Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wyscigi 1/4 mili |
czy ktoś wybiera sie na 1/4 na Bemowo??? 01.05 1/4 Szymany ??? 03.05 wszyscy maja okazje wkoncu sprawdzic swoje auta i umiejetnnosci, legalnie pod dobra opieka organizatorow
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wyscigi 1/4 mili |
"ja" ja sie wybieram i włąsnie sie zastanawiam gdzie jechac :)) w tamtym roku byłem w Szymanach było naprawde spoko, wstep chyba 7 zł samochodow tez było sporo. w tym roku impreza w Szymanach jest od 1-3 maja !! w tamtym roku było dwa dni. Pierwszy dzien motory, drugi samochody !! w tym roku jest to 3 dni wiec nie wiem kiedy motory kiedy samochody !! ale pewnie 3 maja beda autka :)) o Bemowie nic nie wiem wiec sie nie wypowiadam !! tam jest płatny wstep ?? jesli tak to ile ?? ja jestem jak najbardziej za tym zeby sie zebrac w kilka samochodow i pojechac razem !!!
|
|
ja ze swoim kluebm jedziemy do Szyman w piatek prosto po wuscigach w Bemowie, Szymany w sumie zaczynaja sie 2-startuja motory, 3- samochody, troche sie poznienialo ,http://www.streetracing.pl/v1/index.php?option=com_events&task=view_detail&Itemid=30&agid=2&year=2005&month=05&day=03 im wiecej ludzi tym drozej żenada a Bemowo tu masz line http://www.streetracing.pl/v1/index.php?option=com_events&task=view_detail&Itemid=30&agid=4&year=2005&month=05&day=01
|
|
hmmmm nie bardzo wszystko rozumiem :)) ze swoim klubem jedziesz to znaczy z kim ?? ile samochodow ??? piszesz ze w piatek jedziesz na bemowo a pozniej do Szyman (nie pomysliły ci sie dni ?? bo w piatek nic nie ma :)) ) na Bemowie to bedą tylko wyscigi motocykli ?? bo wyczytałem: 12.00 - rozoczęcie wyścigów motocyklowych Bel-Ray Racing Cup ??
|
|
sorki pomylilo mi sie wyscigi na bemowie sa w niedziele czyli 01.05, ja ze swoim klubem civic.klub.polska jedziemy po Bemowie do Szyman, w Szymanach wyscigi dla samochodów sa we wtorek, czyli 03.05
|
|
na Bemowie 01.03 jest I etap mistrzostw polski w wyscigach rownoleglych samochodów, poczawszy od pierwszej imprezy tak jest do dzisiaj zawsze 01.05
|
|
A można pojechać i tak se tylko popatrzeć ?
|
|
ptysiu91 no co ty ...nie mozna,jesli nie przyjedziesz samochodem to organizatorzy zawiaza ci oczy czarnom opaskom :P sie zastanow co [piszesz chlopcze!!
|
|
Na pewno na Bemowie będzie więcej utytuowanych aut i kierowców. Poza tym to właśnie tam jest oficjalne rozpoczęcie sezonu. Ja sie wybieram, tylko szukam jakiej dobrej ekipy.
|
|
tylko wielka szkoda ze duza czesc tych osob jeszce nie pokonczyla aut
|
|
Nieszkodzi i tak będzie na co popatrzeć. Każdy kolejny sezon przynosi niespodzianki i nowe modyfikacje. Wg mnie warto pojechać i popatrzeć, bo na codzień niestety w naszej okolicy nie ma zbyt szybkich wózków.
|
|
JA JADE NA SZYMANY I MAM ZAMIAR STARTOWAC WOGULE JEDZIE DUZO LUDU Z MAKA TAK ZE MOZNA SIE SPOTKAC I RAZEM JECHAC BACA
|
|
no i udalo sie, zyciowka 15,8 ET, szkoda ze 5 miejsce ale dla mnie wazniejszy byl czas niz podium a mocnych samochodow coraz wiecej
|
|
panowie kto tam jeszcze startował podajcie czasy??? wiem ze bylo troche osób???
|
|
ja: jakim samochodem ? jaki silnik ?
|
|
Honda Civic 1,6
|
|
w jakiej grupie jechales? jaki miales numer startowy? co zmieniales w aucie? masz jakas strinke auta? ufoq
|
|
jechalem w minni czyli do 1600, numer 076, auto to seria z zapchanym ukladem wydechowym, mam galerie na stronie klubu z ktorym jestem mocno zwiazany(civcklub.pl) ale chwilowo nie dostepna.
|
|
A jechaleś na Bemowie w tym roku? Nie mogę znaleźć cię na listah startowych... I jaka masz dokładnie pojemność silnika, bo klasa mini w SSS jest do 1550 cc...
|
|
w SSS nie startowalem, a w Szymanach zostało tak jak w ubieglym roku do 1599 i wyzej
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |