poniedziałek, 04 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
"Cyganów nie obsługujemy" Rasizm czy rozsądek?

http://www.pardon.pl/artykul/9145/cyganow_nie_obslugujemy_rasizm_czy_rozsadek

skojarzylo mi sie z pewnymi przybyszami ktorych pełno juz w mieście i tez maja wiecej praw od rodowitych mieszk.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: "Cyganów nie obsługujemy" Rasizm czy rozsądek?

Weź się spałuj człowieku.

to i tak mu nie pomoże-jedynie lekarz psychiatra

haha jacy debile smiac mi sie z was chce moze jeszcze napiszcie ze to moj artykuł POkemony. ale rozumiem jak sie niema nic do powiedzenia to tak sie pajacuje jak wy

Wrodzona nienawiść do wszystkich innych znowu szczerzy swoje kły. To juz wyglada poważnie.

Zbych

ROZSADEK

i jest fajnie

zbych a kto za to odpowiada? tez ja ze w wlk bryt maja problem z obcymi?

Dziwna sprawa. To tak jak z segregacją gości w niektórych klubach. Na upartego wszystko można podpiąć pod dyskryminację rasową. Myślę, że jest to kwestia odpowiedniego spojrzenia na sprawę, interpretacji. Jeżeli to jest prywatny sklep tego pana, nie widzę nic złego w takim zachowaniu.
To głównie przez środowiska żydowskie prawo w tej materii wygląda tak a nie inaczej. Czy to dobrze czy źle, oceńcie sami. Ja powiem szczerze, że jestem zdziwiony reakcją policji, która rzekomo najpierw ignoruje zgłoszenia właściciela sklepu a potem oskarża go o takie rzeczy. Jednym słowem parodia.

Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.

własnie czemu sie nie mowi o dyskryminacji takiej wlasnie jak pisze cleric w dresie nie wejdziesz w adidasach tez np itd, a dla facetwo do tego wstep płatny. jakos nie protestuja tolerancyjni

adamosxx
Czy Czeczen zabrał ci prace? mieszkanie? dziewczynę? pobił cie? czy tylko boisz sie ich tak bardzo boisz?

Na pogrom Czeczenów w Łomży nie masz co liczyć, wiec albo zmień temat albo manifestuj swój strach w inny sposób.

Zacznij od lektury
http://www.migrant.info.pl/pl/pobyt/wydalenie_cudzoziemcow/wydalenie_cudzoziemca/
sprawdź jak sens ma twoja głupia gadka.

adamosxx skoncz juz te pierdolenie

Żyje By Pakować Pakuje By Żyć

a kto wspomnial o czeczenie jakims? przeczytaj jeszcze raz i pomysl zanim napiszesz swoje wynaturzenie.

"skojarzylo mi sie z pewnymi przybyszami ktorych pełno juz w mieście i tez maja wiecej praw od rodowitych mieszk."

mam nadzieje, że rodzice odetną ci Internet

no i? widzisz tam słowo czeczen?

:)))

fiesz co jasiu,
ja jak czytam te wypierdy adamossxa to tesz czasem odruchuf fymiotnych tostaje

jasiu wez kur...a pisz po ludzku czy naprawde jestes taki niedorobiony nie mozna tego przeczytac

Adamosxx: piszesz:zbych a kto za to odpowiada? tez ja ze w wlk bryt maja problem z obcymi?
To wina osobliwej ideologii, której wydajesz się hołdować. Nienawiść i strach przed innymi- to bardzo źli doradcy. Takie "przekonania" nie sa obce i innym narodom, wszedzie są tacy, na których działa chory nacjonalizm bo w idei chrześcijańskiej takie poglądy sie nie mieszczą w żaden sposób ( mozliwe to jest natomiast w katolicyźmie i Islamie).

Zbych

zbych no pleciesz jak zawsze.. moj strach jest wyimaginowany mowisz wobec np czeczenow? a wiec te porwanie to mi sie wydalo tytlko i wydalo mi sie ze o nim czytalem. jesli tak podejsc to masz racje
ps jak bedziesz głodny to nie jedz bo to tylko twoja wyobraznia

adamosxx: ok to ja juz wiem - boisz się, że Czeczeni porwą cię dla okupu?

Na szczęście dla Ciebie widać, że ludzie w Łomży nie są obojętni na skrajne zachowania(np. Twoje) więc istnieje duża szansa , że ktoś zareaguje jak będą cie porywać.

adamosxx pojebie.

kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką

jak to si emowi w zyciu wszsytko do ciebie wraca czy dobre czy zle , a wiec w mysl tej zasady podejrzewam ze adamosxx bedzie zdymany przez stado murzyno-zydo-czecznow i wtedy sie pokochaja xD i zakwitnie bloga tolerancja !

zasrales tym smrodem cale forum polityka czego tutaj jeszcze chcesz? nie widzisz ze nikt tutaj zdrowo myslacy nie przyzna ci racji......

Who's Your daddy?!!!

a ja lubie cyganóf i czeczenuf, wkoncu to tesz lódzie som

Tempiem głópote na foróm

adamos czy ty jestes jakiś niedojebany piszesz ze to nie ty pisałes ten artykuł ale zmierzasz swoimi wypowiedziami do treści zawartej w nim później ktoś napisał o czeczencach a ty zaraz z tekstem typu "a czy ktos o nich cos mówił" ***** pajacu zajebany nie zgrywaj debila większego niz jestes skończ zakładac tematy zakop sie 100 metrów po ziemią i nie wychodz
ostatecznie nie lubie cyganów czeczenów i w sumie dla mnie niczym sie nie różnią jak to zawsze mawiam ze to jeden *** ale powiem ci ze jestes jeszcze bardziej ******** od nich a jeżeli ci przeszkadzają to wyjdz na miasto i spróbuj własnoręcznie ich polikwidowac a jeżeli brak ci jaj to zamknij pysk na wieki

Adamosxxx stara się zwalić winę na inne nacje za swoje życiowe kalectwo.Oni coś robią się starają ,a ty jesteś burak któremu trzeba wszystko na tacy podać.Ja właśnie takich polaków bym wypierdolił.Na co i po co nam tacy niedorozwoje.

http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas

haha fajnie sie was czyta poziom dyskusji jak u waszego idola stefana myszkiewicza-niesiolowskiego. poziom debilizmu w ost postach przekroczyl wszelkie granice az niechce mi sie wierzyc co te gimnazja z was zrobiły wtornych analfabetów nie umiejacychj czytac ze zrozumieniem proponuje wam oddac wladze czeczenowm np no bo czemu niby tacy nie tolerancyjni mamy byc a wy bedizecie tylko zamiatac ulice i tez bedzie dobrze.
cybermass gimgowniarzu to pokaz gdzie napisalem w glownym watku o czeczenach pajacu ...
poziom miles85 dyskwalifikuje cie zeby nawet ci odpisac niesioło-palikot.

ty naprafde byc gópszy nisz ustawa o czeczenskich emigrantach pszewiduje :(

Tempiem głópote na foróm

jesiu idioto nie zasmiecaj jakl nie masz nic do dodania

patrze ze dalej nie rozumiesz o czym sie pisze więc proponuje wymiane poglądów ze samym sobą tylko prosze cie NIE NA FORUM

Re:

cybermass co tu rozumiec twoj anarchiczny bełkot? wyjdz na miasto i morduj czeczenow to sie popisales ale sie nie dziwie pewnie masz przeszlosc kryminalna jak wszyscy w PO ( w Polsce obowiazuje jakies tam prawo a nie prawo piesci pajacu), poza tym nie podałes gdzie uzylem slowa czeczen w glownym watku....czekam albo przepros.
ps i jak masz zamiar wyskoczyc z jakims wyzywaniem i daszym bełkotem to sobie daruj pisz tylko na temat.

ciebie przeprosic ? taki kawałek ścierwa chyba sobie zartujesz pajacem mozesz nazwac swojego starego ale nie do mnie z takimi tekstami pisząc na forum nic nie zdziałasz poza tym nie masz jaj i bał bys sie publicznie wystąpic albo co gorsza narazic sie grupce czeczenów tak więc słowo pajac zostaw dla siebie wewntualnie dla kogos w rodzince widze ze jestes niedojebanym pisowcem i kochasz ojca rydzyka więc twoich poglądów nie da sie juz zmienic i jak to mówią tylko głupiec nigdy nie zmienia zdania...

Re: \"Cyganów nie obs

adamosxx to o kim mówiłeś jeżeli nie o Czeczenach o Cyganach?

szukasz następnych wielbicieli?

Ustawa z dnia 6 czerwca 1997 r. Kodeks karny (Dz. U. z 1997 r. Nr 88, poz. 553, z późn. zm.):
Art. 256.
Kto publicznie propaguje faszystowski lub inny totalitarny ustrój państwa lub nawołuje do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych albo ze względu na bezwyznaniowość, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
Art. 257.
Kto publicznie znieważa grupę ludności albo poszczególną osobę z powodu jej przynależności narodowościowej, etnicznej, rasowej, wyznaniowej albo z powodu jej bezwyznaniowości lub z takich powodów narusza nietykalność cielesną innej osoby, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

"skojarzylo mi sie z pewnymi przybyszami ktorych pełno juz w mieście i tez maja wiecej praw od rodowitych mieszk."

w takim razie skond sa ci niby przybysze? z kosmosu?
tusystuw raczej w lomzy nie ma, znajonc twoje nacjonalistyczne zapedy tylko jedna mysl sie narzuca - czeczeni

puki co o jedynyh przybyszach o jakich wspominasz w 9 na 10 zalorzonyh tematow to wlasnie czeczeni. tym 10 tematem z kolei jest jakis tekst z pudelka na podstawie kturego oceniasz mlodziez polsko. doskonale zrudlo informacji.

jedyny prawdziwy jasio :}

cybermass powiem ci wiecej jestes niedorozwinetym wystrzalem z gimnazjum ot co.
jasiu GDZIE MASZ TAM SLOWO CZECZEN sie pytam? co łatwi mi przykleic łatke co?

cybermass jestes chyba sfrustrowanym dzieckiem neostrady ktore nie pojechalo na kolonie
ps nie masz zdania na zaden temat, nauczyles sie tylko dziamdziolic i wyzywac (pasujesz jak dorosniesz na niedorozwinietego robola)
wiesz ze jak sie niema co napisac to wtacasz o rydzyku jakies swoje fobie haha to jest zalosne ani to juz smieszne napisz cos jeszcze o moherach PAJACU:)

a swoja droga czy ktos widzial pracujacego Cygana? ja nie, a zyja na wysokiej stopie

:)

Tempiem głópote na foróm

podobienstwa:

adamosxx - 09-04-09 23:29
"west jesli tak lubisz tych XXX to sie skladaj na ich zasilki bo ja sobie nie zycze zeby z moich podatkow finansowano im wysokie zasilki"
adamosxx - 10-07-09 13:18
z katowic ich wyrzucili po protestach mieszkancow ponad 300 osob to pan B przyjal ich do nas tak malego miasta w porownianiu z katowicami
adamosxx - 11-07-09 00:49
w koncu jestes u siebie to sytem panstwowy powienien byc inny i ich tu nie wpuszczac do tak malej spolecznosc
adamosxx - 11-07-09 15:53
wiec pokaz swoja goscinnosc i zapros sobie XXX do domu, pewnie nie doliczyłbys sie ostatniej pierzyny w swojej melinie po wizycie.

ja ruznicy nie widze. jednoznaczne skojarzenie a wymieniac moznaby tak dlugo. boisz sie, widocznie ktos ci sie do dupy dobral w koncu

jedyny prawdziwy jasio :}

adamosxx "skojarzylo mi sie z pewnymi przybyszami ktorych pełno juz w mieście i tez maja wiecej praw od rodowitych mieszk."
to niby kto to są ci przybysze co?
po**pierdo**lony jestes na maaaxxxaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką

adamos powiedziałem ci juz pajac to twój stary a ty powinienes miec pajac junior póki co jeszcze robolem nie jestem a zastanawia mnie kim ty jestes
śmiesz mówic ze jestem sfrustrowanym dzieckiem a sam napisałes do mnie kilka postów pod rząd i było to pewnie tak ze po napisaniu jednego twoja wolno pracująca łepetyna weszła na wyżyny swoich możliwosci i wynalazła jeszcze kilka zdan, za trzecim razem włączył sie w niej zapewne wiatraczek tak jak w jednostce od kompa i zaczął chłodzic ten kawałek orzeszka wcisnięty w wielką kopułe twej czaszki by kolejny wymyslony post nie spowodował przegrzania
jeszcze raz to powtórzę nie lubie czeczenów ani cyganów ale nie podoba mi sie ze jakis zakompleksiony i ukryty za monitorem radykał wygłasza swoje poglądy na forum gdzie nikt go nie słucha i kazdy go juz olał skoro jestes taki odważny wrzuc swoje zdjęcie i adres zamieszkania i zapros na rozmowę tak znienawidzonych i szkalowanych czeczenów/cyganów a i ja bym się chętnie do ciebie pofatygował

Ludzie ! Gość ma odmienne zdanie od większości z nas i trudno. Ma do tego prawo, kto powiedział, że wszyscy muszą mieć takie same poglądy. Możecie go nie lubić, nie zgadzać się z nim, ale po co go tak wyzywacie? Zamiast bluzgać i podnosić sobie ciśnienie czytając jego posty, ignorujcie go i nie czytajcie. Nie lubi czeczenów jego sprawa oni też go pewnie nie lubią. W końcu to jest w pewnym sensie miejsce publiczne gdzie różni ludzie wchodzą nie tylko z Łomży i czytają jak się łomżyniacy obrzucają mięsem. I tak uchodzimy za prowincjonalną dziurę ale czy sami musimy dawać powody do takie postrzegania nas ?
Swoją drogą adamosxx jeśli się czujesz zagrożony z ich strony, to czy nie prościej iść na policję i powiedzieć co ciebie dręczy? Tylko zapewne będziesz musiał to jakoś racjonalnie wyjaśnić a nie, że czuje się zagrożony bo w Łomży mieszkają Czeczeni. Jeśli jakiś Czeczen coś nawywija to mów o konkretnej osobie a nie generalizujesz. Gdy jakiś Polak ukradnie coś w innym kraju to znaczy, że my wszyscy jesteśmy złodziejami? Idąc tokiem twojego myślenia wychodzi, że tak.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org