Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
cyfrowy polsat montaż |
witam może ktoś sie orientuje ile kosztuje montaż anteny satelitarnej na balkonie i ustawienie sygnału,a może ktoś wie kto się czyms takim zajmuje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: cyfrowy polsat montaż |
|
ja płaciłem 70-80 pln umawiałem się w cyfrowym polsacie na legionów na przeciw maka
|
|
Spróbuj samodzielnie, to jest proste ;) ___________________________________________________________ -->>SMSy<<--
|
|
tez polecam samodzielnie w isntrukci masz podane ile stopni na dane miasto sie ustawia na czaszy anteny i tyle co pokrecic w boki to proste ja sam zamontowałem to w godzine a fachowiec zedze z ciebie koło 100 zł spróbuj sam :) naprawde dasz rade;)
|
|
dokladnie tak jak wyzej raz w jedna strone raz w druga w gore dol tylko powoli i bez nerwow :) OCB
|
|
PODŁĄCZ ANTENĘ DO DEKODERA,DEKODER DO TV,TYLKO TAK ŻEBYŚ MÓGŁ WIDZIEĆ TV I Z INSTRUKCJI TE DANE Z ZAKRESU PARAMETRÓW I KRĘĆ ANTENĄ I PATRZ NA TV I PO ZAWODACH PROSTE JAK DRUT. areczek25
|
|
|
Leworęczność, polsatowskie dekodery posiadają wzmacniacze, sam to zrób ! http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
Spróbuj sam, na pewno dasz radę. Ja sam montowałem sobie cyfrę +. U mnie w dekoderze w parametrach jest opcja "siła sygnału". Najpierw popatrzyłem u sąsiadów w którym kierunku szukać, potem w instrukcji mniej więcej ustawiłem talerz a potem na tv aby sygnał był na maksa. Ustawienie talerza zajęło mi około 5 min. Tyle w temacie
|
|
Jeśli dalej ci się nie udaje spróbuj ustawić antenę w kierunku słońca o godzinie 13. Tam mniej więcej mieści się satelita HotBird.
|
|
nigdy w życiu cyfeowy polsat!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |