Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
punkt z maszynkami |
Witam.Czy ktoś orientuje się jakie są koszta z prowadzenia lokalu gdzie mamy tylko trzy automaty do gier o niskich wygranych?tzn.chodzi mi o to jakie są podatki,opłaty miesięczne z tytułu posiadania takiego punktu(nie chodzi mi tu o koszty wynajmu lokalu itp).Konkretnie ile firma dzierżawiąca takie automaty w takim punkcie bierze kasy i ile musimy płacić do skarbówki.Dobrze by było gdyby wypowiedział się ktoś kto prowadzi taki lokal albo prowadził i jak mniej-więcej przedstawiały się dochody.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: punkt z maszynkami |
z tego co pamietam musisz miec 200tys euro kapitału żeby otworzyć taki punkt + pare tys zl miesiecznie od maszyny jak to ma byc wszystko legalnie
|
|
chodzi mi bardziej o mały punkt gdzie można mieć do trzech automatów.Z tego co wiem to chyba nie trzeba mieć tak dużego kapitału poczatkowego.Jakieś inne zasady chyba są wtedy.
|
|
koncesja jest teraz prawie niemożliwa do otrzymania,mój kolega czeka od Pażdziernika tamtego roku i nadal nic,handluje byle czym i czynsz musi płacić. Radzę się dobrze zorjętować.A tak wogóle to dzisiaj widziałem ogłoszenie na org.zambrów ktoś chce sprzedać bar w zambrowie z koncesją na automaty to sobie zadzwoń i zapytaj.
|
|
A mógłbyś napisać gdzie ten kolega ma ten lokal?Bo z tego co wiem to też musi punkt być oddalony od szkół,placówek oświatowych najbliższym szlakiem pieszo 100m.No też słyszałem że niektórzy cvzekają po pół roku na koncesję.Może trzeba chodzić do nich i sie upominać bo rzucają papiery w kąt i w dupie mają a przy świątecznych porządkach się dojrzą he
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |