Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jak Mu powiedzieć, że kocham |
i mimo że minęło tyle lat nie zapomniałam i wciąż czekam onaion
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jak Mu powiedzieć, że kocham |
normalnie prosto i bez owijania w bawełnę a może on też kocha a miał być kolekcjoner............
|
|
Na takie slowa jeszcze nikt (chyba) nie reagowal zlosliwie... Smialo wal prosto z mostu bo jak wymyslisz jakas historie to pod jej koniec mozesz spekac.I problem od nowa.. Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
po prostu pokaż cyce :)
|
|
no coty, tak tylko slabe dziwki robia
|
|
powiedz mu tak : KOCHAM CIE ! englisz wersjon : AJ LOW JU ! acz kolwiek jezeli cie kiedys rzucil to pewnie jusz wpendzisz go tylko w zaklopotanie tymi slowami i nic nie poimogo . ![]()
|
|
prześpij się z nim.
|
|
Boże.. może potem zapytasz jak sciągnąć majtki jak bedziesz chciała mu odpalić ? ;/
|
|
forum 4lomza umarło i odchodzi a takie było ładne , zgrabne , sympatyczne i zdechło ![]() cześć jego pamięci amen ![]()
|
|
wyslij mu smsa potem zadzwon powiedz mu w twarz i zrobcie sobie dobrze :) nie mam czasu na bycie sławnym...
|
|
kup mu piwo :)
|
|
daj mu w pysk
|
|
Powiedz i tyle.
|
|
Powiedz to co nam. Myślę że to wystarczy i da do zrozumienia. ...
|
|
Miłość nie istnieje.Jest coś takiego jak chwila uniesienia miłosnego.To może trwać dłużej lub krócej.Krócej trwa wtedy kiedy rzekoma miłość się spełnia(ślub) trwamy w tym kilka mięsiecy,może co niektórzy i kilka lat(ale rzadko).Później przychodzi coś takiego jak zdrada,różnice zdań,obojętność.Ludzie są ze sobą z przyzwyczajenia,bo im tak dobrze itp. Dłużej jest wtedy gdy to uniesienie się nie spełnia.Przez długi czas idealizujemy tę osobę,nie widzimy wad,przymykamy oko na pewne niedociągniecia,ale to tylko dlatego,że tej osoby dobrze nie znamy. Jak ktoś twierdzi że jest w tzw:"amoku miłosnym" kilka lat to oszukuje innych i samego siebie. Przykra prawda człowiek jest zwierzęciem(tak zwierzęciem) poligamicznym.Monogamia to mit.
|
|
PROSTO W TWARZ I PO POLSKU
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |