" temat forum :) znikam lepiej

Agatka jakiś 20 paro latek kilknoł myśląc coś tam coś tam...:-) A Ty mówisz że to męskie forum:)))) Kobiety też przegladają te forum a że się nie udzielają na ogólnym to już inna bajka...:)))

Udzielamy się udzielamy. Nawet w takich trudnych tematach tylko czasem ciężko walczyć z męskimi stereotypami i przekonaniami, ze większość a według wielu nawet wszystkie kobiety to materialistki i puszczalskie albo coś podobnego. A szkoda, ze zwykle jest tak, ze mierzy się wszystkich jedna miara albo ocenia się kogoś "tak po prostu". Zaciekawił mnie ten temat bo fajnie byłoby wiedzieć, ze normalne" kobiety maja po co istnieć..... Ale chyba niestety tak nie jest....

MOim zdaniem to maja maja wlansie takie po co istniec:) tylko bardzo trudno jest taka znalezc niestety:( sympatyczna wesola a za razem spokojna i szanujaca sie i swoje cialo:) NIe mam szczescia do takich niestety:(

Takie są ale ich nie widać bo zwykle zauwazane są te "ładne" z miseczka D albo te które robią wokół siebie najwięcej szumu.... No ale cóż.... Takie życie :)

niestety muszę się zgodzić z Agatką.. takie życie :)

Wtrącę sie bo nie mogę Was czytać, wakacje się skończyły więc myslałem że dzieci już tu nie ma, a jednak są same sikulce :-) Napiszę krótko wyobrażenia możecie mieć różne marzenia też, ale to wszystko to nic, Jeśli trafi swój na swego to czy koślawy, garbaty albo zezowaty :-) to nie bedzie miało wielkiego znaczenia liczy się to coś i nic więcej. Z kimś kto ma to "coś" można przeżyć długie lata. Problem w tym czy potraficie to zauważyć bo do tego trzeba dorosnąć niestety. Ten co żeni się z miseczką "D" to nic innego jak dupek,dureń i debil który w krótkim czasie spaprze swoje i czyjeś życie. Sorki jeśli kogoś uraziłem :-)

Agatka

czekaj cierpliwie,

Miseczka D nie jest wcale taka ladna:) ja na to nie lece i na takie co robia duzo szumu:) moze dlatego ze sam taki cichy chlopak jestem:P Liczy sie to zeby sie z Ta osoba dobrze czuc i rozumiec prawie bez slow:) Wiekszosc facetow wlasnie leci na takie lalki co nic nie warte sa...

Agatka patrzysz na facetów przez pryzmat swych doświadczeń życiowych.. I chyba tu tkwi gdzieś Twój bład. Ja zawsze słucham z uwagą szczere uwagi mądrych Kobiet bo nie raz spostrzegały to co Panowie nie umieją zauważyć i słusznie nie raz mi ich dobre rady ustrzegły przed popełniniem wielkiego błedu:))))

prawdomówne

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie

"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Aż uśmiechnęłam się do monitora po przeczytaniu Waszych postów chłopaki :) Czyli jednak jest nadzieja na Panów, którzy jeszcze myślą o kobietach w odpowiednich kategoriach :) ehhhh....jak miło :)

CXRSa1 fakt, że patrze na Panów przez taki a nie inny pryzmat. Wiem, że to błąd bo może się wydawać, że tym samym przekreślam WSZYSTKICH- łącznie z tymi, którzy zasługują na wszystko co najlepsze. Ale nie jest tak- po prostu trudniej mi zaufać i przekonać się do tego, że jeszcze warto dla kogoś poświęcić kawał swojego cennego czasu, uczuć itd...

Niech to...

Agatka nic już nie napisze i nie powiem. Bo myślałem że.. szkoda.

A co ja nie tak napisałam???? :)

Agatka hmmmm.. stwierdziłem że jesteś sympatyczna i podobne mam poglądy... :) a reszte komplemetów dotyczące Twej osoby zatrzymam na pożniej :) OK

Agatka to musi byc wyjatkowa dziewczyna:)

Jestem normalną, zwykłą dziewczyną i nic we mnie szczególnego Panowie. I chyba temat trzeba zamknąć no i do zobaczenia gdzieś tam....:)

Juz zamknac Agatko?:) a nie wiesz ze wlasnie te normalne dziewczyny sa kims wyjatkowym w terazniejszym swiecie?:)

Nie chciałabym za bardzo marudzić w tym temacie ale normalne dziewczyny są w teraźniejszym świecie również niewidoczne :) W sumie nie mam jakichś kompleksów w związku ze swoją "normalnością" tylko jeśli chodzi akurat o ten temat to chyba jednak te najbardziej cieszące oko Panów kobiety mają największe "prawo bytu" w męskim świecie :)

Tajemnicza, błyskotliwa to jest właśnie Agatka:)) No ale trudno będzie Ciebie odnaleść bo nie wiele wiem o Tobie:))) No coż może kiedy gdzieś tam przypadkiem:))))

Pozdr;-)

Miło się z Tobą pisało :) Jak nie uda Ci się mnie odnaleźć to ja odnajdę Ciebie :) Trzymaj się cieplutko

Poszukuje osób oszukanych/okradzionych przez łomżyńskiego radcę prawnego z Łomży Zbigniewa P. Toczą się przeciwko niemu postępowania dyscyplinarne, dalej oszukuje ludzi, ukrywa się

http://www.radio.bialystok.pl/news/index/k/201/n/54459

Poszkodowanych proszę o kontakt na adres : oszukani.przez.radce@o2.pl

Z góry przepraszam że wtrącam się w każdy temat ale mój post z apelem do poszkodowanych zostaje nagminnie usuwany przez admina

???????/

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org