poniedziałek, 21 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Moderator

jak to jest na tym forum że moderator jest niewidoczny i nieznany. Na innych forach admin jest przedstawiany i jest do niego ciągły dostęp.Jestem dłuższy czas na Digart i tu każdego dnia jeśli moderatorzy się zmieniają są przedstawieni i jest z nimi kontakt.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Moderator

szymonek po co ci kontakt z moderatorem?nie masz z kim wypic?

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

a no po to że wielu z nas ma pomysły na urozmaicenie tego forum a kontaktu brak...

Uważasz, że to interesująca osoba?. Po tym, do czego dopuszcza na tym forum?. On poprostu "zabija" 4lomza. Jeszcze chwila i zostanie tu same forum. Poważni reklamodawcy chyba podziękują.

jakiś czas temu napisałem post że forum 4lomza umiera to natychmiast zostałem skasowany...

widocznie Adminowi zależy na szybkim końcu, może to i dobrze, ktoś prędzej czy później wpadnie na to, żeby założyć PRAWDZIWE forum Łomży, a 4lomża bardzo pomaga w podjęciu takiej decyzji. CZEKAMY

... bo ile będzie warta strona bez naszego "klikania"?
chyba tylko Admin tego nie wie...

BO "szymonek" to stary społeczniak który prócz internetu i okna jakoby takie posiada w mieszkaniu o ile je ma nie widzi nic atrakcyjnego poza tym zero jakichkolwiek innych możliwości spędzenia wolnego czasu

jak zawsze masz rację...
nie pozdrawiam

A dlaczego nie napiszecie cenzuro wróć. Jakby to było moderowane szymonek nie mialbys prawa głosu

Wolność kocham i rozumiem wolności oddać nie umiem ...
To za Chopcami z Placu Broni

Cenzuro?, tak na przyszłość, nie używaj słów, których znaczenia nie rozumiesz...
Powiedziałbym zasady, to co innego. Całe życie oparte jest na zasadach i to tworzy porządek, a tu?
Lubisz obrażać?, a może być obrażanym?
Widziałeś to przynajmniej jeden temat, bez głupich uwag?, wtrącania nic nie wnoszących uwag?, poniżania?, wyzwisk?
Sam właśnie to robisz, zabierasz głos, niemając pojęcia o temacie lub go nierozumiejąc, po co...

sorki za błędy, coś mi posklejało

hahahah

Napisz na Gazecie coś na p. Michnika, nie ma szans. Jest wiele takich przykładów.
Poza tym tak się dziwnie składa Panie Geniuszu że ja i ty mamy po jednym głosie. Sorry, demokracja nie docenia Twojego geniuszu ... szkoda.

Nie chcę aby jakiś geniusz - moderator cenzurował moje słowa. Jeśli kogoś obrażam, mechanizmem wypracowanym w cywilizowanym świecie jest sąd i jego wyrok a nie widzimisię jakiegoś gostka przy komputerze.

Jeżeli chodzi o forum gazety, to chyba nie uważasz, że jest jeden admin. na całą Polskę. To odbywa się lokalnie.

Nie bardzo wiem, o co Ci chodzi z tymi geniuszami, lubisz sobie pokoloryzować?, ok., chodzi o zwykły porządek, jasne, że można pozwać do sądu, ale czy sąd to odpowiednie miejsce do "załatwiania" tego typu spraw?. Jesteś takim anarchistą, a uznajesz instytucję sądu?, w jakim celu?. Zapewne wg. Ciebie nie powinno być również policji, każdy ma prawo robić co chce...
Heh...

gazeta.lomza admini społeczni

nie nie jestem anarchistą. Policja być oczywiście powinna. Czym i jak powinna się zajmować to już inna sprawa.

Większości wynurzeń szymonka jasia itp. nie czytam, chyba ze ktoś pod nimi ciekawiej napisze. Taki mój wewnętrzny mechanizm obronny. Każdy może dopracować się swojego. Poza takimi jest kilku co pisza w miarę ładnie ale też nie mają wiele do powiedzenia, no i sa monotonni tzn. piszą to samo, nie przyjmują argumentów.
Co naszej rozmowy jak wyżej napisałem dostrzegam idiotów ale niestety godzę się na nich w imię wolności poglądów. Przyznam, ze czekam aż któryś trafi przed sąd i może kilku odpuści. Czekam.
Wolność poglądów to musi być fundament demokracji, inaczej dyktatura. I nie ważne czy to będzie dyktatura proletariatu, ekologów, księży czy kogo chcesz.
Zobacz co jest w sejmie. Nie ma wolności poglądów. Decyduje 10 posłów? Inni tylko podnoszą ręce. Nie ma dyskusji, spierania się, tylko jakieś puste gesty aktorskie, kombinatorstwo i show. Wszyscy powoli dostrzegamy (mam nadzieję) że idziemy chyba w nie najlepszym kierunku jako państwo.

przepraszam rozgadałem sie.
pozdrawiam

a skoro dopisałeś to jeszcze zdanie
i co z tego? moderatorzy społeczni czy za pieniądze. Tak czy inaczej pilnują jednej słusznej lub kilku słusznych linii ....

a co wy wczuwacie się w zdanie dzieci sieci ? Forum jakich pełno.

---------------------------------------------

Szanuj moderatora swego bo możesz mieć gorszego !

to niech się ujawni... :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org