Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
rechabilitacja wŁomzy |
Ktos z Was orientuje sie ,gdzie mozna isc na rechabilitacje kregoslupa?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: rechabilitacja wŁomzy |
Rybaki-centrum rehabilitacji caritas. tylko kolejki tam sa spore...
|
|
Miałam rehabilitację kręgosłupa w szpitalu.Pomogło.
|
|
Mam problem z odcinkiem ledzwiowym,okropnie uciazliwe...nie bylam nigdy na tego typu zabiegach,bede wdzieczna za kilka informacji.Z gory dziekuje.
|
|
ktoś w Łomży wie, gdzie asa może dostać słownik ortograficzny?
|
|
asa, idź do szpitala, zapiszą Ci zabiegi z kinezy, zapewne dostaniesz trakcje i master seta, pomoże na pewno :) PS. jeśli coś podnosisz z podłogi, pamiętaj żeby kucnąć, a nie pochylać się, nie będziesz dodatkowo obciążać kręgosłupa L.
|
|
Rehabilitacja trwała dwa tygodnie.Chodziłam na salę gimnastyczną i fizjoterapię.Zajmowało to ok.1,5 godziny dziennie.Nie bolało.Teraz codziennie ćwiczę w domu (według wskazań rehabilitantki)
|
|
a ja polcam rehabilitacje na sikorskiego zabiegi masz przez 21 dni a w szpitalu i na rybakach tylko 10 poza tym mili fizjoterapeuci no i masażysta jest świetny...pogejrzewam ze bedziesz mial masaz kineze i zabiegi fizykalne i przede wszystkim nie masz kolejki i udogodnienie jesli godziny zabiegow...ze szczerego serca polecam
|
|
Szpital, chodzi o kręgosłup a nie o paluszek ręki, wiec tylko szpital... Fiku
|
|
ale idac gdziekolwiek na rehabilitacje idziesz ze skierowaniem od lekarza specjalisty wiec racej nie koniecznie szpital...poza tym tam ja nie bylam zadowolona z rehabilitacji... poza tym na sikorskiego przyjmuje swietny specjalista ze szpitala,wiec chyba bardziej sie oplaca dostac od tego samego lekarza 21 zabiegow na sikorskiego niz 10 w szpitalu...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |