Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Warszawa-Łomża 29.10 |
Może ktoś będzie jechał? Wieczorem (po 17.30). Chętnie się zabiorę, oczywiście dorzucę się do paliwa.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Warszawa-Łomża 29.10 |
Ja sie nie wybieram, ale jesli jestes napalona nimfomanka, z duzymi cyckami to chetnie sie przejade i Cie zabiore :)
|
|
Autor: shook (---.lomza.mm.pl) Data: 26-10-10 22:29 Ja sie nie wybieram, ale jesli jestes napalona nimfomanka, z duzymi cyckami to chetnie sie przejade i Cie zabiore :) Bardzo inteligentna odpowiedź. Typowa dla kretyna mającego kompleksy.
|
|
Autor: shook (---.lomza.mm.pl) Data: 26-10-10 22:29 Ja sie nie wybieram, ale jesli jestes napalona nimfomanka, z duzymi cyckami to chetnie sie przejade i Cie zabiore :) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Oszczędź matki spracowane dłonie i nie przysparzaj jej prania i prasowania twojej pościeli .
|
|
Autor: shook (---.lomza.mm.pl) Data: 26-10-10 22:29 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Zrób to na ścianę, jak robią to wszyscy w twoim wieku :):):)
|
|
Kolesia zagięło...
|
|
Do nagana: Ja będę wracał z Warszawy ok. godz. 18.30, napisz e-mail (gollob.fan@interia.pl) skontaktuję się z Tobą i ustalimy szcególy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |