Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PRACA PRZY OSOBIE STARSZEJ |
J.W .ROBIENIE ZAKUPÓW WYRZUCANIE SMIECI ,WIZYTY U LEKARZA ,JAKIE SA CENY ZA TAKIE USLUGI,PROSZE O POWAZNE POSTY
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PRACA PRZY OSOBIE STARSZEJ |
100 zl za minute ![]()
|
|
Jasiu odezwij sie na GG.mam sprawe :-)
|
|
zalezy gdzie, tu czy za granica?
|
|
OCZYWISCIE W POLSCE W LOMZY A JASIO TAK DUZO PLACISZ???CZY NIE MOZNA SIE TU NIC DOWIEDZIEC
|
|
maloplatna praca i niewdzieczna, nie wiem po co sie do niej pchasz?
|
|
Ok. 6zł za godzinę.
|
|
ceny pytasz ??? za darmoooo powinnas taki uczynek zrobic i jeszcze cieszyc sie ze moglas pomoc :)
|
|
ha ha wszyscy chca za darmo a ty bys to robil???fakt niewdzieczna praca i jeszcze malo platna,ja w chwili obecnej zastanawiam sie nad jej podjeciem
|
|
To czy praca jest niewidzięczna zależy zarówno od podejścia osoby, która ją podejmuje, jak i od osoby, której pomocy udziela. Płaca zależy od zakresu obowiązków, czasu pracy i stanu tej starszej osoby. Jesli to praca na kilka godzin codziennie- stawka będzie zbliżona do tej, jaką podał(-a) Poppy, jeśli rzadziej albo krócej- można negocjować wyższą płacę za godzinę. Można też ustalić zakres i czas pracy i umówić się np. na tygodniówkę. Ile ludzi, tyle rozwiązań.
|
|
jastem placona co miesiac, i potrafie rpzporzadzac odpowiednio groszem by starczylo na chleb dzien w dzien nigdy nie podejme sie pracy, placonej co tydzien.
|
|
Autor: zabusia33 (---.internetia.net.pl) Data: 06-10-10 07:19 ha ha wszyscy chca za darmo a ty bys to robil???fakt niewdzieczna praca i jeszcze malo platna,ja w chwili obecnej zastanawiam sie nad jej podjeciem To raczej nie praca, a tymczasowe zajęcie. Pracą byłoby, gdybyś miała opłacane składki.
|
|
ot i mam odpowiedz......
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |