środa, 06 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Akwarium u szklarza

Cześć.

Zastanawiam się nad kupnem większego akwarium, stąd pytanie - czy w Łomży któryś ze szklarzy się zajmuje wykonaniem akwarium na miarę? Tj. po podaniu konkretnych rozmiarów. Jeżeli coś wam wiadomo to proszę o adres/tel.

Z góry dzięki.

;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Akwarium u szklarza

Jak coś to mam na sprzedanie akwarium 200L i całym osprzętem jak będziesz chcial odezwij sie na priv

⊕ Jedno jest pewne,moich korzeni,mojej Polskosci nie pozwole sobie nigdy wyrwac z serca ⊕

jak by co to ja mam 150l

swego czasu akwaria robil szklarz z rzadowej. Ale po pewnym czasie pytalem, to powiedzial, ze jest to nieoplacalne, bo w sklepach jest to samo, albo i taniej. Co do ceny w sklepie, to kiedy kupowalem akwa w puszku to wychodzilo jakos 1,20zl za 1l pojemnosci, czyli przykladowo akwa 100l kosztowalo jakos 120zl minus zawsze ta 5 ze wzgledu na wyzszy koszt.

W Kolnie jest szklarz który robi porządne baniaki za rozsądne pieniążki.

________
Malachit

u szklarza na spokojnej 112 , sam sobie tez robił i uniego jest fajne

@whiteboy: ile chcesz za to akwarium + osprzęt? Zostaw do siebie jakiś mail.

jaka cena za te 150l i 200 ??

martin8421

jest wiosna, cieplo to mozna pospacerowac i popytac. pozdr.

Dlatego pytam o szklarza, bo chcę o KONKRETNYCH wymiarach te akwarium, więc od żadnego was (niestety?) nie kupię tych akwa ;)

@Łomżyniak
tyle, że musiałem się dowiedzieć gdzie spacerować.

@mejko
dzięki, przejdę się w takim razie do niego

;)

Konkretny wymiar możesz zawsze zamówić w zoologu. Ew. w Kolnie jest producent, który zaopatruje łomżyńskie sklepy.

@MiYu a w jakim? Czy to norma i jest taka możliwość w każdym?

;)

Nie wiem czy w każdym, ale w Alfaro jest. 212-52-88 zadzwoń i się zapytaj o cenę :)

Z tego co się orientowałam to sie nie opłaca robić u szklarza.

na Allegro jest tego od pytona i rozmiary też można zamówić a towar dowiozą do samego domu - najtaniej i jaka jakość, super

Witam
moim zdaniem jak napisano wyzej to polecam szklarza w kolnie, niewiem jak sie cenia dzisiaj ale musze przyznac ze solidna robota
juz cztery razy zamawialem u nich i nigdy sie nie zawiodlem, wole nietypowe wymiary niz sklepowe standardy, jedynie co to to ze po odbior trzeba sie pofatygowac samemu, z odnalezieniem to chyba niema problemu bo zamuwienie skladasz w slepie zoologicznowedkarskim
pozdrawiam

bizzy bone

Duch, dolicz sobie do tego kuriera 50zł (bo wątpię, żeby Luke chciał akwarium mniejsze niż 200l), do tego ubezpieczenie przesyłki, które nie jest wliczone w koszt transportu i wyjdzie tyle samo, co zakup na miejscu.
Ja mam akwarium od producenta z Kolna i jestem zadowolona.

@MiYu
Akurat te będzie odrobinkę mniejsze ;) Ale problem w tym, że potrzebuje (dosłownie) DOKŁADNIE pasującego w pewne miejsce, a gotowe tam nie pasują.

Co do Alfaro - chodzi o ten sklep na legionów, po schodkach w dół (zaraz przed kwiaciarnią "Marzenie") ? Chyba jeszcze mają sklep na kazańskiej.

;)

Tak, chodzi mi dokładnie o te sklepy :)

Ok, dzwoniłem i już wszystko wiem, wielkie dzięki!

;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org