niedziela, 03 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tenis Stołowy

Sprzedam paletke SMJ SPORT 900. Dobry stan, gumy dobre. Wygląda jak nie używana. Nie mam opakowania jej, ale za to cena spuszczona. Kupiłem jąza 65 zł, więc z a 50 zł mogę ją sprzedać. Kontakt: 23061850 [gg].
Telefonicznie także mogę, ale to dopiero po podaniu nr przez gg.

Pozdrawiam.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tenis Stołowy

Cene można znegcjować ;)

ManUtd 4EvEr !

Za 50 zł to można kupić sobie oryginalną rakietkę typu Donic, a te gówno ze sklepu sportowego się nie nadaje.

"Nie wystarczy tylko biegać lub trochę się starać, z naszym herbem na sercu trzeba zap...".

W sklepie sportowym tego nie kupowałem .

ManUtd 4EvEr !

Sprzedam Ci bardziej profesjonalna deske z 3 gumami jezeli chcesz pograc moge Ci pokazac atrybuty tej paletki

wiesz co mnie boli??że w głowach sie Pi**doli zakłócony pokój ludziom Dobrej woli!! (PFK)

Jakiej firmy te 3 gumy ? :>

"Nie wystarczy tylko biegać lub trochę się starać, z naszym herbem na sercu trzeba zap...".

... jedna Durex , druga Conamore, trzecia New Caress, a wszystkie trzy smakowe !
na barani łeb Rooney będą pasowały jak ulał - a raczej naciągnął

co to Dział Ogłoszeń ?

no i jak ? Rooney
zużyłeś już te gumy ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org