piątek, 01 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
gdzie kupić panel na telefon..?

Wiecie może gdzie kupić oryginalny panel/obudowę na telefon? (nokię) Patrzyłam na allegro - duży wybór, konkurencyjne ceny ale jak przeczytałam co nie które komentarze że to chińszczyzna, podróbki, badziewie to odechciało mi się kupować...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: gdzie kupić panel na telefon..?

Konkretnie to jaką nokię ?

Jeśli chcesz dobry, oryginalny panel to idź do Help Gsm. Tam mają i oryginalne panele i zamienniki. Cenowo nie jest tragicznie....

chodzi o nokię e51
Dzięki skubi18 - właśnie, chodzi mi o NOWY , ORYGINALNY panel :)

Wiem że oryginalny panel do Noki N95 kosztuje tam 90zł. nie wiem jak z Twoim modelem...

pewnie też nie będzie tani - ale przynajmniej oryginalny, bo na Allegro są po około 40 zł ale może okazać się że to jakaś podróba, klawisze odpadają itp... Czytałam niektóre negatywne komentarze pod Sprzedającymi że właśnie tak jest i później jest problem ze zwrotem pieniędzy itd..

xD

w sympatii mają sporo _ dzisiaj patrzyłem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org