Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
łomżyńska Policja |
Myślę że czas wreszcie opowiedzieć prawdę o naszych funkcjonariuszach i proszę tylko aby nie wypowiadali się tu stali debile z tego forum typu Jasio i szczebiotka a ludzie którzy mieli styczność z naszą łomżyńską policją więc ja zacznę : Może to zainteresuje szefa drogówki - jest tam pewien Pan Janusz Z. który będąc na służbie wielokrotnie podjeżdżał do mnie radiowozem na postój ( bo jestem taksówkarzem ) dwa razy z dziewczynami za każdym razem z inną i raz z kolegą … chodzi o to że spisywał mnie na niby a to za pasy a to za prędkość lub cokolwiek tam wymyślił bo jak twierdził musi się wykazywać przed przełożonymi że niby coś robi i ma jakieś wpisy w swoim notatniku oczywiście te policjantki które były z nim wpisywały do swojego notesu że mnie zatrzymały i też spisały chociaż wszyscy wiedzieliśmy że stałem na postoju i nigdzie nie jechałem w tym czasie bo sam podjeżdżał radiowozem za nasze pieniądze ...ale Wg Pana Janusza Z. muszą wykazywać się że coś robią i spisywał mnie trzykrotnie fikcyjnie za każdym razem z innym policjantem łomżyńskim …. Wszyscy oni tak robią ? Ktoś jeszcze miał do czynienia z tym policjantem lub innymi którzy nie zasługują na to aby nosić mundur ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: łomżyńska Policja |
Bengal to ty ???
|
|
Ja miałem inną historię z łomżyńską komendą. Jadąc pewnego razu koło dworca wkurzyłem się porządnie, że ludzie parkują na przejściu i skrzyżowaniu. dziwi mnie że tam nie ma ofiar śmiertelnych. Zadzwoniłem na komendę a tam ku mojemu zdziwieniu jakiś nie do końca inteligentny policjant mówi mi, że on z tym nic nie zrobi bo przecież gdzieś muszą stać bo inaczej bazarek będzie źle funkcjonował!!! Widać jego rodzinka tam pracuje bądź inne takie.
|
|
A ja mam fote jak nasze KIA stoi zaparkowane na miejscu dla inwalidy :-)
|
|
to wklej tą fotkę tutaj zamiast klikać bo po to jest ten wątek
|
|
no to jest pasztet Riposta
|
|
ten Pan to bardzo ciekawy policjant , jest bardzo przesiębiorczy i ma świetne pomysły. Niejednego by zadziwił swoja inteligencja i kreatywnością. Riposta
|
|
I takich policjantów nam potrzeba. Kreatywnych i przedsiębiorczych.
|
|
wszędzie trafiają się czarne owce ! ale nie znaczy to ze całą polica jest zła .....a to czy ją lubimy czy nie nie ma znaczenia oni mają działać !
|
|
Prawda jest taka, że nasze miasto jest za małe żeby policja mogła normalnie funkcjonować. U nas zwyczajnie nie ma na czym wyrobić normy bo jest za spokojnie. W zasadzie to powinniśmy się z tego cieszyć. Niestety ale komenda główna policji wymaga statystyk...
|
|
vn 750 a kto ci pokazał co ci policjanci napisali w notatnikach . Wątpie w to że tak ci powiedzieli że muszą się wykazywać . A jeśli tak ci powiedzieli to musieli cię dobrze znać a ty konfidencie jeden ich sprzedałeś..... przyzwyczajenie zawodowe nie? pewnie sam Ubekiem byłeś i teraz się mścisz . Czcze gadanie , dowody zbieraj i wtedy opisz , pokaż nagraj a nie szczekasz jak mały burek za płotem .
|
|
antywszystko ty jesteś zwyczajny perelowski penis nic więcej. Zero myslenia .Tak jak kiedyś było tak ci we łbie do dzisiaj się układa. Vn750 napisał to napisał i ma on świadomość tego co piszę , nie ty będziesz decydował o tym czy ktos ma do tego prawo a czy nie. A ty jestes typowy podlizywacz dupowśliz policyjny. Riposta
|
|
A czemu się na takie wpisy zgadzałeś? Nie mogłeś wybrac się do jego szefa i mu to osobiście powiedzieć? Tego nie rozumiem jak czytam Twoje żale. Taki kryształowy, porządny obywatel taksówkarz jesteś?. Poprostu czytając to ma się odczucie, że ten pan dobrym kolegą był. A teraz już nie jest i chcesz mu zrobić świnstwo jakieś. Takie to koleżeństwo, żadnych zasad poczciwości. Ot poprostu.
|
|
vn750 Proste i logiczne wytyczne z góry budżet pada trzeba go podreperować go mandatami. A co do zachowań policjantów bez komentarza Tragedia. ALE ZDARZAJĄ SIĘ WYJĄTKI. Policjant sam wypisał sobie mandat. Chciał spełnić oczekiwania szefa. Po spokojnej służbie funkcjonariusz z Białogardu wlepił sobie 20-złotowy mandat. W ten sposób chciał spełnić oczekiwania przełożonych. Teraz kontrolę w komendzie przeprowadzą policjanci z Warszawy. W białogardzkiej komendzie wrze. Atmosfera zrobiła się wyjątkowo gęsta wczoraj, gdy światło dzienne ujrzał list wysłany przez tamtejszych funkcjonariuszy do naszej redakcji. "Witam. To, co chcę opisać, jest skandalem. W Komendzie Powiatowej Policji w Białogardzie panuje napięcie. Spowodowane jest naciskami kierownictwa jednostki dotyczącymi pogoni za tzw. "wynikami”. Policjanci plutonu patrolowego mają nakładać mandaty za byle wykroczenia. Naczelnik nowo utworzonego wydziału prewencji i ruchu drogowego polecił policjantom wykonanie tzw."normynasłużbę”. Ogłosił podwładnym, że policjanci będą ponosili konsekwencje służbowe, jeżeli nie nałożą jednego mandatu karnego na służbę” – napisał nasz informator. List był dość długi. Najciekawsze zostało na koniec. "Policjanci pracujący na ulicy są zastraszani, codziennie rozliczani z osiągniętych wyników. Niektórzy nie wytrzymują psychicznie. Otóż 3 grudnia policjant plutonu patrolowego – sierż. szt. Andrzej T. – po spokojnej nocnej służbie (nie stwierdził wykroczeń w miejscach, które patrolował) w obawie przed negatywnymi konsekwencjami ze strony przełożonego sam nałożył na siebie mandat karny w kwocie 20 złotych! W ten sposób chciał zadowolić kierownictwo komendy”. To nie wszystko. Według policjantów naczelnik sekcji, gdy się o tym dowiedział, zabronił wprawdzie takiego postępo- wania, ale...: – Powiedział, że jeżeli już chcą tak robić, to będąc w patrolu niech mandat wypisuje jeden policjant drugiemu, a nie sami sobie.
|
|
Eee te nasze świnki podlaskie takie nie są.Sami sobie mandatu by nie wlepili. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
Witam znam identyczny przypadek upierdliwości policjanta o przepraszam Pana Policjanta sierż. Tomasza J. Mam takie kontrole i szukanie dziury w całym jak nie pasy to gasnica jak nie to to trójkąt . i tak co kilka dni. Na początku sam mnie kontrolował a teraz siedzi obok i to niby nie on ale morda sie głupio cieszy jak u dzieciaka . Gdzie tu Policja do pracy w Policji trzeba dorosnać.
|
|
Czy mundurowi są winni, że jakiś warszawski półgłówek wydaje takie dyrektywy? Wokół nas jest wiele głupich przepisów, a to jeden z nich. Policjanci mają teraz duuużo więcej pracy niż kilka lat temu, bo jest ich mniej, znacznie mniej, miasto się rozrasta i obowiązków tym samym przybywa. Z tego co wiem, to od kilku lat policjanci masowo odchodzą ze służby, a nikogo w to miejsce nie przyjmują, chyba czekają do 2012 roku, gdy zmienią się przepisy na mniej korzystne. Wówczas znów będą zatrudniać. A społeczeństwo robi się coraz bardziej agresywne i roszczeniowe. Rozejrzyjmy się wokół ileż to głupot istnieje wokół nas i cieszy władzę, bo plebs ma o czym rozmawiać. Nie wtrąca się w politykę i do spraw rządu, nie myśli o strajkach, tylko kąsa się miedzy sobą.
|
|
Autor: vn750 (---.elomza.pl) Data: 28-03-11 23:30 Myślę że straciłeś lejce lub stracisz szybciej niż myślisz :) A może pijaczyna jesteś i masz problem ??
|
|
sejmikg sam pewnie tam parkujesz, a że Ci miejsce zajęli to musiałeś zachować się jak Paździoch
|
|
Nie znoszę taksówkarzy, których nazywam "złotówkarze". Wciskają się na chama, spieszą się i robią manewry jakby prowadzili pojazdy uprzywilejowane i za pasażerów mieli samych papieży, albo innych prezydentów. Za cholerę nie mogą zrozumieć, że pasażer, którego wiozą ma takie same prawa jak pasażerowie innych samochodów, którzy także chcą zdążyć do pracy, lekarza, albo innej szkoły. Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Vn 750 FranekBaniak skorowam cos nie pasuje to po co na forum te żale?! Idz do Policji i postęuj podobnie, a co więcej ciężko napisać skargę? No jak dla mnie żałosne jest to co wypisujecie, na forum każdy kozak, twardziel, to może zrób coś w tym kierunku, czemu się zgadzacie?
|
|
Znajomy kiedyś złożył skargę na miejscowych polimajstrów w Komendzie Wojewódzkiej. Zanim zdążył wrócić do Łomży odebrał już telefon od skarżonego podpadziochy z propozycją ugody. Póżniej oficer z Biura Spraw Wewnętrznych kilkakrotnie udzielał mu rady, żeby na przyszłość skargę na policmajstrów nie składać na policji tylko w prokuraturze, albo innym ABW. Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
xxxANGELxxx i Wojtek W Widać po postach niedoszli policjanci się wypowiadają. Co wywiecie obywatele praworządni o pracy policji w szczególność czarnych. Akurat zero macie pojęcia mam kolegów policjantów i w rodzinie co nie zwalnia mnie od płacenia mandatów czy powoływanie się na znajomość. Za komuny narzekali Obywatela Milicjanta teraz analfabetów osiłków biorą myślą że ich mundur chroni tonfo machają przed nosem. A skargi to można sobie pisać kijem po wodzie.
|
|
nie lubie tego janusza głupia pała. w mundurze sie wozi a jak go widze z dzieckiem to łeb spuszcza ;// nie lubie takich ludzi co myslą ze jak są z policji to mogą wszystko
|
|
aha jeszcze coś 7angelfree "Akurat zero macie pojęcia mam kolegów policjantów i w rodzinie co nie zwalnia mnie od płacenia mandatów czy !!powoływanie się na znajomość.!!" co do powoływania sie na znajomość to powiem tyle. moj kolega ma ojca policjanta i ostatnio z nim rozmawiałam to powiedział ze wystarczy ze powie ze jego ojciec jest policjantem - powie swoje nazwisko i automatycznie nie jest spisywany w taki sposob takze pomagał kolegom wielokrotnie.. wiec 7angelfree nie pie**ol bez sensu ;/
|
|
dziekuje 2 mandaty w przeciągu 2 miesięcy o czymś świadczy. Akurat nie pindol mi brat robi w sekcji sekcja ruchu drogowego a mandaty czarni mi wystawili a że do końca nie jest lubiany przez czarnych to ta znajomość nie pomogła. A jak nawalony kolega spowoduje wypadek tata tez zatuszuje sprawę dziecko nie ośmieszaj się.
|
|
7anglfree fakt nie pracuje w Policji, ale innej jednostce mundurowej. A co wiecej tez tak jak Ty mam brata i nawet meza w tej instytucji :)
|
|
Tylko CBA na was nasłas !
|
|
POLICJANT - JEŚLI NAWET kupuje piwo w lodziarni to nic dziwnego, to jest jego taka praca, może to miejsce akurat jest najlepsze żeby coś zaobserwować.......Nasza Policja jest i tak b. wyrozumiała , bo w myśl prawa można by rąbać wszystkich mandatami za to czym jeżdżą i jak jeżdżą ....Tylko obcokrajowców powinni bardziej czesać bo się za bardzo panoszą na naszych drogach.................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Anteusz W4D mnie możesz pocałować z Twoim CBA czy FBI mosadu jak uważasz. dziekuje gimnazjalisto nie dyskutuj z dorosłym facetem bo kolega coś ci powiedział spisywanie danych a przestępstwo to 2 rożne sprawy . Głombie sam odpowiadam za swoje czyny nie muszę skamlać jak twój kolega powoływać się na nazwisko .
|
|
jeb** ps*!!!
|
|
odpuscie im:))) to durnie ,ktorzy sluchaja B-stoku!!Tylko uwaznie popatrzcie ----jeden drugiego sie boi!!!!!!!!!!! a ten ,ktory chce byc policjantem -----nie ma szans!!!!!!!!!!!! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Nasza Policja ma ograniczone prawa a to wiąże im ręce i jest jak jest........ Przecież oni stoją na straży naszego bezpieczeństwa i powinni być silni i bez ograniczeń. A TU CZASAMI AŻ STRACH Z DOMU WYJŚĆ,
|
|
anelka Policjant w księgarni: - Proszę o coś głęboko intelektualnego, pobudzającego do myślenia. - Może Kafkę? - Dziękuje, już piłem. Taka jest nasza policja:)
|
|
Wy gnojki... Za komuny dostalibyście pare pał na plecy "zimnym" końcem, to szybko nabralibyście szacunku dla władzy!
|
|
Komuną wróć .......... i twarda ręką milicji też. - Żądam więcej praw dla Policji.
|
|
saddam g... oju takie teksty c...lu to możesz opowiadać kolegom na kwadracie. kliknij kilka słów przez neta chamie . h...ji zobaczmy tu ....m czy będzie cie stać na papugę z wawy tumanie
|
|
Je*** Psy;D
|
|
7angelfree szkoda mi tego Pana;DOgarnij się.pl
|
|
basia336-3 dzień na służbie;D
|
|
anelka-sama jesteś ograniczona.
|
|
Je*** wszystkie menty.
|
|
oj ale mnie ta duslusja rosmieszyła. Policja jest taka jak całe społeczeństwo nie lepsza nie gorsza. Ludzie którzy tam pracują z tego środowiska się wywodzą a nie z kosmosu. Jeżeli więc postrzegacie w niej takie wady to są własnie wasze wady. Riposta
|
|
taaaa... piszecie o policji je*** psy itp., tacy z was twardziele. a jak się coś dzieje, kiedy ukradna wam samochód, albo ktoś da wam w pysk, to do kogo dzwonicie? czy przypadkiem nie pod 997, żeby sie poskarżyć na zły los i prosić o pomoc?
|
|
Czy to nie ten fazi co go nie przyjęli do policji?
|
|
demeter uważaj, bo Policja Cię uratuję. Według Twojego rozumowania, jak napadnie nas bandyta to trzeba spokojnie stać, zadzwonić pod 997 i czekać, aż Policja przyjedzie po godzinie lub odstraszy napastnika sygnałami. Miałem przypadek, że gościu napadł na mnie. Obroniłem się. Pojechałem na Policję, a dyżurny z tekstem ''..no i co ja niby mam teraz zrobić...''. Także nie pisz głupot. Policja teraz jest od tego, żeby wypisywać mandaty, a jak jakaś bójka to głowa w piasek! http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
rambo777 masz racje. Analfabeta kryje się za mundurem bo prawo i państwo za nim stoi . Sam nie będę wymierzał sprawiedliwość szkoda lat za tumana 25 czy dożywocie spędzić w kryminale dzięki. Wolałem milicje niż policje.
|
|
"Akurat zero macie pojęcia mam kolegów policjantów i w rodzinie..." - to ty musisz być "7angeljeszczefree" prawdziwym rzeczoznawcą w tym temacie! Proponuję, przyjdź na wojska polskiego 9 to się jeszcze czegoś nauczysz. Aha, nie zapomnij zabrać ze sobą papugi z wawy! Pozdrawiam
|
|
|
Awantura przed meczem Polonia Bytom – Ruch Chorzów 18.09.2010 http://www.wypadki-swiat.pl/?p=4636 komentarz youtubowicza: - przecież ona jest ***** nie poczytalna za dwa szlugi powiedziała by że kopernik był u niej wczoraj na chacie i z edkiem grochówkę wpierdalał. http://www.wypadki-swiat.pl/?p=6216
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |