sobota, 26 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Do dziennikarzy 4lomza

O ile mi wiadomo to ŁKS 1926 grał z Hetmanem Tykocin a nie tak jak państwo napisali z Hetmanem Białystok !!!!!!!

Po czwartej kolejce spotkań piłkarskiej czwartej ligi ŁKS 1926 Łomża umocnił się na pozycji lidera tabeli. W sobotę na stadionie przy ul. Zjazd ŁKS ograł Hetmana Białystok. Łomżanie wygrali 2 : 1, ale stracili pierwszą w tym sezonie bramkę.
Tymczasem gająca w sobotę, także w czwartej lidze, Perspektywa zdobyła pierwszy w lidze punkt. Łomżanie zremisowali 3 : 3 z Piastem Białystok i znajdują się na 14. pozycji wyprzedzając Hetmana Białystok i Rudnię Zabłudów.

jak się czegoś nie wie to się nie pisze w ogóle - taka mała rada :)

szpenio - człenio!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Do dziennikarzy 4lomza

no proszę jak szybko zmieniono bravo...:)

szpenio - człenio!!!!

Newsa szybko zmienili, czyli "kierownik zakładu" czyta forum ale tematów/postów to już nie moderuje.

Szczególnie tych postów wulgarnych - szpenia! ! !

DiDi

w życiu nie napisałem wulgarnego postu panie a może pani domu.....:) a to że czasami wyzwe cie za twoje debilne tematy to juz inna kwestia!!!!

Dziś jest jutro, o które martwiłam się wczoraj

brawo szpenio

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org