wtorek, 05 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wariaty w mc donalds

wczoraj wieczorem jak bylem z dziecmi w mc zuwazylem chlopaków siedzących w środku i pijacych wódke na oczach wszystkich i nikt nie zareagowal nawet na to z kierownictwa trzeba cos z tym zrobic bo nie chce zeby moje dzieci widzialy takie zachowania nigdy wiecej tam nie pojde juz i osobiscie zglaszam na policje ten fakt.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wariaty w mc donalds

to reklama!!! nie od wczoraj pija bylo zdjec narobic i numer 997 i po bulu i czasem w jedzonka pluja

Pewnie mc d. nie upadnie jak nie będziesz chodził a dzieci niech widza prawdziwe życie ponieważ jest tylko jedno wiec jeb****c zasady !!! na pohybel frajerom i konfidentom ;-)

cyferka - ale ty masz "kozackie " teksty - na pohybel frajerom i konfidentom ;-)
kozak z ciebie co eeeee taki dresiarski cwaniaczek czyli taki półmózg z ABS

szpenio - człenio!!!!

cferka to tylko cyferka 5 do przodu lol młody jeszcze strzela z procy dajmy mu szanse poprawi sie

ale ty madry jestes a kto mial tam sie odezwac jak cos to trzeba bylo pokazac jaki jetes zawodnik i pogonic . W takich sytuacjach trzeba 4 lub 5 konkretnych chlopakow co na bramkach stoja po klubach i dyskotekach i jak slowem nie pomoze to gnaty polamac skutecznosc pewna no ale na to tez trzeba uwazac bo nasze debilne prawo tego zabrania wiem cos na ten temat

debilny to jestes ty bez obrazy pozdrawiam

LAMAC TO NIE JEST SZTUKA
PANSTWO Z ZAMKNIETYMI GRANICAMI NIE JEST SAMOWYSTARCZALNE
FIRMA , KTORA MA JEDNA DZIALALNOSC
MOZE DOCZEKAC SIE UPADKU

podejdz pod okienko McDrive i konsumuj na świeżym powietrzu,jak atmosfera wewnątrz ci nie odpowiada

jak już będziesz zgłaszał ten fakt na policję,to wspomnij koniecznie,że osoby nie będące klientami korzystają z ubikacji

ja wam bulek jeszcze na sprzedaje bedzieta wpidalac jak osly i bedzie tanio a grzale do bulu tylko hektaa sprrzedam

Wóda to nic ale tam są szczury. Panoszą się wszędzie i nikt na razie nie może sobie z tym poradzić. Sanepid cierpliwie czeka.Wiem bo znajoma tam pracuje.

no i ciekawe ktoredy te szczury wchodza , kominem pewnie , szymonek nie kompromituj sie

pili z żalu bo łomżyński Mc Donald do frytek dał im tylko jeden keczap ;)

Witam wszystkich. Wszystkie wypowiedzi nieprzychylne MC Donaldowi to są rzeczywiście fakty. Proszę państwa, wczoraj o godzinie 12 bodajże siedzę sobie w tym Lokalu i osobiście widziałem jak młodzież spożywała alkohol przy stoliku. Oczywiście zainterweniowałem i zaaresztowałem młodocianych. Kolejny fakt zdarzył się niecały tydzień temu gdy wracałem z trasy postanowiłem coś przekąsić. To co tam zastałem wstrząsneło mnie, banda smarkaczy dosypywała sobie amfetaminę do napojów, a kto wie czy nie zrobili kawału innym klientom. Także wszyscy którzy niemają nic do powiedzenia proszę się nie udzielać, a panstwa oraz wszystkich świadków namawiam by stworzyć petycję o zmodernizowaniu lokalu i wpuszczać do środka osoby powyżej 18 roku życia oraz przeszukiwanie osób przed wejściem które mogą posiadać środki odurzające . Dziękuję

Aha jeszcze jedno chcę dodać, sprawa szczurów w MC Donaldzie pozostaje niewiadoma więc proszę nie fantazjowac na ten temat

moja kancelaria Rzetelny And Partners bada tą sprawę szczurów. Mam najlepszych agentów

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org