Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sobotnie imprezy w Łomży |
Gdzie w sobotni wieczór może w Łomży potańczyć człowiek w średnim wieku?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sobotnie imprezy w Łomży |
W domu na prywatce. Co rozumiesz przez średni wiek???
|
|
Amnezja :) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się." ![]()
|
|
Średni wiek, to 45 lat i więcej. Do tej pory bawiłem się w "Chacie" ale tam wczoraj była słaba frekwencja.
|
|
w naszej Łomży "kochanej" człowiek w średnim wielu nie ma gdzie potańczyć, ale za to w sąsiednim mieście i owszem można
|
|
moja ciocia, to bawi się w ALICJI w dawnej Rampie. Ostatnio jest tam tłok ludzi. Bardzo chwaliła zespół, który ponoć świetnie gra.
|
|
abyś miał kase w kazdym towarzystwie bedziesz akceptowany a najlepiej 18-30 lat i wybawisz sie, ze uhhhhhhh
|
|
a tak to "Amnezja"
|
|
Amnesia zeszła na psy
|
|
do pacierza a nie do tanca Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
karnawał ,karnawałem ale patriotyczne obowiązki na pierwszym miejscu mają być . adamosxx podaj numery kont abym mógł dopełnić tego szczytnego obowiązku.
|
|
do pacierza powtarzam to temat prowokacja marura Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
patrz ze tro się jeszcze tyle tego uchowało po 20 latach .
|
|
Byłem w Rampie. Tam nie ma atmosfery. Taki... spęd. W "Chacie" można usiąść, pogadać i potańczyć. Można też zjeść coś smacznego. Mam nadzieję, że właściciele nie zrezygnują z formuły sobotnich potańcówek. Imprezy warte są 20 zł. które trzeba zapłacić za wstęp.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |