Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Electro Party |
http://twierdzalomza.pl/ Zamurowalo mnie ;D szykuje sie nizla bibka i jest fajnie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Electro Party |
a chłopa masz na party ? -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
no i co z tego że jakiś balet jest tam ? normalna impreza w plenerze , a Ty coś motasz . ogarnij sie
|
|
a po co mnie chlop?? i jest fajnie
|
|
Ciekawe czy od 18 lub 16?:D
|
|
16, ale wtedy bez możliwości wypicia alkoholu. http://img33.imageshack.us/img33/2998/plakatnet.jpg
|
|
Już w najbliższą sobotę 12.09.2009 zapraszamy na wyjątkową imprezę pt. ELECTRO FORTY - zakończenie wakacji, która odbędzie się na terenie Fortu II w Piątnicy. Specjalnie dla Was zagrają najlepsi z regionu. Gwarantujemy świetną zabawę i niesamowity klimat tego miejsca, z którego można podziwiać przepiękną panoramę Łomży. Więcej informacji o imprezie znajdziecie na stronie www.twierdzalomza.pl Start imprezy godzina 19:00 Do zobaczenia na Fortach! :)
|
|
to na poznanskiej czy na sienkiewicza ta dyska ?:P
|
|
Zaorany jesteś... Na Fortach... Więcej masz w linku który podał ElectroForty...
|
|
Prywatny 'ta dyska' nie na ulicy lecz w Piątnicy na forcie II Widzę, że ktoś posłuchał mojej rady i napisał jednak na stronie tekst. Brakuje tam jeszcze kodowania UTF-8 do wyświetlania polskich znaków. :)
|
|
witam. cZy ktos kompetentny moglby mi powiedziec cos na temat tego jak dokladniej ma wygladac ta impreza? mam na mysli miejsce, w ktorym sie odbedzie? (jakis budynek, czy na powietrzu) ?? a no i zasadnicza kwestia - czy na miescu bedzie mozna kupic cos procentowego? czy ze wzgledu na to, ze wstep jest od 16 lat bedzie to niemozliwe? We are such stuff as dreams are made on.
|
|
Bylem tydzien temu to byly napoje wyskokowe:D
|
|
Wreście prąd będą zakładać na fortach ,nie dziwie się że z tego powodu impreza jest ;D ![]()
|
|
Odwolane!!! z powodu pogody.
|
|
Odwołane to z powodu organizatora chyba , przecież to ten sam kolo tóry miał amnesie i amnesie maxx . Jaki ...... taka organizacja hhehehehehhe
|
|
Dje to jakies slawy ? heh akurat zaden nie przypadl mi do sluchu, Dj Suchy, DJ Kot, DJ mojsa, Dj MIluś, Dj Kris K2, Dj Harnaś to są podlaskie gwiazdy ceny klubowej a nie małolaci co lecą na loopie pod beat. Masakra jakaś widać że organizator poszedł na łatwiznę
|
|
ktos wielki, byles i slyszales ze oceniasz? akurat chlopaki zagrali pozytywnie, a zgaduje ze sam chcialbys zagrac na takiej imprezie i przemawia przez Ciebie zazdrosc, pozdro ;)
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=m9rXigpDD70&feature=player_embedded
|
|
tłumy niesamowite... zrobiliby impreze disco polową i miejsca by dla ludzi zabrakło... No ale wszyscy tu techno słuchają i hip hopu. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
www.twierdzalomza.pl otwarcie klubu forteca
|
|
Coś o tym klubie można więcej się dowiedzieć? Bo na stronie to nic nie ma...
|
|
dobrze ze znowu sa tego typu imprezy w Lomzy :D:D:D <JP>
|
|
JP na 100% - jest październik na sto procent
|