Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Drzewka Bonsai |
Czy orientujecie sie gdzie w okolicy Łomży badz w woj. podlaskim mozna kupic drzewka bonsai. Dodam ze nie interesuja mnie takie za 30 zl w ktorejs z lomzynskich kwiaciarni gdzie jest do wyboru marny wiąz drobnolistny [ledwo zywy]. Interesuje mnie cos - nawet drozszego - ale ladnego i stylowego.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Drzewka Bonsai |
w kwiaciarni Marzenie widzialam, dość duże, drogie ale tą odmiane z drobnymi liśćmi a mi się podobają te z większymi, w kwiaciarni w kauflandzie kiedyś też były
|
|
mi chodzi bardziej o prawdziwe drzewo a nie jakis zywoplot - to znaczy dąb miłorząb buk sosna lipa swierk itp w kwiaciarniach tego nie ma
|
|
Takie drzewko można ze zwykłej odnóżki sobie wychodowwać. Jak nie możesz znaleźć i masz trochę cierpliwości to wychoduj sobie;) hmm....
|
|
Wydaje mi sie ze napisalem CHCE KUPIC czytaj ze zrozumieniem i psiz na temat wyhodowac to mozesz... maciejke albo cytryne
|
|
w złotym kroku
|
|
PRUSA 8 lub ALLEGRO PL a za 30 zł to mozesz fasole kupic\
|
|
Tez czytaj ze zrozumieniem baranie! prusa 8 - tam jest jakas kwiaciarnia?
|
|
baran to cie zrobił i zapomniał zajebać a rogi masz do dziś
|
|
Tak czy inaczej jestes ciota ktora sie wymadrza a nie potrafi czytac A twoje ale smieszne slowka nie robia na mnie wrazenia - probujesz zyskac na opini - mowilem jestes ciota :)
|
|
ciota ??? stara tak do ciebie zawsze wołała jak bawiłeś się na podwórku z psami w śmietniku bo nikt inny nie chciał i utrwaliło sie jedno słowo w pustym łbie które teraz często powtarzasz , jak pytają cie o imie to zawsze sie wyrywa słowo którego tak nie cierpisz , w duchu przecież wiesz co one znaczy i jak bardzo jesteś skaleczony psychicznie przez to co tak naprawdę wtarło się mocno w twoje juz zjebane szare komórki te które pozwalają ci jeszcze oddychać , wiec wejdź na allegro wpisz drzewko bonzai wybierz podlaskie i powinno wyskoczyć jedno zjebane drzewko bonzai {jak twój łeb koński bo z takim sie ulęgłeś } ps . naucz się obsługi allegro cioto , no chyba ze tylko jesteś po podstawówce i wagarowałeś jak uczyli czytać
|
|
W okolicach łomży bez szans kupujemy na giełdzie kwiatowej w Warszawie.
|
|
W Biedronce stoi tego do bólu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |