poniedziałek, 04 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Yasminelle

Witam. W ktorej aptece najtaniej kupie yasminelle? I jaka bedzie cena? Z gory dzieki za odpowiedzi.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Yasminelle

Ja kupuję w aptece w Kauflandzie. Ostatnio płaciłam około 19,90 zl. na Ks. Anny kosztuje chyba ok. 30 zl.

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

A CO TO JE ?;]

jakbys jasiu mial dziewczyne to bys wiedzial. chociaz w twoim wieku to pewnie i tak za wczesnie na te tematy.

Dzieki za szybka odpowiedz :) W takim razie kupie w Kauflandzie.

w kauflandzie na pewno nie kosztują 19,90! ja kupowałam tam z kartą w tamtym miesiącu i kosztowały 41zł za opakowanie

sorki wielkie!
zadzwoniłam do apteki i rzeczywiście kosztują 19.90 jestem w szoku! dwa razy tyle płaciłam;/

Ja płaciłam tak jak Ty marta023. Też byłam w szoku, że tak tanio zapłaciłam, ale już taka cena podobno ma być.

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

byłoby super! bo z tego co wiem one są najdroższe z tabletek:) ale zero skutków ubocznych i warto tyle płacić, przynajmniej jak dla mnie

najdroższy jest Yaz, najtańszy Microgynon 21-starsza generacja, 1 opakowanie kosztuje około 10zł(refudnowane).

''No, widzisz, robaczku! I gdzie twój befsztyczek?
Entliczek-pentliczek, czerwony stoliczek.''

to sa tabletki dowcipne?

kaligulik je sie przyjmuje doustnie nie dowcipnie. Bylam w Kauflandzie i rzeczywiscie 19.90 zl zaplacilam. Podpytalam troche i podobno wiekszosc hormonow teraz kosztuje u nich ok. 19 zl.

doustnie?wiec maja zapobiegac poczeciu w wypadku polkniecia podczas seks@ or@lne.o?

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

zboczuchy male.....

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

tak tak kaligulik. wtedy się robi dużo piany i żaden plemnik się nie przedostanie przez jame ustną ;P a że zboczuchy to wiadomo ;P

Nie wiecie, czy Yasmin też jest w tej cenie?

Nie bierzcie tabletek!!!
Za mało jest napisane o skutkach ubocznych?
Opamiętajcie się!
A potem mowa o in vitro...

___
odmawiam walki na rozum z osobą nieuzbrojoną...

najdroższa jest chyba Qlaira, ale warta swojej ceny

A wie ktoś gdzie można w miarę tanio dostać Yaz?
Kupiłam wczoraj dwa opakowania i zapłaciłam 93zł i to po zniżce 10% z kartą stałego klienta:/ kiedys były po 36 ale teraz to juz przesadzili :/

Kukułka.

u weterynarza?

Kukulka zdaje mi sie ze w Kauflandzie wczoraj mi pani mowila tez m.in. o Yaz i Yasmin i jeszcze jakis. Gdybym uslyszala nazwe to pewnie bym skojarzyla. Wydawalo mi sie ze Yaz po 20 kilka zloty ale pewnosci nie mam. Najlepiej zadzwon i zapytaj albo sie przejdz. Mnie najbardziej interesowalo Yasminelle dlatego moglam cos pomylic ;p

wow,dziewczyny lato poczuly

Jak jest ochota to i pies kota wyłomota hahaha ! :]

A gdzie najtaniej kupię Novynette?

kaligulik, daruj sobie :)
takie tabletki mają też inne działanie, na którym np. mi bardziej zależy ale to moja sprawa :)

pozdrawiam.

Kukułka.

ok,poddaje sie.jeszcze tylko jedno,czy moge prosic o nr. telefonu?

Yasminelle faktycznie teraz kosztuje 19,90 w Kauflandzie a Yaz 24,90 ale to ze względu na promocje która bedzie trwała może ok 2-óch miesiecy. Wiem bo byłam i pytałam, ale tak normalnie cena jest prawie 2 razy taka. Teraz maja bardzo dużo leków hormonalnych na przecenie wiec warto isc i kupic ewentualnie na zapas;)

tak tak a partner winstrol lub dianabol też niedrogo w Kauflandzie do nabycia za okazaniem recepty i minimum 10 komentarzy

Czy dostane w Lomzy, w jakies aptece Yasminelle pozniej 40 zl??
Zawsze placilam max 38 zl, a teraz ceny zaczynaja sie od 46 zl :/

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org