Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomża - Dania Dania - Łomża |
Cześć, czy znacie kogoś kto jeździ do Danii i zgodziłby się na odebranie tam paczki i przywiezienie do Łomży? Możliwe, że w wakacje będę potrzebował, ale kontakt wole nawiązać wcześniej. Jeśli znacie to podajcie jakieś namiary. Dzięki:) ---------------------- Wszyscy są w stanie sprawić, żeby w pomieszczeniu stało się jaśniej - jedni jak wchodzą inni jak wychodzą.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomża - Dania Dania - Łomża |
pisz do mnie...ja jestem raz w lomzy raz tam..ale zalezy gdzie w danii... moj mail to martuchnam@wp.pl Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Super:) mój Brat jest w Thisted, ale jak trzeba będzie to podjedzie w umówione miejsce i przekaże co trzeba. Nadmieniam, że możliwe ze nie będzie takiej potrzeby, ale w razie czego będę pisać. Jak często jeździsz? Do której części Danii? ---------------------- Wszyscy są w stanie sprawić, żeby w pomieszczeniu stało się jaśniej - jedni jak wchodzą inni jak wychodzą.
|
|
sjealland kopenhaga roskilde..droga powrotna jest przez fyn(odense nyborg etc) i jylland( kolding)..tylko na razie jestem w lomzy w lutym wpadnie tu moj maz wiec jak cos to pisz na maila a ja ci podam moj numer tel..ja wracam tak kolo kwietnia juz raczej na stale a tu bede wpadac co 2 miesiace na urlopik Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
jak co dwa miesiące to luzik:) Maila już zapisałem i jak coś to będę pisać:) jeszcze raz dzięki:) ---------------------- Wszyscy są w stanie sprawić, żeby w pomieszczeniu stało się jaśniej - jedni jak wchodzą inni jak wychodzą.
|
|
A teraz w lutym moglby maz wziac przesylke? Tez bym sie chciala dolaczyc do zapytania ;) jaka bylaby cena za takie podanie paczki?
|
|
martuchnam, ja też bym coś podał , ot taki mały drobiazg, ze trzy kilo marychy
|
|
lmao ZS..rozsmieszyles mnie...dzieki wielkie... N1990 napisz mi maila na priv martuchnam@wp.pl Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Widziałem takie ogłoszenie: "Leczymy kleptomanię klaustrofobią - tel 997" może oni i te 3 kilo dla ZS zawiozą? ---------------------- Wszyscy są w stanie sprawić, żeby w pomieszczeniu stało się jaśniej - jedni jak wchodzą inni jak wychodzą.
|
|
tak tak poprawcie mi humor...dziecko mnie dzis terroryzowalo cala noc i jestem polzywa Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
wads, zastanów się nad moim postem, dlaczego diler ma sam ryzykować, albo płacić kurierowi ? nie słyszałeś o takich przypadkach ?
|
|
tu masz racje ZS...zgadzam sie...ale no worries niejedn osiol probowal i zadnemu nie wyszlo :)) Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
poczytaj kroniki kryminalne,
|
|
eeeeee nie musze...wiesz zebym moze nigdy nie jezdzila wczesniej itd to pewnie i bym dala sie nabrac ale za dlugo juz a wiem do czego nasi "kochani rodacy" sa zdolni Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
jakiś czas temu oglądałem reportaż w TVN, jak córeczka rodziców wysłała samolotem na wycieczkę do Ameryki Południowej i spakowała im tam bagaże, ze skutkiem wiadomym
|
|
zdarzaja sie takie przypadki niestety... Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Edward Miszczak - "Cela ", cykl reportaży poświęconych Polakom odsiadującym wyroki za przemyt narkotyków w Ameryce
|
|
ale ZS nie mozna byc od razu pesymistycznym...duzo ludzi podaje paczki w ten sposob i nie sa to akurat narkotyki... Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Zawsze mozna sprawdzic dokladnie zawartosc paczki przed wzieciem w taka podroz :) Martuchnamn odezwie sie na maila :)
|
|
oki czdekam..moj maz bedzie tu ok 18 lutego Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |