Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ludovic Obraniak 2 : 0 Polska - Grecja |
i wkoncu wyralismy jak myslicie co bedzie z irlandia i słowenia??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ludovic Obraniak 2 : 0 Polska - Grecja |
Obawiam się jednak, że i tak ciężko nam będzie z IRL PŁN i Słowenia. Co z tego, że wygraliśmy z Grecją? Towarzyski to towarzyski. Świetny debiut Obraniaka. Kto wie, może to nasz nowy talent...obstawiam, że pokonamy Słoweńców ale z Irlandią będzie remis pewnie...a co do awansu do MŚ. Chyba jednak RPA bez nas ;))
|
|
Ja tam mim o wszystko zawsze wierze w naszych... C CO do meczu dzisiejszego to nie stawial bym na smolarka i rogera... drażnią mnie Zespol Amor www.zespolamor.dzs.pl
|
|
Również wierzę...ale są granice ;))
|
|
Ja myślę, że awansujemy. Wystarczy wygrywać teraz wszystko, a stać nas na to co udowodniliśmy wczoraj. Nie wyjść z tak łatwej grupy to byłaby dla nas kompromitacja. Wszyscy zachwycają się Obraniakiem, ale jak dla mnie najlepszy był wczoraj Kuba, świetne podanie do Jodłowca, który potem obsłużył Obraniaka przy 2 bramce.
|
|
prawda jest taka, że została już Nam tylko walka o baraże :) -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |