Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czemu mecz ŁKS-u tak wczesnie?:( |
Nie mogli by chociaz godzinke pozniej zrobic tego meczu? caly sezon na niego czekalem i nie bede mogl na niego pojsc;/ chocby godzika pozniej to bym juz obejrzal druga polowe a tak to moge jedynie w Tele5 obejrzec ale to nie to samo..NAsz Rafal Boguski odchodzi i trzebaby bylo mu zrobic jakies mile pozegnanie....ale ja tego nie zobacze....Toc przeciez o 14 nie jest tak ciemno....;(;(=( ____ ^_^
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czemu mecz ŁKS-u tak wczesnie?:( |
IDIOTA ze mnie i to prawdziwy;) dopiero teraz spostrzeglem ze mecz jest w niedziele;) tak to jest jak sie nie wie dokładnie i nie czyta sie ogloszen;) to jednak bede na meczu LKS GORA!!! JAKI WYNIK TYPUJECIE? JA stawiam na 4:0;)
|
|
3:0
|
|
Krzychu 007: Zgodnie z przepisami PZPN na stadionie bez sztucznego oświetlenia mecz musi się zakończyć na godzinę przed zmierzchem. Zachód słońca teraz to 16 z groszami, a więc musi się zakończyć o 15. Odejmij dwie godziny i masz 13.00. Dołączając transmisję w TV, po 15 zaczyna być za ciemno dla kamer. ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |