Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
praca kontrolera w mpk |
mam mały dylemat jak uważacie czy praca kontrolera w mpk jest ciężka bo chciałbym spróbować ale w innym mieście bo u nas kazdy zna każdego w łomży czy wie ktoś z was czy egzamin ze znajomości ulic jest ciężki bo mam zdawać taki za tydzień w olsztynie zarobki około1500zł
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: praca kontrolera w mpk |
A idz się jebać kanarze.
|
|
szymonek aleś pojechał, robota jak każda inna, ktoś musi to robić
|
|
kto kanarkiem sie urodzil to kanarem zdechnie taka prawda
|
|
lukasz432 jeśli znasz ulice to nie będziesz mieć problemu, ale jeśli ich nie znasz to sam chyba wiesz, że możesz mieć problem. No przynajmniej z topografii miasta. Kolega wyżej ma rację praca jak praca , skoro innej nie ma to co wybrzydzać. A jeśli nie On to kto inny będzie kanarem - samo życie.
|
|
dokładnie a co mają mowić ci którzy są grabarzami ale po co mi znac całą trase jak na przystankach są nazwy ulic a miasto w miare znam szymonek zamknij ryj szmaciarzu najlepiej od mamusi brac kase co frajerze
|
|
w olsztynie po uszach bija kanarow jak zarowno w wiekszych miastach
|
|
krytykowac i brać kase od rodziców umie każdy praca jak praca jeżeli bys potrzebował kasy tak jak ja to bys mordę zamknął
|
|
burczymucha pilnuj siebie lepiej a zeby dostac to idz sobie na wojska polskiego itp i szybciej dostaniesz niz ten kto jest kanarem
|
|
opie uspokuj sie
|
|
ja jestem spokojny piszę tylko fakty skoro brak pracy w szkole jest to trzeba brać co jest a ty ucz sie bo bedziesz nosił woreczki
|
|
ja juz wyuczony roznie pracowalem,ale kanarem nigdy! idz gdzies do hurtowni sprobuj gdzie kolwiek ale nie kruk bo bedziesz sie tylko uzerał chyba ze tak chcesz
|
|
zadna praca nie chanbi !!! ell pablo
|
|
moze i tak morda nie szklanka
|
|
Alez on się pyta czy jest ciężka praca kanra. On pewnie chciałby leżeć, się drapać i muchy łapać - wtedy będzie lekko.
|
|
zajmij sie sobą dzieciaku pytam czy np trzeba użerać sie z takimi zjebami jak ty
|
|
:) cóż za kultura osobista. Bycie kanarem wymaga co najmniej ogłady i kultury wobec innych ciemniaku.
|
|
dla takich idiotow jak ty trudno byc miłym wiec zamknij sie idioto pochwal sie gdzie ty pracujesz a ciemniaka w rodzinie poszukaj sobie
|
|
Autor: lukasz432 (---.xdsl.centertel.pl) Data: 03-09-10 09:37 zajmij sie sobą dzieciaku pytam czy np trzeba użerać sie z takimi zjebami jak ty No ciemniak to jeszcze było dość przyjemne w porównaniu z twoim określenie. Więc się nie pogrążaj dalej, bo aż szkoda patrzeć. Z takim podejściem do pracy to.........współczuję.
|
|
ja przynajmniej bede pracowac dzieciaku a ty co bierz od rodzicow kase bo tylko umiesz krytykowac jesteś śmieszny nara
|
|
No ale kanarem od razu...ajjjjjj niewdzięczne zajęcie. Spróbuj innej pracy, ratuj swój charakter. http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
jawiemonawie - każda praca jest w dzisiejszych czasach dobra, ale nie od razu z podejściem "czy jest ciężka?". lukaszu, ja pracuję od kilkunastu lat już, więc odrobinę życia zawodowego znam. Szukanie pracy przez perspektywę czy jest lekko, czy ciężko jest bez sensu. Zastanów się dobrze co chcesz robić, zdobądź jakieś kwalifikacje, może na początek staż (bo jak wynika z Twoich wypowiedzi, młody jeszcze jesteś) i do boju. I przede wszystkim pomyśl przyszłościowo, bo kanar to zajęcie raczej "sezonowe", a nie na długie lata.
|
|
Do lukasz432 Posłuchaj skurwielu , ja mogę być uszczypliwy ale nie chamski. Jesteś zwykłym śmieciem , nulem życiowym. Z twoich słów można wyczytać prostactwo i takich przyjmą na kanara. Kanarem może być tylko gość o krótkim horyzoncie myślowym a to jesteś właśnie ty.
|
|
glupoty pleciesz, zarobki nie swiadcza o czlowieku, ani prace jaka wykonuje liczy sie serce i zrozumienie krzywd calego swiata
|
|
A ty szczebie wiesz co to jest kanar.
|
|
szymonek wal sie psi odchodzie na ryj szczebiotka pozdro
|
|
lukasz432 wcale nie sluchaj nikogo tylko sprobuj sam jak masz cierpliwosc i umiesz w ryj szubko i mocno walic jak jest taka potrzeba to idz do tej pracy kiedys tez chcialem , ale osobiscie wole bramke w dyskotece lub klubie nocnym .Sam najlepiej wiesz czy dasz rade
|
|
Według mnie nadajesz się na kanara, masz troszkę chamski charakter, odczytując Twoje wypowiedzi jesteś taką mendą ( sory za wyrażenie) a kanar kimś takim jest. Powodzenia na egzaminie i w przyszłej pracy.
|
|
kruczek pierwsza klasa ludzie i ludziska w olsztynie za darmoszke jezdzimy mamy znajomego lukasz pomozesz ?
|
|
heh spoko no to żeś pojechał po bandzie ale ok luzik w pracy taki charakter sie przydaje uwierz
|
|
:) jeden za wszystkich,wszyscy za jednego
|
|
lukasz na niektorych nie dziala chamski charakter tylko robia po chamsku no i co roisz w takiej sytuacji jedzie dwoch koles siedzi na tyle i i jado porajstopach se na wzajem bo taka kulture maja i co robisz bilecik do kontrli a tu bomba spada na nos goscie wysiadaja i noga a ty nosa wycierasz, za jakis czas powtorka z rozrywki i po co ci te uzeranie sie z spolecznascia to *** nie robota porobisz 2 miechy i dowidzenia lepiej idz na starz na pana policjanta
|
|
to chociarz dostaniesz dobra blodi i napis policja (nie ruszac)
|
|
burczymucha masz złe założenie dostać możesz wszedzie to po1 po2 kontrolujesz zawsze we2lub3 pomijam fakt kamer w banie a ty od razu zakładasz najgorsze jezeli trzeba bedzie komus dac po ryju no coz zycie a wogóle to w olsztynie jest firma weksel a nie kruk jakby co a co do pomocy to zalezy ale raczej bez ulgowego traktowania chyba żebym cie z widzenia kojarzyl ale tez byłoby ciezko bo to nietylko zalezy od mej osoby.Jestem tylko ciekaw kontroli na liniach nocnych bo wiadomo weekend dyskoteki itp hehe no i znając życie pełno studentek bez biletów to uwierz jest gorszy problem niz2 gości w autobusie i sytuacja którą opisałeś dogadaj sie z pijaną laską sam byłem swiadkiem w olsztynie w banie wracając z dyskoteki kanary złapały2dziewczyny w srodku nocy a one do kanarow z tekstem zrobimy co zechcecie tylko puście nas i co ty na taką akcję..dostały mandat i tyle sam tez bym tak zrobił to jest praca i dla mnie liczy sie prowizja do kieszeni na1 miejscu no wiadomo kultura i szacunek do pasazera tez musi byc
|
|
nie zakladm bo kiedys po nosie sie dawalo
|
|
kiedys moze i tak teraz inne czasy
|
|
sie przy.ebali do chlopaka. co za wieś.
|
|
roginice wielkie
|
|
wie ktos z was gdzie mozna zrobic badania psychologiczne bo potrzebne sa mi do tej pracy heh dla mnie to smieszne ale skoro trzeba to luzik
|
|
^ w Bonie na Żabiej. I piętro.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |