Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PASZPORT |
Chciałam sie dowiedzieć ile kosztuje wyrobienie paszportu . I czy wpłaty trzeba dokonac przed złożeniem czy przy odbiorze . Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PASZPORT |
oplata przy skladaniu wniosku, 140zl jak sie uczysz to chyba troche taniej
|
|
a jak jest to osoba nie pełnoletnia i ma dowód tymczasowy to ma wpisać numer dokumentu i jaki ? ?
|
|
A i czy może złożyć o paszport inna osoba niż składająca ?
|
|
Podlaski Urząd Wojewódzki - Oddział Paszportów 18-400 Łomża, Nowa 2 podlaskie Tel.: (86) 2163704 Tel. 2: (86) 2165437 Fax: (86) 2165437 Gdzie, jak nie "tu ↑" uzyskasz najlepsze informacje. Pracują tam bardzo miłe panie, z całą pewnością Ci pomogą.
|
|
100mario zebym miała 1km to ok wiem gdzie jest Urząd nie musisz podawać adresu ale żebyś miał 50 km to chyba byś zapytał o to na forum niz jechać tyle żeby zapytać i wrócić pózniej znowu jechac żeby złożyć !!!
|
|
... jakbyś nie zauważyła, podałem nr telefonu, głównie o to mi chodziło. Adres znalazł się tu tylko dodatkowo. Chyba, że do telefonu masz 7 km... Weź tu pomóż człowieku.
|
|
do telefonu mam 15 km
|
|
to jak nie stac na telefon to po co se paszport robić, chyba bedziesz się na niego patrzec;)
|
|
Na neta Cię stać a na telefon nie.... bajki....
|
|
ale wy wszystko łykacie jak pelikany hehe :) fajnie sie pośmiać z was naprawdę wasz poziom inteligencji jest nie wielki ..
|
|
idz zrob ten paszport i wy%pie$alaj na białoruś :)
|
|
na Białoruś to tylko tacy jak ty :p
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |