Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy wy wiedzieliście że aktor Marek Barbasiewicz.. |
..jest gejem....? Ja dopiero się dowiedziałam...blee...co się dzieje z tymi ludźmi....:((
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy wy wiedzieliście że aktor Marek Barbasiewicz.. |
A ktorny to.Wczym gral i jakiej roli?
|
|
A co ma się dziać? Homoseksualiści byli, są i będą. A że akurat osoba publiczna ma ten.. problem..cóż, bywa.
|
|
Zenit ale nie zauważyłeś ze dziś bardzo takie osoby uważają? Że są na tzw topie... panuje jakaś taka dziwaczna tolerancja... Dzisiaj górą są np jakiś Madox, Michał Ptak, Piróg itp itd... Mnie trochę zaczynają już drażnić ci "zniewieścieli panowie"...co się dzieje, gdzie prawdziwi, normalni faceci...czy już mija na nich moda..?:) siwysiwy wpisz w google to się dowiesz który to :)
|
|
Michał Ptak ;D
|
|
W wywiadzie dla Marketing & More wyznał, że gardzi środowiskiem gejowskim, a nawet ludźmi z którymi uprawia seks. Tak jak ostatnio wyznał nie pamięta imion swoich kochanków i gardzi ludźmi, których "rucha". Jacyków: "Nienawidzę pedałów! Tylko ich rucham!" http://www.pudelek.pl/artykul/10391/jacykow_nienawidze_pedalow_tylko_ich_rucham/
|
|
Nie przyjmuję koncepcji, że homoseksualizm to normalna sprawa. Moim zdaniem to choroba psychiczna (nie chcę nikogo obrazić), z której powinno się leczyć. Zresztą jest książka pewnego byłego homoseksualisty, która opisuje drogę do wyleczenia się z homoseksualizmu, a także oświadczenie Amerykańskiego Stowarzyszenia na Rzecz Badań i Terapii Homoseksualizmu (NARTH), które zostało poprzedzone długimi i wnikliwymi badaniami.
|
|
I mi się zawsze wydawało że to coś z psychiką nie tak... Są wszedzie, nawet w polityce-co wykorzystują do wpływów na pewne tematy : np chcą dzieci adoptować..dla mnie to nie do przyjęcia....
|
|
|
|
Robciu !!!!! :-) ...ale się za Tobą stęskniłam .. :-) . Kiedy zobaczę Twoje oblicze i Twojej piękniejszej połowy ???? No ? Słucham ???? Buziaczki ;-)
|
|
ochhhhh .. lilo :) a wiesz że ja też ......... oj kochana , wiesz że już niebawem to nastąpi ;-) jak ja się cieszę że znów jesteś :)
|
|
Green zauważyłem, że są na topie, ale głównie dlatego, że w tym całym śmierdzącym showbiznesie wyznają zasadę: " nie ważne jak mówią, ważne żeby w ogóle mówili". Wiele sławnych osób dogaduje się ze sobą i udają parę np, ważne, aby był rozgłos, aby pisali o nich w gazetach mówili w TV. Myślisz, że dlaczego dziś tyle sławnych osób wyznaje, że są homoseksualistami? Dla mnie również nie jest i nie będzie to normalne, nie akceptuję tego i nie interesuje mnie to, że ktoś nazwie mnie nietolerancyjnym. Jednak ani Ty, ani ja nie mamy na to wpływu.
|
|
Zenit , po częsci też po to to robią żeby zwrócono na nich uwagę bo czymże dziś można zaskoczyć...? wszystko już było....a każdy chce być "oryginalny" :D
|
|
Jacyków: "Nienawidzę pedałów! Tylko ich rucham!" ruchać to można cwela, a na pedała to wypada on sam.
|
|
![]()
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |