Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ogólnopolski bojkot Stacji BP i Statoil |
W Polsce zaczął się bojkot tych stacji ze względu na ceny paliw .Jeśli przestaniemy u nich tankować będą musieli obniżyć ceny.A pózniej to już reakcja łańcuchowa. uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ogólnopolski bojkot Stacji BP i Statoil |
popieram i przyłączam się
|
|
Jaka reakcja łańcuchowa? miało by to sens gdyby nigdzie nie tankować, a gdzieś trzeba...
|
|
good evening borys
|
|
orlen 98 5,05 zl to jest jakies nieporozumienie ,a BP musi zalatac dziure budzetowa po przez wyciek w zatoce "Koncern BP poinformował dziś, że w ciągu ubiegłych trzech dni wydał 300 mln dolarów na przeciwdziałanie wyciekowi ropy do Zatoki Meksykańskiej, co oznacza przekroczenie po raz pierwszy wskaźnika 100 mln dolarów dziennie i wzrost kosztów całego przedsięwzięcia do 2,65 mld dolarów."
|
|
Gdybyś kolego proveritate przeczytał cały tekst, lub zrozumiał co przeczytałeś, nie wprowadzałbyś ludzi w błąd. To protest światowy, który niestety nie ma żadnego znaczenia w naszym kraju. Zarówno BP, jak i STATOIL zależne są od potentata, największego dostawcy paliw na polskim rynku PKN Orlen, tak więc bojkotowanie w/w podmiotów nie ma żadnego uzasadnienia. Dla zainteresowanych całym artykułem załączam link . Proszę Was, abyście poszli na wybory i zrobili wszystko aby nasza przyszła pierwsza dama nie załatwiała się do kuwety !!!!!! :P
|
|
|
Dobrze zacznijmy chociażby od naszych stacji! uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
mamy Prężnie Polską rozwijającą się firmę Orlen która zamierza otworzyć stacje w Niemczech i w Francji po co tankować kieszenie anglików czy amerykańców pomóżmy Polskim firmom nie mówię tu o stacjach pod patronatem jedynie orlena wiadomo o co chodzi i o kogo, na wylocie do Ostrołęki jest bardzo dobre paliwo sprawdzone może nie wygląda nowocześnie stacja ale paliwo jest pewne przynajmniej ON a to jest firmowa stacja Orlen
|
|
W niemczech to orlen ma stacje od lat, chyba ponad sto i one raczej przynoszą straty, a co mi się obiło o uszy to BP odbiera paliwo z Lotosu. Jedynie chyba stacje Lukoil nie odbieraj od polskich koncernów paliwa.
|
|
nic nie bojkotuję, bo u nich nie tankuję. nie jestem głupi. polecam tanie i sprawdzone paliwa na stacjach PRYMA i na Nowogrodzkiej. _____________________ one track, one thruth. ![]() the thruth tracker
|
|
Donald pokaż mi gdzie ,oni na początki roku wykupili kilka stacji Aral i mają je przerabiać 100 stacji hahhhah hihiihi byłeś kiedyś w niemczech??? nie sądzę bo ja zwiedziłem całe Północne Niemcy gdzie Polaków jest najwięcej ale orlena nie widziałem dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
trackzone lekką autopromocję nam zaprezentował... Ciekawe czy na stacji również wisi podobizna Jarka? :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |