poniedziałek, 04 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wyscigi 1/4 mili

czy ktoś wybiera sie na 1/4 na Bemowo??? 01.05
1/4 Szymany ??? 03.05
wszyscy maja okazje wkoncu sprawdzic swoje auta i umiejetnnosci, legalnie pod dobra opieka organizatorow

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wyscigi 1/4 mili

"ja" ja sie wybieram i włąsnie sie zastanawiam gdzie jechac :))
w tamtym roku byłem w Szymanach było naprawde spoko, wstep chyba 7 zł samochodow tez było sporo. w tym roku impreza w Szymanach jest od 1-3 maja !! w tamtym roku było dwa dni. Pierwszy dzien motory, drugi samochody !! w tym roku jest to 3 dni wiec nie wiem kiedy motory kiedy samochody !! ale pewnie 3 maja beda autka :))
o Bemowie nic nie wiem wiec sie nie wypowiadam !! tam jest płatny wstep ?? jesli tak to ile ??
ja jestem jak najbardziej za tym zeby sie zebrac w kilka samochodow i pojechac razem !!!

ja ze swoim kluebm jedziemy do Szyman w piatek prosto po wuscigach w Bemowie, Szymany w sumie zaczynaja sie 2-startuja motory, 3- samochody, troche sie poznienialo ,http://www.streetracing.pl/v1/index.php?option=com_events&task=view_detail&Itemid=30&agid=2&year=2005&month=05&day=03 im wiecej ludzi tym drozej żenada a Bemowo tu masz line http://www.streetracing.pl/v1/index.php?option=com_events&task=view_detail&Itemid=30&agid=4&year=2005&month=05&day=01

hmmmm nie bardzo wszystko rozumiem :))
ze swoim klubem jedziesz to znaczy z kim ?? ile samochodow ???
piszesz ze w piatek jedziesz na bemowo a pozniej do Szyman (nie pomysliły ci sie dni ?? bo w piatek nic nie ma :)) )
na Bemowie to bedą tylko wyscigi motocykli ?? bo wyczytałem:
12.00 - rozoczęcie wyścigów motocyklowych Bel-Ray Racing Cup ??

sorki pomylilo mi sie wyscigi na bemowie sa w niedziele czyli 01.05, ja ze swoim klubem civic.klub.polska jedziemy po Bemowie do Szyman, w Szymanach wyscigi dla samochodów sa we wtorek, czyli 03.05

na Bemowie 01.03 jest I etap mistrzostw polski w wyscigach rownoleglych samochodów, poczawszy od pierwszej imprezy tak jest do dzisiaj zawsze 01.05

A można pojechać i tak se tylko popatrzeć ?

ptysiu91 no co ty ...nie mozna,jesli nie przyjedziesz samochodem to organizatorzy zawiaza ci oczy czarnom opaskom :P

sie zastanow co [piszesz chlopcze!!

Na pewno na Bemowie będzie więcej utytuowanych aut i kierowców. Poza tym to właśnie tam jest oficjalne rozpoczęcie sezonu.
Ja sie wybieram, tylko szukam jakiej dobrej ekipy.

tylko wielka szkoda ze duza czesc tych osob jeszce nie pokonczyla aut

Nieszkodzi i tak będzie na co popatrzeć. Każdy kolejny sezon przynosi niespodzianki i nowe modyfikacje. Wg mnie warto pojechać i popatrzeć, bo na codzień niestety w naszej okolicy nie ma zbyt szybkich wózków.

JA JADE NA SZYMANY I MAM ZAMIAR STARTOWAC WOGULE JEDZIE DUZO LUDU Z MAKA TAK ZE MOZNA SIE SPOTKAC I RAZEM JECHAC

BACA

no i udalo sie, zyciowka 15,8 ET, szkoda ze 5 miejsce ale dla mnie wazniejszy byl czas niz podium a mocnych samochodow coraz wiecej

panowie kto tam jeszcze startował podajcie czasy??? wiem ze bylo troche osób???

ja: jakim samochodem ? jaki silnik ?

Honda Civic 1,6

w jakiej grupie jechales?
jaki miales numer startowy?
co zmieniales w aucie? masz jakas strinke auta?

ufoq

jechalem w minni czyli do 1600, numer 076, auto to seria z zapchanym ukladem wydechowym, mam galerie na stronie klubu z ktorym jestem mocno zwiazany(civcklub.pl) ale chwilowo nie dostepna.

A jechaleś na Bemowie w tym roku? Nie mogę znaleźć cię na listah startowych... I jaka masz dokładnie pojemność silnika, bo klasa mini w SSS jest do 1550 cc...

w SSS nie startowalem, a w Szymanach zostało tak jak w ubieglym roku do 1599 i wyzej

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org