Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chce kupić motor. Tylko jaki? |
Coprawda jeszcze zima sie nie zaczela a ja planuje kupic motor na wiosne :) Nie mniej jednak chcialbym sie powoli zaczac rozgladac i zastanawiac a w temacie jestem zielony :) Interesuje mnie motor typu scigacz z niewygorowanymi osiagami. Wazne zeby byl niezawodny, w miare dlugowieczny, najlepiej bezawaryjny ;) , sprawial przyjemnosc z jazdy i robil jako takie wrazenie :) Cena: 5-7 tys zl Marka: niesprecyzowana Wiek: model zdecydowanie powyzej 2000 roku Moze smieszne ale moglby malo palic Osiagi: predkosc 150 km/h bez problemu - wiecej nie trzeba Czyli podsumowujac tani a idealny - oczywiscie zartuje Podpowiedzcie cos - najlepiej wrzucajac linki do aukcji Dzieki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chce kupić motor. Tylko jaki? |
kazdy motur bendzie cie durzo kosztwoal .... proponuje suzuki szajbusa hehe ![]()
|
|
![]()
|
|
|
http://moto.allegro.pl/super-mz-rt-125-zarejestrowana-i1289710389.html#gallery moze jeszcze najlepiej zeby byl na gaz :) i gwarancja na 10 lat :) za tyle to mozesz sobie kosiarke kupic :) pzdr
|
|
Te warunki może spełnić GS, cb, er-5. Polecam GS-a na początek.
|
|
i bmw
|
|
|
|