Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gdzie dobre.pieczywo |
wiecie.co.sie.dzieje.z.pieczywem.z.kraski-ostatnio.się.popsuło.na.drugi.dżien.jest.zupełnie.inne.i.bochenki.coraz.mniejsze
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gdzie dobre.pieczywo |
duzo razy tam kupywales???
|
|
do wczoraj duzo od wczoraj.zmieniłem.piekarnię.kupuję w juscie-z piekarni nie z łomży.jest tam kilku dostawców i pieczywo bardzo dobre./sprubować warto.polecam
|
|
no zgadzam sie ze sluchaczem mysle ze w tym pieczywie z kraski jest wiecej chemi rakotworczej anizeli zdrowego pozywienia
|
|
szustland zielony !
|
|
pani sprzedawczyni z justy kiedyś poleciła mi pieczywo z piekarni w Sniadowie - od tamtej pory tylko te kupuję - chleb super,bułki cięzkie nie napompowane powietrzem, polecam (dla "skrupulatnych" tego forum - nie jestem właścielem ani nikt z mojej rodziny do piątego pokolenia włącznie -piekarni Śniadowo. Ich bin fur Berlin...
|
|
A ja som wypiekam sobie chlebuś w domowym piekarniku.
|
|
to prawda ze się popsuło, ale za to w okruszku polepszyło:)tylko te ceny tam...
|
|
właśnie/ bardzo dobre ze śniadowa a razowy pycha
|
|
oo razu mogłeś napisać o tym śniadowie, a nie sie tak czaiłeś...
|
|
Ale piękny temat , tu lepszy tu gorszy ,tańszy droższy wspaniała konwersacja a ile daje wiedzy. Wspaniale na prawdę wspaniale. Okruszki z okruszka są dobre rozdają je po pracy przy śmietniku.Bardzo ambitny post , bardzo.
|
|
szymonek co sie tak burzysz
|
|
polecam swojski chleb, zdrowy tani i bez chodzenia do sklepu przepis sciagnij z neta
|
|
O ja cię nie mogę co wam odwaliło z tym chlebem.
|
|
najlepsze piekarnia kraska kupujcie tylko tam bo jackowi na nowe porshe troche zeta brakuje
|
|
a w lomzy kazik cenami rzadzi i podniego musza sie stosowac bo jak nie to pracy nie beda mieli inne piekarnie
|
|
już dawno było wiadomo że tam się robi na ilośc a nie na jakość a jeżeli chodzi o konserwanty i polepszacze to jak ma ich nie być wystarczy sobie wziąć mąki przeczytać skład ile już tam jest dobroci a miał być kolekcjoner............
|
|
dobre pieczywo co to znaczy? wygląd smak jak jest świeży i ciepły to każdy jest dobry chleb ale najzdrowszy powinno się jeść na drugi dzień tylko że ten na drugi dzień to się nie nadaje do jedzenia kruszy się twardy jest i bez smaku najlepsze są razowce.... ......i argentyna szaleje...... ![]()
|
|
W tej chwili chleb jak w piekarni godzinę poleży to już jest za stary do sprzedania!Takie są wymagania!
|
|
Z ktorej piekarni w Śniadowie?Bo jest tam kilka:)
|
|
do łomży dowożą chyba tylko jedna ze śniadowa
|
|
a może gdzie najgorsze pieczywo ostatnio miałem okazje jeść od Śledziewskiego to dopiero porażka już wieczorem kruszy się sierodek odstaje od skóry nie można ukroić ![]()
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |