Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Fani i wielbiciele MPK Łomża i ZTM Warszawa Zapraszają |
zapraszamy na nową stronę internetową dotyczącą Łomżyńskiej Komunikacji Miejskiej która powstała dzięki współpracy z wielbicielami i fanami MPK Łomża i ZTM Warszawa a na stronie znajdziecie m.i.n -Rozkład jazdy -cennik biletów za przejazd MPK -Informator MPK i wiele innych rzeczy. Zapraszamy do korzystania z naszej strony i brania udziału w naszych ankietach www.mpklomza.nsx.pl od 3 lutego 2011r nazwa strony ulegnie zmianie na www.mpklomza.waw.pl Fani MPK Łomża i ZTM Warszawa
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Fani i wielbiciele MPK Łomża i ZTM Warszawa Zapraszają |
:))))))))))
|
|
Poprawcie ją, by jakoś wyglądała, bo narazie to dno pod względem graficznym(oprawa, jakość zdjęcia), chociaż lepsze to niż nic. To wstyd by MPK nie miało swojego serwisu... ___________________________________________________________ -->>SMSy<<--
|
|
A kiedy tą kartę miejską chcą wprowadzić? ___________________________________________________________ -->>SMSy<<--
|
|
Dobra inicjatywa. Popieram. Jednego tylko żałuję, że nigdy nie było nam dane jeździć po Łomży Ikarusami. :) ![]() _________________________________________________________ ![]()
|
|
i chyba nie pojeździmy :-/
|
|
Jezdzilo sie Ikarusem po Lomzy i to nie raz. Wsiadalo na dworcu PKS i jazda :)
|
|
Zastanawiam się dlaczego wśród tych 22 nowych autobusów, które zamówiono nie ma chociaż ze 4 przegubowych, co jak co ale na pewnych godzinach przydałyby się takie na linii 10 czy 8.... A elektroniczne tablice na przystankach też będą? :P :) ___________________________________________________________ -->>SMSy<<--
|
|
A w autobusie będzie gadało nazwę przystanku ?? :):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Autor: ktoś-coś (---.139.184.14.introlan.pl) Data: 27-01-11 23:23 A w autobusie będzie gadało nazwę przystanku ?? : To będzie zależało od kierowcy, ale mikrofony będą.
|
|
Jezdzilo sie Ikarusem po Lomzy i to nie raz. Wsiadalo na dworcu PKS i jazda :) Ale miałem na myśli te miejskie... To, że przyjeżdżały Ikarusy jako PKS to wiem bo sam nieraz takim jeździłem. :) _________________________________________________________ ![]()
|
|
eeehhh ja wole swoja osobowke
|
|
********* stronka;] bede tu napewno wchodzic;] pozdrowienia dla administratora ;]
|
|
strona już jest dostemna pod adresem www.mpklomza-waw.pl Fani MPK Łomża i ZTM Warszawa
|
|
dobrze że ktos tym sie wkońcu zajoł popieram osobe która wpadłą na ten pomysł szkoda jescze że ta strona jest nie aktywna pozdrawiam creazy_emoboy
|
|
Na dzień dzisiejszy MPK w Łomży to same graty jerzdzą powiniscie powołać jakis klub creazy_emoboy
|
|
ludzie co nic nie piszecie ? Fani MPK Łomża i ZTM Warszawa
|
|
a jakiś czas temu widziałem autobus MPK Solaris. On pewnie tylko na testach był, ja był przetarg między Volvo, Scanią i Solarisem ? ---------------------------------------------
|
|
pisać komentwać pozdrawiam Fani MPK Łomża i ZTM Warszawa
|
|
ale ********* strona creazy_emoboy
|
|
pisać ludzie pisać Jak wam się widzi nasz MPK ? Jesteście za wprowadzeniem Karty miejskiej? Fani MPK Łomża i ZTM Warszawa
|
|
nie wiem jak z tą kartą, ale ta stronka ochyda.. albo sie tak mocno nie reklamujcie albo usuncie ja z serwera... masakraa...
|
|
paskuda:)
|
|
Autor: Fani MPK Łomża i ZTM Warszawa (---.play-internet.pl) Data: 01-02-11 23:36 pisać komentwać pozdrawiam Fani MPK Łomża i ZTM Warszawa Na początek proponuję wrócić do szkoły podstawowej i powtórzyć zasady poprawnej pisowni języka polskiego. Ortografia leży i kwiczy! Byk byka bykiem pogania. Dla większości piszących na tym forum to rzecz normalna, bo niezauważalna, ale dla reszty mieszkańców Łomży to wstyd przed całą Polską. Co o nas pomyślą inni? Teraz parę przykładów: -BILET ULGOWY JEDNORAZOWY – 1.10 zł -BILET ULGOWY SZEŚCIO PRZEJAZDOWY-6.30zł Pytanie pierwsze: czemu "jednorazowy" jest napisane razem, a "sześcio przejazdowy" oddzielnie? Czym różnią się te wyrażenia? -BILET MIESIĘCZNY ULGOWY NA JEDNO LINIE -35.50zł Pytanie drugie: co to jest "jedno linia"? Może "odpowiedzo" mi Ci, którzy tę stronę "robio"? Jeśli "znajo" odpowiedź, to bardzo proszę. Niech "napiszo" na forum. ".... nasza Pasarzerka z Łomży. " Pytanie trzecie: czy słownik ortograficzny jest towarem nieosiągalnym dla twórców tej strony? Mógłbym sypnąć jeszcze paroma przykładami, ale nie chce mi się. (Chyba, że Wy bardzo chcecie.) Poza tym rano wstaję do pracy, więc pora spać. Pozdrawiam.
|
|
No to jedźmy dalej. "Trwają prace nad wdrożeniem Łomżyńskiej Karty Miejskiej Co to jest karta miejska ? – jest to bilet elktroniszny w formie plastikowej karty zbliżeniowej " Jeśli nie wiecie, że zdanie oznajmujące kończymy kropką, to w tej chwili o tym Was informuję. Znak zapytania kończy zdanie pytające, więc następne zdanie powinno być napisane z dużej litery. I również zakończone kropką. Zapytam jeszcze, co znaczy słowo "elktroniszny", bo nigdzie nie znalazłem znaczenia tego wyrazu. Może lepiej by było usunąć stronę z serwera, zajrzeć do słownika i poprawić błędy. Prawda jest taka, że strona internetowa poważnej firmy to nie forumowe wypociny "Szczerbiotki", "Kicioliny", czy innego analfabety. Łomża zasługuje na coś więcej. Do roboty Panowie!
|
|
Strona www.mpklomza-waw.pl Jest stroną nie oficjalna prowadzana przez klub miłośników i wielbicieli MPK. Oficjalna strona jest w przygotowaniu. Klub współpracuje z MPK Łomża z panem Januszem Nowakowskim i Andrzejem Petkowskim. Za błędy popełnione i niejasności przepraszamy Fani MPK Łomża i ZTM Warszawa
|
|
http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861
|
|
Data: 03-02-11 23:37 kupie jajka na targu po ile sa? Odpowiedz na tę wiadomość. Re: /kupie ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |