Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zabieg dentystyczny pod narkozą |
Czy w Łomży wykonują zabiegi dentystyczne pod narkozą?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zabieg dentystyczny pod narkozą |
Nie wiem czy wykonują zachodzi jednak ryzyko że można się już nie wybudzić i narkoza będzie wieczna nie polecam lepiej znieść ból a nie ryzykować .
|
|
pod dupozą a nie narkozą... jest znieczulenie ogólne, które nadzoruje anestezjolog.
|
|
Tak dla Twojej wiadomości Ernest, za kwalifikację pacjenta do znieczulenia odpowiada anestezjolog, a nie stomatolog... Chyba, że Ty nie polecasz żadnych zabiegów, operacji, a w obawie przed ryzykiem, unikasz wszelkiej "maści" lekarzy. Na szczęście mamy XXI wiek i takie zaściankowe zachowania za sobą... przynajmniej większość z nas, jak widać, nie wszyscy. Pozdr.
|
|
Miałem okazję korzystać z takiej usługi w Olsztynie. Szybko, kompleksowo i prawie bezboleśnie. Nie wime czy w Łomży ktoś to robi.
|
|
nie mam wiedzy na ten temat ale jak coś to idz do Bodentu tam Ci pomoga MMA
|
|
Mysle ze nie tylko anestezjolog o tym decyduje. Zdarza sie np ze trzeba usuwac 8mki ktore sa polozone tuz przy gardle a nie ktorzy maja tak silny odruch wymiotny ze nie da sie tego zrobic przy znieczuleniu ogolnym;) _____________________________________________________ ![]()
|
|
chyba nie miałas znieczulenia ogólnego...
|
|
tszeba byc wybitna cipom , rzeby bawic sie w narkose , ktura zostafia trfałe slady w bani .... jezeli bendziesz miec nieszczescie , sfoje rzycie skonczysz na słowie "tszy" Tempiem głópote na foróm
|
|
*nie da sie przy miejscowym mialo byc;) _____________________________________________________ ![]()
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |