Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
NAJUCZCIWSZY PRACODAWCA W ŁOMŻY |
O ile tacy o ogóle są to zróbmy ranking ale chyba nie ma!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: NAJUCZCIWSZY PRACODAWCA W ŁOMŻY |
Mi też się zdaje, że takiego niema
|
|
ja ;) ![]()
|
|
inspektorka co ty się tak czepiasz tych najbiedniejszych pracodawców, wygraj w lotka i sieć bez roboty (ale żeby wygrać trzeba grać) a nie tylko narzekasz swem chłopu też tak w ucho plujesz
|
|
Towarzyskie ja w totka gram i chcę wygrać a pracodawców się nie czepiam.Jak ustalimy który najuczciwszy to będzie miał dobrą reklamę!Ale jak napisał Marcin takiego nie ma!!!
|
|
JASNE zw niwma takich
|
|
hahaha ale z ciebie porażka siedzisz na kilku nickach i pierdzielisz głupoty wiesz co ci powiem najlepszym pracodawco zawsze był i jest ten który nie pracuje dla innych tylko pracuje dla siebie ,więc masz proste rozwiązanie bez se dotacji pomysł i otwórz ***** mać firmę i będziesz zarabiać 10 tysięcy albo 60 tys. na miesiąc proste ? więc bez sensu takie jakieś rankingi ,ranking możesz zrobić kto w Łomży najwięcej zarabia wtedy się dowiesz jak se pracodawcy sami siebie cenio ;)
|
|
inspektorka, andreo, tajniak- co według ciebie znaczy uczciwy pracodawca? taki co płaci 10000 za miesiąc takiemu nieudacznikowi jak ty za nic nie robienie, taki któremu można bluzgać i rozstawiać po kontach, taki co pozwala pić w robocie i się opierda...? zapewne o takiego pracodawcę ci chodzi...
|
|
ten kto płaci na czas jest uczciwy na resztę się godzisz
|
|
Donald nie o takiego mi chodzi! Uczciwy pracodawca to taki który płaci nie kokosy ale zgodnie z prawem choćby minimalne wynagrodzenie+ godziny nadliczbowe a nie zaniża wszystko i bezczelnie łamie przepisy jak leci i patrzy tylko jak zrobić tanim kosztem! A w Łomży to właśnie pracodawcy bluzgają i rozstawiają pracowników po kątach bo pracownik to nie podskoczy wystarczy jedno słowo nie ta i wyp...j! A Słyszałem nawet i o pobiciach!
|
|
inspektorka napisała..."A Słyszałem nawet i o pobiciach!" kiedyś w nickach już się pogubiłeś i wyszło że andreo i tajniak to jedna osoba, teraz masz kolejny nick inspektorka, ale już ci się pier ten cały teatrzyk i piszesz w formie męskiej. Czy nie lepiej energię na pisanie nic nie znaczących żali pod kilkoma nickami, wykorzystać na stworzenie własnej działalności gospodarczej?
|
|
na 15-ie lat pracy w Łomży nie trafiłem na uczciwego pracodawcę.Zawsze próbują giąć prawo pracy na swoją stronę. Jeśli się mądrze postawisz i do tego jesteś coś wart to możesz coś zyskać.Pamiętaj jednak,że możesz stracić jedyne źródło dochodu.
|
|
inspektorka jak Ci nie pasuje któryś pracodawca lub BYŁEŚ zrobiony w konia to idź do sądu pracy i sąduj się z nimi hhaha ...
|
|
1 miejsce - Wiomar! 2 miejsce - Maximix 3 miejsce - ks Andrzej h0jowe forum
|
|
W 1 i 2 przypadku to ten sam właściciel.
|
|
Temat jest chyba jasny.Inspektorka się pyta o uczciwego pracodawcę w Łomży.Czy tak ciężko się trzymać tematu.
|
|
Przeciez cel tematu jest jasny, inspektorka, czy tam inny tajniak, juz w pierwszym poscie go okreslil... Chce udowodnic, ze takich w Lomzy nie ma... A ze nikt nie podaje nazw firm, to nic dziwnego, bo napisanie o kimkolwiek na tym forum, to jak zacheta do wylania wiadra pomyj.
|
|
Ja nie karze nikomu wylewać tu wiadra pomyj tylko wymienić uczciwych pracodawców ale to raczej nie możliwe! Donald głupoty piszesz ha ha!
|
|
michalina hehe
|
|
No wlasnie, z gory zakladasz, ze to niemozliwe, a w innych tematach juz dobitnie pokazujesz o co ci chodzi... Przestan wylewac swoje frustracje pod kolejnymi nickami, wez sie do roboty...
|
|
inspektorka jak sama widzisz tych uczciwych jak na lekarstwo a tych mniej już poznałaś.pozdro...) pozbawiaja cię głosu.....
|
|
Ależ ja pracuję cały czas ale moja praca nie spełnia moich oczekiwań!
|
|
Nie poznala, tylko poznal, przeciez to facet... Nie dosc ze pod wszystkimi nickami zaklada tematy pisane capsem (ktos tu ma problemy ze stosowaniem sie do zasad?), to jeszcze myli sie i wstawia czasowniki w meskiej formie. Inspektorka pracujesz caly czas? A dopiero co narzekales, ze w mleczarni w Piatnicy nie chca przyjac...
|
|
Skoro tak to pan inspektor ma chyba jakiś problem że sobą ..pozdro...
|
|
Jak nie płacą to się szuka innej pracy
|
|
UNIBEP S.A. :) Najlepszy pracodawca w Łomży a może nawet jeden z najuczciwszysz w Polsce. Ale jak sama nazwa wskazuje nie jest to lokalny pracodawca ale "przychodni". Dbają o pracowników, wszytsko jest na czas i przepisowo, dobra atmosfera w pracy. SamFart: "Łomża, miasto rond, kosciołów i biedronek.... ;)"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |