poniedziałek, 04 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wandalizm czy paserka?

Witam
słyszał ktoś o włamaniach do samochodów w dniach od piątku do poniedziałku,
na mojego też to trafiło ktoś kombinował przy klapie od wlewu paliwa cała powyginana i niewiem czy przy stacyjce nie grzebano bo immobilaizer szfankuje od kumpla słyszałem że gdzieś w okolicy Polo ukradziono Golfa II też w tym przedziale czasowym. Niewiem czy to czyn małolatów próbujących spuścić troche paliwa do skuterków czy to doświadczonych złodziejaszków ktrórzy kombinowali z kopią kluczyka z korka wlewu.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wandalizm czy paserka?

no to grubo patrze, bo znajomemu też majstrowali przy zamku w okolicach polo, to pewnie jacyś gówniarze

To znaczy przy zamku w drzwiach czy przy zbiorniku paliwa??

w drzwiach

kradną paliwo niedługo zamiast skoków na konwoje bedzie skok na tira cukru to nie przez gówniarzy Polska ma na wszystko akcyzy itp że paliwo bez ''przycinania'' hajsu kosztował by góra 2zł.....
Cały rząd wypie*d0L!ć i zbudowac nowy
Ale zarobki stoją w miejscu niedługo bedziemy żyć jak Kalaruchy -Głos mych Myśli

...

paliwo do skuterkow co ty malolaci wlewaja za 5zl litra i 100km tna niczym brzytwa po brodzie a po lomzy trzasnac 100km to pare dni jezdzenia wiec nie sadze zeby chcialo im sie za 5zl klopotow.

mariusz

mariusz ktory skuter pali po miescie litr na 100 ... puknij sie !xD

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org