poniedziałek, 04 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Drzewka Bonsai

Czy orientujecie sie gdzie w okolicy Łomży badz w woj. podlaskim mozna kupic drzewka bonsai.

Dodam ze nie interesuja mnie takie za 30 zl w ktorejs z lomzynskich kwiaciarni gdzie jest do wyboru marny wiąz drobnolistny [ledwo zywy]. Interesuje mnie cos - nawet drozszego - ale ladnego i stylowego.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Drzewka Bonsai

w kwiaciarni Marzenie widzialam, dość duże, drogie ale tą odmiane z drobnymi liśćmi a mi się podobają te z większymi, w kwiaciarni w kauflandzie kiedyś też były

mi chodzi bardziej o prawdziwe drzewo a nie jakis zywoplot - to znaczy dąb miłorząb buk sosna lipa swierk itp

w kwiaciarniach tego nie ma

Takie drzewko można ze zwykłej odnóżki sobie wychodowwać. Jak nie możesz znaleźć i masz trochę cierpliwości to wychoduj sobie;)

hmm....

Wydaje mi sie ze napisalem

CHCE KUPIC

czytaj ze zrozumieniem i psiz na temat

wyhodowac to mozesz... maciejke albo cytryne

w złotym kroku

PRUSA 8 lub ALLEGRO PL a za 30 zł to mozesz fasole kupic\

Tez czytaj ze zrozumieniem baranie!

prusa 8 - tam jest jakas kwiaciarnia?

baran to cie zrobił i zapomniał zajebać a rogi masz do dziś

Tak czy inaczej jestes ciota ktora sie wymadrza a nie potrafi czytac
A twoje ale smieszne slowka nie robia na mnie wrazenia - probujesz zyskac na opini - mowilem jestes ciota :)

ciota ??? stara tak do ciebie zawsze wołała jak bawiłeś się na podwórku z psami w śmietniku bo nikt inny nie chciał i utrwaliło sie jedno słowo w pustym łbie które teraz często powtarzasz , jak pytają cie o imie to zawsze sie wyrywa słowo którego tak nie cierpisz , w duchu przecież wiesz co one znaczy i jak bardzo jesteś skaleczony psychicznie przez to co tak naprawdę wtarło się mocno w twoje juz zjebane szare komórki te które pozwalają ci jeszcze oddychać , wiec wejdź na allegro wpisz drzewko bonzai wybierz podlaskie i powinno wyskoczyć jedno zjebane drzewko bonzai {jak twój łeb koński bo z takim sie ulęgłeś }
ps . naucz się obsługi allegro cioto , no chyba ze tylko jesteś po podstawówce i wagarowałeś jak uczyli czytać

W okolicach łomży bez szans kupujemy na giełdzie kwiatowej w Warszawie.

W Biedronce stoi tego do bólu.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org