Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tenis Stołowy |
Sprzedam paletke SMJ SPORT 900. Dobry stan, gumy dobre. Wygląda jak nie używana. Nie mam opakowania jej, ale za to cena spuszczona. Kupiłem jąza 65 zł, więc z a 50 zł mogę ją sprzedać. Kontakt: 23061850 [gg]. Telefonicznie także mogę, ale to dopiero po podaniu nr przez gg. Pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tenis Stołowy |
Cene można znegcjować ;) ManUtd 4EvEr !
|
|
Za 50 zł to można kupić sobie oryginalną rakietkę typu Donic, a te gówno ze sklepu sportowego się nie nadaje. "Nie wystarczy tylko biegać lub trochę się starać, z naszym herbem na sercu trzeba zap...".
|
|
W sklepie sportowym tego nie kupowałem . ManUtd 4EvEr !
|
|
Sprzedam Ci bardziej profesjonalna deske z 3 gumami jezeli chcesz pograc moge Ci pokazac atrybuty tej paletki wiesz co mnie boli??że w głowach sie Pi**doli zakłócony pokój ludziom Dobrej woli!! (PFK)
|
|
Jakiej firmy te 3 gumy ? :> "Nie wystarczy tylko biegać lub trochę się starać, z naszym herbem na sercu trzeba zap...".
|
|
... jedna Durex , druga Conamore, trzecia New Caress, a wszystkie trzy smakowe ! na barani łeb Rooney będą pasowały jak ulał - a raczej naciągnął co to Dział Ogłoszeń ?
|
|
no i jak ? Rooney zużyłeś już te gumy ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |