Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak jest w Łomży z bezdomnymi |
U nas w Łomży dziś widziałem jak kopali,bili kijami bezdomnego.Młodzi ludzie a tacy agresywni a ci którzy są z dobrych rodzin.Bezdomni dziwne że nie skarżą się policji.Co mamy robić z tym wszystkim. Odpowiadajcie. Jak najwięcej na ten temat. Crazy Frog
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak jest w Łomży z bezdomnymi |
Ludzie boja sie mówic o takich sprawach
|
|
Mam nadzieję, że naoglądałeś się wczoraj programu „Uwaga” na TVN-ie i to co piszesz nie jest prawdą. Nie zawsze Ci ludzie są bezdomnymi z własnej winy. Im trzeba pomagać, a nie ich tępić. Po ostatnich wydarzeniach w naszym mieście (pobicie 17-latka wczoraj, wymuszanie od 15-latka przez rok pieniędzy) i ogólnej degeneracji, szczególnie gimnazjalnej, młodzieży wszystko jest jednak możliwe. Oby jednak to co napisałeś crazy_frog było nieprawdą. A jeżeli jest to prawda, to ciekawi mnie jak zareagowałeś: pobiegłeś mu na pomoc, zadzwoniłeś po policję i pogotowie, przyglądałeś się, czy również biłeś? Nasze społeczeństwo musi reagować na tego typu zło, wtedy może będzie bezpieczniej. ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści... ![]()
|
|
crazy_frog, cos mi sie przypomnialo, pozdrowienia dla osob czytajacych te forum ; )
|
|
Pan i władca -nie oglądam żadnych uwag zadzwoniłem po policje,a Ptysiu91 -ma rację bo ludzie się boją,myśle żę nie mówią dlatego że nie chcą dostać podwójnie. Crazy Frog
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |