niedziela, 27 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
NAJUCZCIWSZY PRACODAWCA W ŁOMŻY

O ile tacy o ogóle są to zróbmy ranking ale chyba nie ma!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: NAJUCZCIWSZY PRACODAWCA W ŁOMŻY

Mi też się zdaje, że takiego niema

ja ;)

inspektorka co ty się tak czepiasz tych najbiedniejszych pracodawców,
wygraj w lotka i sieć bez roboty (ale żeby wygrać trzeba grać) a nie tylko narzekasz swem chłopu też tak w ucho plujesz

Towarzyskie ja w totka gram i chcę wygrać a pracodawców się nie czepiam.Jak ustalimy który najuczciwszy to będzie miał dobrą reklamę!Ale jak napisał Marcin takiego nie ma!!!

JASNE zw niwma takich

hahaha ale z ciebie porażka siedzisz na kilku nickach i pierdzielisz głupoty wiesz co ci powiem najlepszym pracodawco zawsze był i jest ten który nie pracuje dla innych tylko pracuje dla siebie ,więc masz proste rozwiązanie bez se dotacji pomysł i otwórz ***** mać firmę i będziesz zarabiać 10 tysięcy albo 60 tys. na miesiąc proste ? więc bez sensu takie jakieś rankingi ,ranking możesz zrobić kto w Łomży najwięcej zarabia wtedy się dowiesz jak se pracodawcy sami siebie cenio ;)

inspektorka, andreo, tajniak- co według ciebie znaczy uczciwy pracodawca? taki co płaci 10000 za miesiąc takiemu nieudacznikowi jak ty za nic nie robienie, taki któremu można bluzgać i rozstawiać po kontach, taki co pozwala pić w robocie i się opierda...? zapewne o takiego pracodawcę ci chodzi...

ten kto płaci na czas jest uczciwy
na resztę się godzisz

Donald nie o takiego mi chodzi! Uczciwy pracodawca to taki który płaci nie kokosy ale zgodnie z prawem choćby minimalne wynagrodzenie+ godziny nadliczbowe a nie zaniża wszystko i bezczelnie łamie przepisy jak leci i patrzy tylko jak zrobić tanim kosztem! A w Łomży to właśnie pracodawcy bluzgają i rozstawiają pracowników po kątach bo pracownik to nie podskoczy wystarczy jedno słowo nie ta i wyp...j! A Słyszałem nawet i o pobiciach!

inspektorka napisała..."A Słyszałem nawet i o pobiciach!" kiedyś w nickach już się pogubiłeś i wyszło że andreo i tajniak to jedna osoba, teraz masz kolejny nick inspektorka, ale już ci się pier ten cały teatrzyk i piszesz w formie męskiej. Czy nie lepiej energię na pisanie nic nie znaczących żali pod kilkoma nickami, wykorzystać na stworzenie własnej działalności gospodarczej?

na 15-ie lat pracy w Łomży nie trafiłem na uczciwego pracodawcę.Zawsze próbują giąć prawo pracy na swoją stronę. Jeśli się mądrze postawisz i do tego jesteś coś wart to możesz coś zyskać.Pamiętaj jednak,że możesz stracić jedyne źródło dochodu.

inspektorka jak Ci nie pasuje któryś pracodawca lub BYŁEŚ zrobiony w konia to idź do sądu pracy i sąduj się z nimi hhaha

...

1 miejsce - Wiomar!
2 miejsce - Maximix
3 miejsce - ks Andrzej

h0jowe forum

W 1 i 2 przypadku to ten sam właściciel.

Temat jest chyba jasny.Inspektorka się pyta o uczciwego pracodawcę w Łomży.Czy tak ciężko się trzymać tematu.

Przeciez cel tematu jest jasny, inspektorka, czy tam inny tajniak, juz w pierwszym poscie go okreslil... Chce udowodnic, ze takich w Lomzy nie ma...
A ze nikt nie podaje nazw firm, to nic dziwnego, bo napisanie o kimkolwiek na tym forum, to jak zacheta do wylania wiadra pomyj.

Ja nie karze nikomu wylewać tu wiadra pomyj tylko wymienić uczciwych pracodawców ale to raczej nie możliwe! Donald głupoty piszesz ha ha!

michalina hehe

No wlasnie, z gory zakladasz, ze to niemozliwe, a w innych tematach juz dobitnie pokazujesz o co ci chodzi... Przestan wylewac swoje frustracje pod kolejnymi nickami, wez sie do roboty...

inspektorka jak sama widzisz tych uczciwych jak na lekarstwo a tych mniej już poznałaś.pozdro...) pozbawiaja cię głosu.....

Ależ ja pracuję cały czas ale moja praca nie spełnia moich oczekiwań!

Nie poznala, tylko poznal, przeciez to facet... Nie dosc ze pod wszystkimi nickami zaklada tematy pisane capsem (ktos tu ma problemy ze stosowaniem sie do zasad?), to jeszcze myli sie i wstawia czasowniki w meskiej formie.
Inspektorka pracujesz caly czas? A dopiero co narzekales, ze w mleczarni w Piatnicy nie chca przyjac...

Skoro tak to pan inspektor ma chyba jakiś problem że sobą ..pozdro...

Jak nie płacą to się szuka innej pracy

UNIBEP S.A. :) Najlepszy pracodawca w Łomży a może nawet jeden z najuczciwszysz w Polsce. Ale jak sama nazwa wskazuje nie jest to lokalny pracodawca ale "przychodni". Dbają o pracowników, wszytsko jest na czas i przepisowo, dobra atmosfera w pracy.

SamFart: "Łomża, miasto rond, kosciołów i biedronek.... ;)"

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org