Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ZNALEZIONO PSA |
Dałem taki temat chociaz odbiega od rzeczywistosci. Dzis ok godziny 8 przy Grand Markecie przy ul. Reymonta jakis osiol wyrzucil z samochodu na ulice szczeniaka, pewnie sluzyla (suczka) jako maskotka wakacyjna dla dzieci. Suczka poszla za mna do pracy gdzie wyspala sie zostala nakarmiona i wrocila ze mna do domu bez zadnej smyczy bez zadnych gwizdow, mam juz jednego psa a mieszkanie w ktorym mieszkam nie pozwala mi na kolejnego, jesli ktos chcialby, ma warunki i ma dobre serce, prosze o napisac w tym temacie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ZNALEZIONO PSA |
wyslesz foto na meila?
|
|
oo hamstwo blachy spisales? wrzuc tiu powiedz mi dziendobry
|
|
jeden wiecej nie zaszkodzi albo konbinujesz bo został ostatni
|
|
nie ma w lomzy innych zwierzat, tylko :konie, koty, psy, malpy, swinie, krowy,zaby, kaczki, kury, tygrysy i lwy???????????????
|
|
haloooo???
|
|
chce ja zobaczyc...i byc moze dac dom...
|
|
psu?
|
|
niieee.... twojej dupie.. Jejuu niektórzy ludzie wcale nie myślą
|
|
monisia9394 napisał(a): > niieee.... twojej dupie.. Jejuu niektórzy ludzie wcale nie > myślą monisia rob po swojemu, martw sie o siebie
|
|
Prosze o maila
|
|
to pisz
|
|
Milcz pseudo łomżynianko.
|
|
pardon
|
|
martynaak83@wp.pl
|
|
poszlo
|
|
foch
|
|
Podbijam
|
|
![]()
|
|
a moze jest glodny?
|
|
Ty masz jakies problemy ze swoja psychika, wez sie czyms zajmij, a nie dzien i noc siedzisz na forum i bawisz sie w kobiece wydanie jasia. Zrob cos ze soba... kobieto, a moze dziewczyno pelna kompleksow.
|
|
opanuj sie , troche powagi
|
|
ja też poproszę fotkę, bo ta się nie ładuje. torrey_girl@tlen.pl
|
|
po calej lomzy biegaja zawszone psy, pokraki
|
|
Chyba ktos od malenkosci Tobie musial mowic ze jestes pokraczna skoro teraz inteligencja znizasz sie do poziomu psa, a moze "ich" poziom Cie przewyzsza, zajmij sie swoja francuska d*pa.
|
|
Jest śliczny i tak bardzo, bardzo prosi, żeby ktoś dał mu dom. Ja niestety nie mogę. Mam już psa. Życzę powodzenia pieskowi w znalezieniu kochającego pana.
|
|
I co z pieskiem??? Znalazł nowego właściciela???
|
|
Niestety, piesek nadal szuka domu, jutro niestety trafi do schroniska :((, nie możemy dłużej trzymać jej w pracy, a straciliśmy nadzieję, ze ktoś ja weźmie
|
|
A schronisko ja przyjmie??? Bo wet mi mówił, że nie bardzo, bo nie mają miejsc, a może dajcie ogłoszenie w gazecie albo gdzieś porozklejajcie na mieście, bo nie każdy tu na forum wchodzi. Ja bym z chęcią wzięła, ale już mam dwa psy, w tym jednego właśnie przygarnietego, bo też ktoś go wyrzucił, piesek jest świetny, radosny, codziennie nas budzi lizaniem i jak pomysle, że mogła nie przeżyć to aż mnie ściska, więc może się znajdzie ktoś kto go przygarni lub popyta wśród rodziny czy znajomych może na wsi, skoro ktoś nie ma warunków żeby trzymać pieska w bloku,,, takie pieski naprawde potrafia się odwdzięczyć, a człowiekowi od razu lepiej jak taki mały szkrab się rzuca na niego z radości...
|
|
Możecie jeszcze zaczekać z oddaniem?? Ja właśnie pytam znajomych czy nie maja kogoś kto by ja przygarnął..
|
|
Bylibyśmy bardzo wdzięczni, gdyby ktoś znalazł się. Już kilka dni przemycamy szczeniaczka w pracy, a nie jest to proste. Szkoda jej, bo jest ładna i mądra, zasługuje na normalne warunki
|
|
Już napisałam smsy do znajomych żeby też popytali :) miejmy nadzieję, ze sie ktoś znajdzie
|
|
masz jeszcze tego pieska ?? ;)
|
|
Mają go jeszcze
|
|
Mogę Go przygarnąć ;)
|
|
|
Extra! Daj do siebie jakis kontakt zadzwonie badz napisze na maila i ustalimy szczegoly.
|
|
olenkacalusek90@wp.pl
|
|
I jak??? Piesek ma już dom???
|
|
Teoretycznie tak, praktycznie nie. Dostalem informacje, ze niedlugo sie ktos po nia zjawi :) wiec czekam.
|
|
Pies ma juz dom.
|
|
No to super :)) mam nadzieję, że tym razem to dom na stałe już, życze powodzenia i na pewno piesek przyniesie dużo radości :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |