Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pytanie raczej do Panów |
Drodzy Panowie, otóż mam problem następującej natury: mój samochód wyjście na radio ma jakieś dziwne (czyt. niestandardowe) i niestety pasuje do niego tylko to radio z którym kupiłam samochód, stary kaseciak, do którego aktualnie trzeba wpisać jakiś kod, którego oczywiście nie mam, a rozkodowanie radia kosztuje dwa razy tyle co samo radio. Próbowałam w sklepie dostać takie przejściówki z tego wyjścia które mam, na wyjście standardowe (z tego co wiem, tak to się nazywa, jakieś ISO czy coś) w każdym razie okazało się, że nie da się tego znaleźć. Dowiedziałam się natomiast, że powinnam udać się do jakiegoś specjalisty w tych rzeczach. W związku z powyższym moje pytanie jest następujące: do kogo mogę udać się z czymś takim i ile mniej więcej kosztuje zrobienie tego? Jestem kobietą, więc prawdopodobieństwo trafienia na kogoś kto zechce wykorzystać moją niewiedzę w tym temacie jest spore, dlatego też proszę o radę. a szczekaczkę, żeby wstrzymała się od głosu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pytanie raczej do Panów |
kostke iso za 10 zl kup i po sprawie omg ! ![]()
|
|
no wlasnie kostka iso nie zalatwia sprawy
|
|
zalatwia bo ja wpinasz kablami do kabli samochodu a stara ucinasz ,moge Ci to zrobic ![]()
|
|
|
no ale własnie ta kostka nie pasuje do mojego samochodu i nie da sie zamówić odpowiedniej kostki
|
|
mam numer 518727845 montuje radia i tam zadzwon
|
|
Kolegom chodzi o to, że: - kupujesz kostkę w sklepie (zakończona jest przewodami) - odcinasz tą zamontowaną w aucie - odciętą zastępujesz nową. To jasne, że sama sobie z tym nie poradzisz, ale Jasio proponuje pomoc. Dla Jasia zajmnie to pewnie chwilkę i masz problem z głowy.
|
|
dzieki
|
|
dodzwonilas sie tam do instalatora
|
|
;))))))) ![]()
|
|
ja mam taka kostke jaka Ci trzeba skad jestes i jaki samochod ?
|
|
podaj gadu swoje
|
|
11894601
|
|
ZUH FOX Al. Legionów na przeciwko 4+ do kolegi Zenona.... polecam z własnego dośiadczenia
|
|
Jeżeli nie skorzystasz z pomocy forumowiczów (taką pracę wykona Ci każdy facet), kolegów to profesjonalny warsztat skasuje pewnie ze stówkę. Poszukaj wśród znajomych jakiejś "złotej rączki"
|
|
chyba właśnie taką rączkę znalazłam. chociaż nie chwale, zobaczymy wieczorem
|
|
..obyś z oceną, jaka to"rączka" nie musiała zaczekać do rana... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
auuuu w serisie to wymienia Ci pul samohodu rzeby podlonczyc radio ![]()
|
|
ja kiedys zadzwonilam do znajomego, przez przypadek, i mi pomogl podzwon po znajomych ,moze ktos ci da odpowiedz
|
|
.. a to było rano, czy wieczorem? W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |