poniedziałek, 04 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
niemiła obsługa na mięsnym w polo

dzis byłam w polo markiecie na zakupach, i jestem bardzo niezadowolona z obsługi na mięsnym, panie sa bardzo nie miłe w stosunku do klientów.....!!!! i trzeba bardzo długo czekać aż łaskawie do ciebie podejdą i spytaja o zamówienie..........

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: niemiła obsługa na mięsnym w polo

Wcale się nie dziwię do takiej zołzy jak ty też bym nie podszedł

masz poważne problemy, było dać im z liścia

To ja jestem druga zołza,bo zgadzam się z Martynką.Znalazłam się w identycznej sytuacji i zwróciłam pani sprzedającej uwagę.Usłyszałam,że w Łomzy jest dużo sklepów i nie muszę chodzić do POLO,co tez niniejszym zrobiłam.

Przykro to słyszeć.Zawsze robię tam zakupy,szczególnie na mięsnym,a powiem,że chodzę aż z centrum i jestem zadowolona z obsługi,no może za wyjątkiem jednej Pani,ale na nią rzadko trafiam-;)
A reasumując to sklep jest b.brudny--Panie przy kasach mają bajzel.Jeszcze czegoś takiego nie widziałam w sklepie samoobsługowym;/

Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...

Moze owa pani miala okres. Lepiej bylo by zrobic urlopy dla pan ktore dostaja okresu i wtedy siedza w domu by nie denerwowac klientow.

...

Masz rację oburzonamama, sklep jest brudny,latają w nim wróble które siadają na towarze,przy kasach brud a od pań kasjerek śmierdzi.

nie pamiętam żeby kiedykolwiek w polo była sprzyjemna atmosfera a o mięsnym już nie wspomnę..brud i smród..wędlina świeża tylko 1 dzień!

"Zawsze robię tam zakupy,/.../ a powiem,że chodzę aż z centrum /.../ sklep jest b.brudny--Panie przy kasach mają bajzel."

niektorzy to maja dziwne upodobania

... & vice versa!

zgadzam się. kasjerki dosc przyjemne, ale panie na miesnym-masakra!

sklep jest w sumie niezły ale personel dośc specyficzny - kasjerki na kasach poruszają się jak w matrixie i kolejki do kasy sa kosmiczne. Jak powstana galerie to takie sklepy pojda w piz du z takim personelem.

Santreo

dobrze że nie podają mięsa przez szmatę do mycia podłogi :D
Zawsze można zadzwonić po straż miejską

się wszyscy nakręcają... jak nie pasuje idź do kierownika sklepu i zgłoś problem...

Nie polecam stoiska mięsnego w POLO, gdyż wędliny są tam zbyt dojrzałe ,tylko się przypatrzcie heh

może po prostu musicie od czasu do czasu uśmiechnąć do ludzi te swoje zapyziałe gęby

było jej w banie dać, jeszcze łaske frajerki bedą robic ze podeszly do ciebie O.o

Gienia_Smoliwąsowa

w tych galeriach bedzie tak samo jak w tych polach, biedronkach. Mentalnosci ludzkiej słowo "galeria" nie zmieni.

Byłam dzisiaj w Polo wydaje mi się jakby trochę ogarnęli sklep ale wróbelek chodził po podłodze.

dziwne że tym wróbelkiem sanepid jeszcze sie nie zainteresował..przecież bóg jeden wie co ten ptak za cholerstwo na sobie ma..a panie kasjerki to jeden wielki żal..szczególnie taka łaskawa blondyna aneta..non stop wielką łaskę robi że obsłuży..dawno powinni ją wypier..

To ja jutro specjalnie pojdę zobaczyć jak ta Aneta robi tą wielką laskę.

Obsługa nie jest taka najgorsza, no oprócz mięsa... Tam to w ogóle tragedia, bród, smród i ubóstwo i jeszcze ruszają się jak krowy!!!!!!! a na sklepie faktycznie pełno na wystawianych dziadostw można się zabić!!!!!!!

Najgorsza z tego wszystkiego jest kierowniczka. Stara chamka, brak kultury i wychowania, nie można się o nic zapytać bo warczy jak pies i umoralnia jak by to kogokolwiek obchodziło. Powinni taką wypier...... lić!!!! Tacy ludzie to do lasu i zero kontaktu z cywilizacją.... No ale jak tak dłużej będzie to się w końcu ktoś za to zabierze!!!!!!

Witam
Myślę, że każdy z nas ma w domu lustro. Popatrzcie w nie i zastanówcie się nad własnym zachowaniem, większość z nas w pracy ma bezpośredni kontakt z klientem. Dodajmy do tego 8 godzin na nogach i obsługiwanie niewybrednych klientów.
Ja współczuję wszystkim paniom pracującym za "ladą", w okienkach wytrzymałości. Po prostu taka praca - tak myślę.
Miłego dnia

Dali chyba nie wiesz o czym mówisz! W tym sklepie śmierdzi, podchodzisz do stoiska z mięsem i zastanawiasz się gdzie trafiłeś! Masakra!
Gorszego sklepu w naszym mieście nie widziałam!
Niestety narzekanie nic nie da, może warto było by napisać skargę?

to po co tam chodzicie jak wam śmierdzi , a może panie z miasta lubią takie zapachy skoro zapier... z centrum i innych zakątków wielkiego miasta

koziol0

Czasami nawet do takiego sklepu trzeba iść jak czegoś zabraknie w domu i z tego co się oriętuję tylko jedna Pani pisała na tym forum, że chodzi z centrum.

http://www.polomarket.pl/infolinia_dla_klientow_id_286.html

Klid

Skoro brudno to pewnie jest jak wszędzie za mało personelu i nie mogą tego ogarnąć!
Ale tego że ekspedientki są nie miłe nic już nie usprawiedliwia!

http://MixReq.com?ref=1247262
http://londonay.com/LM4949

... i wróbelka juz nie ma ;p
a pani A. to chyba czytala forum bo niezwykle mila dzis byla ;p

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org