Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dziewczyny uważajcie |
Znów na ogłoszeniach jest oferta pracy do sprzedazy okularów..*praca od zaraz* Ciekawe jakie teraz warunki oferują , co zamierzają obiecywac. Zapewne któraś zobaczyła wypłatę i się bardzo zdziwiła....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dziewczyny uważajcie |
to ile oni oferują teraz tego wynagrodzenia?
|
|
200 zeta miesiecznie za 12 godzin dziennie,zalezy jeszcze ile utargujesz?
|
|
jak utargujesz mniej niz 60zł to dostaniesz 20zł...o ile wogóle ci zapłaci a ile trzeba sie upominac. Ugaduje sie na 8 godzin pracy a przyjezdza po 3 ! A że łomza biedna to ciężko sprzedac "lipne" okulary żeby zarobic na chleb i coś do tego chleba...
|
|
ile?!to jakies zarty chyba.A moze trzeba PIP powiadomic.
|
|
Wisz co ja sama u niego pracowałam jego nie interesuje nic tylko utarg sama miałam inspekcje z pip własnie na miejscu pracy ale jakos sie wymigałam tylko szkoda tych młodych dziewczyn co stoją na skwerku i na długiej bo jak nie kumate to po nich
|
|
A jak się można wymigać od kontroli PIP?
|
|
|
Dziewczyny uważajcie, bo nie tylko aborcja jest zakazana, ale tabletki ratunkowe także.... Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |