Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wariaty w mc donalds |
wczoraj wieczorem jak bylem z dziecmi w mc zuwazylem chlopaków siedzących w środku i pijacych wódke na oczach wszystkich i nikt nie zareagowal nawet na to z kierownictwa trzeba cos z tym zrobic bo nie chce zeby moje dzieci widzialy takie zachowania nigdy wiecej tam nie pojde juz i osobiscie zglaszam na policje ten fakt.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wariaty w mc donalds |
to reklama!!! nie od wczoraj pija bylo zdjec narobic i numer 997 i po bulu i czasem w jedzonka pluja
|
|
Pewnie mc d. nie upadnie jak nie będziesz chodził a dzieci niech widza prawdziwe życie ponieważ jest tylko jedno wiec jeb****c zasady !!! na pohybel frajerom i konfidentom ;-)
|
|
cyferka - ale ty masz "kozackie " teksty - na pohybel frajerom i konfidentom ;-) kozak z ciebie co eeeee taki dresiarski cwaniaczek czyli taki półmózg z ABS szpenio - człenio!!!!
|
|
cferka to tylko cyferka 5 do przodu lol młody jeszcze strzela z procy dajmy mu szanse poprawi sie
|
|
ale ty madry jestes a kto mial tam sie odezwac jak cos to trzeba bylo pokazac jaki jetes zawodnik i pogonic . W takich sytuacjach trzeba 4 lub 5 konkretnych chlopakow co na bramkach stoja po klubach i dyskotekach i jak slowem nie pomoze to gnaty polamac skutecznosc pewna no ale na to tez trzeba uwazac bo nasze debilne prawo tego zabrania wiem cos na ten temat
|
|
debilny to jestes ty bez obrazy pozdrawiam
|
|
LAMAC TO NIE JEST SZTUKA PANSTWO Z ZAMKNIETYMI GRANICAMI NIE JEST SAMOWYSTARCZALNE FIRMA , KTORA MA JEDNA DZIALALNOSC MOZE DOCZEKAC SIE UPADKU
|
|
podejdz pod okienko McDrive i konsumuj na świeżym powietrzu,jak atmosfera wewnątrz ci nie odpowiada
|
|
jak już będziesz zgłaszał ten fakt na policję,to wspomnij koniecznie,że osoby nie będące klientami korzystają z ubikacji
|
|
ja wam bulek jeszcze na sprzedaje bedzieta wpidalac jak osly i bedzie tanio a grzale do bulu tylko hektaa sprrzedam
|
|
Wóda to nic ale tam są szczury. Panoszą się wszędzie i nikt na razie nie może sobie z tym poradzić. Sanepid cierpliwie czeka.Wiem bo znajoma tam pracuje.
|
|
no i ciekawe ktoredy te szczury wchodza , kominem pewnie , szymonek nie kompromituj sie
|
|
pili z żalu bo łomżyński Mc Donald do frytek dał im tylko jeden keczap ;)
|
|
Witam wszystkich. Wszystkie wypowiedzi nieprzychylne MC Donaldowi to są rzeczywiście fakty. Proszę państwa, wczoraj o godzinie 12 bodajże siedzę sobie w tym Lokalu i osobiście widziałem jak młodzież spożywała alkohol przy stoliku. Oczywiście zainterweniowałem i zaaresztowałem młodocianych. Kolejny fakt zdarzył się niecały tydzień temu gdy wracałem z trasy postanowiłem coś przekąsić. To co tam zastałem wstrząsneło mnie, banda smarkaczy dosypywała sobie amfetaminę do napojów, a kto wie czy nie zrobili kawału innym klientom. Także wszyscy którzy niemają nic do powiedzenia proszę się nie udzielać, a panstwa oraz wszystkich świadków namawiam by stworzyć petycję o zmodernizowaniu lokalu i wpuszczać do środka osoby powyżej 18 roku życia oraz przeszukiwanie osób przed wejściem które mogą posiadać środki odurzające . Dziękuję
|
|
Aha jeszcze jedno chcę dodać, sprawa szczurów w MC Donaldzie pozostaje niewiadoma więc proszę nie fantazjowac na ten temat
|
|
moja kancelaria Rzetelny And Partners bada tą sprawę szczurów. Mam najlepszych agentów
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |