Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomżyński szpital idzie do sądu... |
Przeczytałem wypowiedź Pana Bajny który twierdzi że w łomżyńskim szpitalu jest dużo pacjentów dlatego że można tam się ....najeść za darmo!!! Czy aby ten Pan nie powinien się tam leczyć na oddziale psychiatrycznym i popróbować tej wyżerki ?!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomżyński szpital idzie do sądu... |
Słuszna uwaga, już czekają na niego darmowe leki i jedzenie.Pan Bajno może sie posilać do woli, a i leków dostanie do syta...na zdrowie
|
|
Jesli tak powiedzial to faktycznie przegial!!Natomiast jesli chodzi o sprawe z NFZ to ma racje!Moja corka dostala w styczniu skierowanie do szpitala na laryngologie bo bardzo choruje.Mamy termin na polowe listopada na zabieg!do tego czasu nie dosc, ze dziecko sie umeczy to ja wydam sporo kasy na leki!!
|
|
no a jak jest w przypadku ludzi, ktorzy choruja na smiertelne choroby i musza czekac ponad pol roku na wizyte, badania czy zabieg? W ciagu pol roku to moga zejsc z tego swiata...
|
|
A ja uwazam zeto nie jest wina lekarzy Takie sa limity na zabiegi taka jest ilosc lekarzy... mozna zrobic prywatnie i szybko tylk oto koztuje Nie zgadzam sie z tym ze lekarze biora w lape to operuja...
|
|
to niech ktos w koncu zrobi cos, zeby takie zabiegi byly przyspieszone a nie chodzic po prywatnych gabinetach i zostawiac niewiadomo ile gotowki.
|
|
lauracrow1 - pacjenci z zagrożeniem życia są przyjmowani poza kolejnością.
|
|
Jak tak można powiedzieć przez dyr tego szpitala pana Bajny,, to jest zniewaga pacjenta chorego to już i jeść w szpitalu chory nie morze , to po co tego chorego leczyć i głodzić , to na co do cholery odciąga się składki i tak się dużo mówi ze więżeń ma wiele krotne lepszą żywność jak w szpitalach ,choć jest przestępco .Pozdrawiam
|
|
Witam, jestem pierwszy raz na na forum ...i zastanawiam się jak działa szpital w Łomży ....... Zostałam przyjęta na oddział laryngologiczny w Łomży ponieważ miałam problem z chrypą, dusznością, zanikaniem głosu.(pół roku leczone u lekarza rodzinnego). Prawie 3 tygodniowy pobyt zakończył się diagnoza, skierowaniem na rehabilitację. W karcie inf. zapis w trakcie pobytu zaobserwowano poprawę stanu zdrowia.W zasadzie byłam zadowolona- gdyby stan mój się nie pogorszył...Po dwóch tygodniach postanowiłam pojechać i zweryfikować wyniki w Warszawie prywatnie(200wizyta +180badanie endoskopowe) . Wyczytałam w necie jakiegoś prof.(poczytałam opinie). tam 15 minut wizyta + badanie endoskopowe i szok...!!!! Diagnoza najgorsza..... Jestem w trakcie badań histopatologicznych w szpitalu w Wawie Lekarz u którego byłam w WARSZAWIE pilnie przyjął mnie na oddział (musimy ratować życie)...... nie wiem co będzie....ale jeśli potwierdzą się badania. NIGDY WIĘCEJ ŁOMŻA !! JUŻ PRZESTRZEGAM !
|
|
Mają czakać a nie schodzić! Polecenie było wyrażne.
|
|
A co ma szpital łomżyński do twojej choroby sugerujesz że cię zarazili?czy może żle Ci życzyli? To są takie pretensje do garbatego że ma dzieci proste.
|
|
Autor: nvidia1512 (---.lomza.vectranet.pl) Data: 01-03-10 22:45 Jesli tak powiedzial to faktycznie przegial!!Natomiast jesli chodzi o sprawe z NFZ to ma racje!Moja corka dostala w styczniu skierowanie do szpitala na laryngologie bo bardzo choruje.Mamy termin na polowe listopada na zabieg!do tego czasu nie dosc, ze dziecko sie umeczy to ja wydam sporo kasy na leki!! Ciesz się!!! My mamy zabieg w lutym 2012!!!!!
|
|
|
sa: to podaj link lub źródło niby wyczytanej tej wypowiedzi pana Bajno ... bo wiesz, takie pisanie, że ktoś coś powiedział bez żadnych dowodów na to, to można tylko bezpodstawnie oczernić człowieka :(
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |