Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rozrząd Ford Focus |
Orientuję się ktoś w cenach wymiany rozrządu w Focusie 01r. 1.8TDCI ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
re |
ok.300 zl robocizna reszta części z ok 700zl . pozdro
|
|
Re: Rozrząd Ford Focus |
po czym poznac ze rozrząd do wymiany?
|
|
Zazwyczaj po przebiegu auta tj. przebiegu od ostatniej wymiany. _________________________________________________________ ![]()
|
|
nierząd CI to powie.
|
|
mój mąz jest mechnikiem u niego kosztuje 200 zł + częsci usługi krawieckie
|
|
Sorry koko251 ,nie czepiam się ( naprawdę ) ale 200 pln to już psucie rynku, za te pieniądze nie jesteś w stanie kupować blokad potrzebnych do wykonania tej usługi. Potem się pojawiają auta z poprzestawianym rozrządem, bo mechanik blokował "czymkolwiek". Za te pieniądze też nie będzie mu się chciało obejrzeć kół zębatych czy nie są poukruszane, bo to też dodatkowa godzina pracy. Porozmawiaj z mężem żeby jednak pomyślał o swoim interesie z bardziej perspektywicznym podejściem. Jeszcze raz podkreślam że się nie czepiam. Martwię się po prostu że być może dobry mechanik w końcu nie będzie miał z czego żyć i rozwijać swojego warsztatu.
|
|
a tak to znaczy ,ze jak za prace policzy 200 zł to znaczy ze zle to naprawi ???????????jak by wziął 300 lub wiecej to dobrze by naprawił?tez sie nie czepiam ale pomysl troche
|
|
24V własnie interesuje mnie cena bo wiem że trzeba mieć blokady , listwy . Rozrząd kompletny kosztuje do niego 210zł ale nie wiem jak z robocizną.
|
|
To chyba cena za pasek/rolki bez pompy wody ( upewnij się czy już nie czas na wymianę ) Nastaw się na 200 - 350 pln za usługę w zależności od tego jak mechanik widzi "jutro" swojej firmy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |