wtorek, 05 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gdzie jest stara gwardia forum 4lomza.pl a

Co się dzieje z ziomami Zezowatym, Marudą itp.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gdzie jest stara gwardia forum 4lomza.pl a

spia pod mostem biedaczki.

Zezowatego żona piepszneła i wyjechał zagranice żeby dług alimentacyjne spłacić. Biedny ułomek w Łomży palił malborasy a zagranico zbiera pety... no cóż fortuna kołem się tacza.

Zezowaty po prostu nie ma teraz internetu. Nie stac go zeby oplacic. Wiem to z prawdziwego zrodla :)

.

biedaczek ten zezowaty

....

jedna mala rzecz. Jakim prawem macie czelnosc nazywac "stara gwardia" marude czy zezowatego?

To jest po prostu zniewaga dla prawdziwych, starych, zapomnianych i zasluzonych forumowiczow.
Niestety, poziomem kultury osobistej, zachowaniem czy stylem pisania ludzie typu marudy czy zezowatego maja WIELE do nadgonienia w stosunku do tych wlasnie, legend forum.

Autor: ByleJaki - dla ciebie to jestem Pan " zezowate szczęscie', a co do "stara gwardia" , to już dawnymi czasy tu pisałem pod innym nickiem,
- poziom kultury osobistej, zachowanie czy styl pisania jest adekwatny do aktualnego poziomu tego forum .

Autor: CXRSa1 - tego DEBILA już wielokrotnie skomentowałem i nudzi mnie powtarzanie tych samych sformułowań.

Autor: jaaaaaaaaaa - tobie prędzej zabraknie na chleb niż mnie na opłacenie internetu.

Autor: jaro2818 - nie bój bidy, jak przehulałeś już zasiłek dla bezrobotnych, to zgłoś się po zapomogę z MOPSu.

Autor: wpm - NO COMMENT , szkoda słów na IDIOTĘ !

zezus inteligencja to ty sie nie popisujesz od kilku dni..szukasz zaczepki sam ale jednak admin kasuje twoje posty..jedyny z niego dobry pozytek..

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

martucham , czy jak ci tam?
W jakim celu żaba nogę podnosi jak konia kują ?
Rozumiem, że jesteś fanką CXRSa1 vel Andy C vel 7angelfree i reprezentujesz ten sam poziom intelektualny co ten forumowy lowelas-lawstorant, jak tobie to odpowiada, twoja sprawa. Wolność słowa, nie musimy mieć tego samego zdania. Niemniej jednak nie jesteś i nie będziesz nigdy dla mnie żadnym autorytetem. Uzurpujesz sobie prawo do pouczania wszystkich, myślisz dziewczyno, że pozjadałaś wszystkie rozumy, jesteś wykładnią dobrego smaku i gustu, piewcą jedynie słusznych racji ?

PS:
Sam często używam "mocnych słów" ale nie lubię wulgarnych kobiet (patrz swoje posty w innych tematach).
To by było na tyle, nie wysilaj się z komentarzami, nie zamierzam ci odpisywać.

zezowaty ;]
po pierwsze: na szacunek i "PAN" trzeba sobie zasluzyc;] ;]
Moze pod innym nickiem reprezentowales troche wiecej niz teraz, nie bardzo mnie to obchodzi. Jednak, nie mam zamiaru do ciebie(tak, z malej litery) per PAN, gdy zachowujesz sie jak dziecko :)
Co do samego tematu i tego co napisalem we wczesniejszym poscie:
Stara gwardia mozemy nazwac jedynie osoby, ktore kiedys istnialy (badz tez istnieja do tej pory) na jednym, oryginalnym nicku.
Wiec to ze sobie miales 5-10 nickow to juz nikogo nie interesuje;]
A i jeszcze jedno, piszesz:
poziom kultury osobistej, zachowanie czy styl pisania jest adekwatny do aktualnego poziomu tego forum .

To wskazuje jaki ty masz niski poziom, a nie ze forum ;]

Autor: ByleJaki,

... i vice versa, przypominam, ze mój nick to : zezowate szczęscie nie "zezowaty" , nie odpisałem tobie " byle ktoś " czy " byle coś " .

a propos : ze swoimi 93 postami to ty jesteś naprawdę b. " stara gwardia ".

NO COMMENT .

:))))))))))))))))))))))
jak sam wspomniales, nie tylko ty miales na tym forum jeden nick ;]

... i niech tak pozostanie, nie przypominam sobie abym miał z tu tobą jakieś "wąty " ,
miłego dnia i do nienapisania!

Zezowate szczęście!Pięknie to ubrane w słowa.Już dawno ktoś powinien powiedzieć tej kobiecie od crsx1,angelfree,andiego żeby przestała tu się wymądrzać!Tym bardziej że nie ma nigdy nic ciekawego do powiedzenia.I to nie forum jest usłane debilami jak to uznała tylko ona jest pustką debilką!Szczekać sobie może do swojego męzusia(a może to crsx1 skoro tak za nim obstaje).jeśli jej na to pozwoli,ale niech uważa na drug ząb.Do tego niech nie robi tego dwa tygodnie przed okresem tylko w trakcie,bo wtedy jest spokojniejsza(chyba tak to martuchnam opisywałaś tu facetom na forum?)Ciekawe co by powiedział męzuś jakby to przeczytał?Zapewne byłby zachwycony swoją otwartą żoną.
I o czym to świadczy??O tym kobieto że jesteś pusta jak bęben.
Nie musisz mi odpisywać bo rzadko tu wchodzę,także jutro o tym wpisie już zapomne;-)Miłego wieczoru życzę.

częsć siedzi pewnie w pierdlu pozamykana za posty przez prokuratora cześć się zakonspirowała pod nowymi nickami a czesć siedzi na zmywaku w Angli i pilnie liczy funty.

Tupik

a część po prostu zrozumiała ze nie ma sensu dyskutować co białe czy czarne, a może czerwone tylko wzięła się do pracy bo temu zadupiu nic już nie pomoże ;)

ludzie na forum się wykruszają, działam na forach od kilku lat i jest to stała tendencja :P na tym forum jestem nowa i dopiero poznaje otoczenie :P

Jaka firma wykona dobrej jakościdachy warszawa ? Proszę o pomoc.

zezowate szczęscie zdechnie za pedofilie w pierdlu umrze smierco tragiczna cwel z Konarzyc.

powiało optymizmem :P

Kto wykona porządne elewacje warszawa? Proszę o pomoc.

-)(-

... aż się chce zacytować Transpondera - masakra ...

... i przedszkole ..

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org