Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
1 Gala ślubna |
mam na odstąpienie za niewielką opłatą rabaty wygrane na loterii Ślubnej takie jak; 1. 500zł rabatu na oprawę muzyczną w wykonaniu zespołu ,,sonik" 2. 200zl rabatu na usługi videofilmowanie Karol Siemaszko 3.rabat 25% na zakup welonu mody ślubnej BELLISSIMA w Łomży. 4.rabat 20% na kompleksowe usługi kosmetyczne fryzjerskie jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o odpowiedź na poczte
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 1 Gala ślubna |
tak tak juz ci wszyscy akurat dzisiaj uwierza
|
|
ten kto był na gali ten wie o co chodzi bo na pewno brał udział w tej loterii ktoś wygrał rabat 1000zl na ten zespół więc, jeszcze jak dorzuca moj rabat i maja wesele zespół za darmo albo inna imprezę ;p
|
|
mam na sprzedanie z gali ślubnej kupon o wartości 1000 zł na video filmowanie i fotografie Andrzej Kuliś kwestia dogadania się co do kwoty
|
|
jaki polak cwany, ehh
|
|
przecież to ściema albo dobra reklama byłem tam i wylosowałem cztery kupony na wideofilmowanie chyba ten gość niema roboty jak podobno co 2 koperta to była zniżka na video filmowanie ta gala to porażka pojechałem bo miał być zespół nazir ale nie przyjechali -porażka gitara gra
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |