Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
diss na szperka |
Diss na szperka który uważa się za nietykalnego . Ten Diss ma na celu pokazanie mu że za wysoko się ceni i przy okazji jest odpowiedzią na jego zaczepki w stosunku jego "nietykalności" Dissa napisał i nagrał jeden z reprezentantów 4klatki : Poke. Utwór: http://poke4klatka.wrzuta.pl/audio/1ZsecRuKdcN/poke_-_diss_na_szperka
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: diss na szperka |
szperek ze zdrojowej??? hahaha i cytrus z olszyn ??? szperek RAPER ?AHAHAHAH GDZIE WY SIE RODZICIE ;d ![]()
|
|
ahahhaahha posluchalem tych nutek ,kto go kapal ze go nie utopil ahahahaha ![]()
|
|
Eeeee rapery , zadyszki czemu dostajecie ??????
|
|
Może złapał trochę zadyszki, ale nieźle go pocisnął
|
|
No i co z tego ? I tak będzie się dalej bujał :):))
|
|
dla mnie kawałek wporzo
|
|
A ten szperek to nie ten co na taboreta dissa napisal
|
|
Ja nie wiem o co nie którym chodzi ;/ Szperek może jest znany ale co on tworzy ? Bragge? A ma jakieś osiągnięcia w rapie że ją tworzy ? Chyba nie więc co to za twórczość . Nic nie mam do niego lecz widać że dostał dissa na swoje zaczepki że " nikt go nie zdissuje " Czekam na jego odpowiedź . Eeee beeee yyyyyy no ...
|
|
hahahaha szperak jaki gangster teraz o ludzie sodoma gomoria ;))))))))))) po co te disy piszecie ,blaha fpysk i po sznurku :P ![]()
|
|
Hahahhahaahhaha w końcu coś trochę prawdy o lamusach!! Dziękuję za tego dissa lepiej bym tego nie wyraził. I tu marni koleżcy szpera i cytrusa mogą mnie poscisąc ze ja bym sie nie umiał wysłowić w sumie mam na to wyje... ciesze sie że w koncu ktoś się tym zajął. Dziękuwka chłopaki za tego dissikia bo Tomek jest jaki jest ale gicior że ktoś w dziejszych czasach staje w obornie słabszych i odpowiada tym samym czym ci pseudo hup hopowcy (w dresach rkynkowskiego śrmigają) ale w koncu ktoś coś cos ogarnął hahah bez kitu szacun dla tego typa co dissuje na tych pseudo hiphopowców ⊕ Jedno jest pewne,moich korzeni,mojej Polskosci nie pozwole sobie nigdy wyrwac z serca ⊕
|
|
Kopiuję tą samą swoją wypowiedz do podobnego posta. Widze że znów temat powrócił na lomzynskie forum. Więc wypowiem się ponownie w tym temacie, myślę że Tomek mimo swoich wad które posiada jak każdy człowiek jest badziej spoko i prawym koleżką niż ci PSEUDOraperzy z pod Łomżynskich wiosek. PROSZĘ ADMINA O USUNIĘCIE DISSA NA TOMKA (ps TABORETA ponieważ lokalna społecznośc RODOWITYCH Łomżan z pokolenia na pokolenia nie życzy sobie żeby jakis CHAM oderwany od wideł dissował na naszego człwowieka. Ci którzy znają Tomka (Taboreta) może wiedzą jaki on jest a nie jest doskonały jak każdy bo nikt nie jest Panem Bogiem "THOREM" ale mimo to nie pozwolę na to żeby ktoś publicznie poniżał człowieka słabszego od osób dissujących na niego. TAK WIĘC STAJĘ W OBRONIE TZW Taboreta ponieważ uważam go za bardziej prawilnego ziomka niż was Cytruski i Szpeki, czekam dalej na diss a na whiteboy'a mam nadzieję że jest wiecej osób takich jak ja w łomży którzy poprą moją inicjatywę niż przyłączanie się do lamusów pesudodissujących na chłopaczka który wam nie odpowie. Życzę wam tego lamusy SZPEKI I CYRUSY żeby kiedyś wasze dzieci były wyśmiewane poniżane kopane uważane za frajerskie pochodzenie chociaż Tomek ( Taboret w najmiejszym calu nie przypomina was bo jest bardziej w pożądku niż wy) on wyróżnia się tym od was że on ma MÓZG) wy którzy poniżacie osobę słabszą od was która może czasem nie ma poparcia nie wiem w szkole być może) nie różnicie się dla mnie niczym od papierków laKmusowych które zmieniają kolor na potrzeby doświadczeń. Nie życzę sobie i myślę że większość NORMALNYCH osób z tego forum nie życzy sobie tego samego aby kto kolwiek walił swoje popisówki na człowieka od was słabszego psychicznie, nawet nie wiecie co cxzynicie. Może i jes słabszy psychicznie od was ale uweżcie mi na słowo za tym chłopakiem jest większoć społeczności niż za wami PSEUDOrapeki. Nawet nie wiecie co to prawdziwy diss. Wasz diss polegał na tym żeby się wypromować? Np, na śmiar.......ę co wy wiecie o rapie o hip hopie? To nie polega a tym żeby zadissować na kogoś kto wam nie odpowie!!! Zadissujcie na prawdziwe ekipki typu Dix37 czy PZWN lub Hg. Jesteście bandą zwykłych lamusków. Mam nadzieję że będzie więcej dissów na was niż na Tedego pa do zobaczenia w krótce na koncercie. Tak wogóle to pozdrowienia od stolicy wkrótcce usłyszy o was (szperku i cytrusie) cała Polska za tego dissa na Tomka, pomimo że go nie znam. Ale uwieżcie mi najlepsze ekipy rapowe już was wyśmiewają znający sytuację w łomżynskiej sceny. Do zobacznia w krótcce u was mieście! ⊕ Jedno jest pewne,moich korzeni,mojej Polskosci nie pozwole sobie nigdy wyrwac z serca ⊕
|
|
Piszę jeszcze raz do do tego niby plagiatu który Paciejewo czy jakoś tak mi zarzuciło to są słowa mojego ziomka i ziomków którzy nie muszą sie promować w taki sposób jak wy!Oni mi nie zarzucą plagiatu. Co najwyżej wam może mezo czy inny ktoś zarzucić za ściągnięcie podkaładu. Wasza promocja polega na poparciu lamusów! Więc po co taki rap dla lamusów!? Pytam się po co? Znam sytuację z Łomżńskiej ziemi. Gdybym nie znał nie wypowiadał bym się w tym temacie! Ogarnięte osoby z Łomży wiedzą już kto to Szpero czy Cytrus. I do was koleżcy trafi kolejny diss który usłyszy cała Polska. Dalczego tak jest że lamusy biorą się za coś o czym nie mają pojęcia. Nazywacie ziomka z klasy fajerem (ś...rę) ale tak naprawdę to wy jesteście malutccy tyci tytci którzy zajęli się dissem na was i takie ś----wa jak wy! Uwieżcie mi jesteście spaleni scena hip hopowa i Polski underground śmieje się z was i jadą z takimi jak wy! Więc mam nadzieję że do zobaczenia na koncercie u was w mieście. Jeśli się pojawicie zapraszam abyście zadissowali na mnie! Bedzie ośny koncert w łomży więc mam nadzieję że wy tacy prawdziwi hip hopowcy się pojawicie i oby nie było jak w zielonej górze :) stolica pozdrawia dawne mazowsze. Tak wogólę sytuację znam od oganiętycvh naprawdę OGARNIĘTYCH sztywnych osób. Myślę że w Łomży jest jak najmniej takich pseudoraperów jak pan szp.....o i c....us. Stolica pozdrawia jeszcze raz. UndergroundWarsaw Kulfon i Monika ⊕ Jedno jest pewne,moich korzeni,mojej Polskosci nie pozwole sobie nigdy wyrwac z serca ⊕
|
|
Nie czekam na odpowiedź forumowych napinaczy. Myślę że będę mógł wam odpowiedzieć na żywo na koncercie u was w mieście. A napewno poruszę ten temat i zadedykuję specjalną nutę z przekazem dla takich napinaczy jak Sz C. I ich reszty ziomków tych 2 panów Sz..ra i C....sa- wypowiadającycych sie na tym lub innych podobnych forach! ⊕ Jedno jest pewne,moich korzeni,mojej Polskosci nie pozwole sobie nigdy wyrwac z serca ⊕
|
|
Po dobrym ziele ziomuś chyba do pisałes ;D podaj dilera;d
|
|
hahaha żałosne.. o kim wy wogole temat zakladacie ?! ponizyc sie samym faktem nagrania jakiegokolwiek utworu na jakiegoś śmiecia Pomysłowo.
|
|
Dobromil jak byś wiedział o co chodzi to byś inaczej napisał a więc Szperek napisał dissa na Taboreta (Tomka) który w muzyce ***** siedzi ... A Poke pokazał mu że jest totalnym nie wypałem rapowym i tyle Eeee beeee yyyyyy no ...
|
|
moim zdaniem to ten kolo go pojechał, a słyszałem diss na taboreta Żałosne!!!- Jeżeli szperek nie poprawił swoich tekstów od tamtego czasu to nie ma czego szukać, bo bylby za cienki , a o cytrusie to już nie będę mówił bo szkoda słów
|
|
nieźle mu pocisnął !
|
|
Dość fajny tekst ale wystrzelany z karabinu (czytany z kartki?) Trochę było włożyć w to serca.
|
|
HaHaHaHaHaHa niezłe
|
|
co to znaczy diss czarnuchy ?
|
|
google ?
|
|
nioch nioch xd
|
|
ehehe ale dauny disy robią jeden drugiemu
|
|
hahah
|
|
YMC YMC YMC YMC : D ![]()
|
|
:)
|
|
a jest jakaś stronka co do hiphop muzyki można pośpiewać ? takie karaoki ?
|
|
|
Czemu usunęli ?
|
|