Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mechaniak 3 lo |
witam mam pytanie gdzie jest wyższy poziom nauczania w mechaniaku czy 3lo?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mechaniak 3 lo |
|
coraz glupsze te pytania
|
|
Do mechaniaka łatwo się dostać ale trudno utrzymać, a do 3LO ciężej się dostać niż utrzymać. Więc wydaje mi się że są bardzo zrównane poziomy.
|
|
|
masz tu ranking szkół i nie pytaj więcej: 1. I Liceum Ogólnokształcące 2. II Liceum Ogólnokształcące 3. III Liceum Ogólnokształcące 4. Zespół Szkół Mechanicznych i Ogólnokształcących Nr 5 (Mechaniak) 5. Zespół Szkół Ekonomicznych i Ogólnokształcących Nr 6 (Ekonom) 7. Zespół Szkół Technicznych i Ogólnokształcących Nr 4 (Budowlanka) 8. Zespół Szkół Drzewnych i Gimnazjalnych (Drzewna) 9. Zespół Szkół Weterynaryjnych i Ogólnokształcących Nr 7 (Weta) 10. Akademicka Szkoła Ponadgimnazjalna Przy WSA w Łomży 10. Stowarzyszenie Wspierania Edukacji i Rynku Pracy w Łomży (zdz) 11. Technikum w Łomży Zakładu Doskonalenia Zawodowego w Łomży 12. Liceum Ogólnokształcące im Bogdana Jańskiego (nowa szkoła, lepiej nie ryzykować, nie wiem, jaki tam poziom) ---------------------------------------------
|
|
a ten ranking to na jakiej podstawie zrobiony? Myślą swą szukają szczęścia, które zwie się wolnością
|
|
TPD,maslanka z drzewnej.PST nieistniejaca szkola elitarna
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |