Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Remont |
W niedługim czasie czeka mnie "wykończenie - remont" nowego mieszkania. Może ktoś orientuje się jakie są ceny za za szpachlowanie; układanie glazury i terakoty, malowanie i układanie paneli podłogowych?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Remont |
Jak masz czas to rób samemu. A ceny to wachają się w granicach: szpachlowanie od 12 do 18 zł za m2 glazura 30 do 50 zł za m2 a panele to nie wiem ale przypuszczam ze też pewnie ok 20 zł
|
|
najwiecej wydasz na lazienke i kuchnie. natomiast w pokojach to mozna samemu poszpachlowac i pomalowac, panele polozy. zadna filozofia, trzeba tylko sie starac. natomiast ukladanie glazur i terakoty to juz jest robota dla specjalisty, wiem co mowie. bo akurat remont lazienki robilem niedawno. a ceny sa kosmiczne za plytki. jedna rada, wystrzegac sie tanich fachowcow!!! bo ci zepsuje material i bedzie klops.
|
|
a jak sam nie potrafisz - to weź poleconego fachowca a nie kogoś nieznanego z ogłoszeń z internetu..to moja cenna rada z własnego doświadczenia :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |