Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ostrzeżenie |
Ostrzegam zainteresowanych wynajęciem lokalu na uroczystości u państwa Święszkowskich w Zabawce k/Jeziorka. Ostatnio byłem uczestnikiem imprezy i wspominam to jako koszmar. Beznadziejny catering, głodowe porcje (właściwie puste stoły) a przy tym leniwa obsługa. Jeżeli nie chcecie doznać wstydu przed gośćmi nie róbcie tam żadnych przyjęć.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ostrzeżenie |
dzięki za info
|
|
ciekawe jest to co piszesz ale ja akurat mam odmienne zdanie :) byłem tam gościem na komunii w tym roku w maju i narzekać nie można, wszyscy byli zadowoleni...
|
|
Zgadzam się z dareckim.W czerwcu miałam tam komunię, kompletna porażka i wstyd wobec rodziny.Praktycznie puste stoły za spore pieniądze szkoda,że na obiecankach się skończyło. Nauczka na przyszłość.
|
|
Zgadzam się z autorem postu. Byliśmy gośćmi na komunii w tym roku, porażka. Zimne jedzenie i tyle co kot napłakał. Obsługa poniżej poziomu przyzwoitości. Nie chcieliśmy tylko robić przykrości gospodarzom imprezy. Byłam też na firmowej imprezie jeszcze gorzej. Odradzam.
|
|
BArdzo ciekawe. Zwłaszcza że wszyscy negujący lokal dopiero się porejestrowali :p
|
|
czyżby to życzliwa konkurencja ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |