Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
JAŚ FASOLA !!! |
Czeźdź! Jestem jaś fasola. Jaś smietana jes do kitu. co nie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: JAŚ FASOLA !!! |
W Y P I E R D * L A J
|
|
![]() -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
no jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
jestes gruby ,niesmaczny i nieśweży.Fasola w śmietanie? Dziwne połączenie . ![]()
|
|
jasió fasolko a dacziego smetana jest do kita ? czego tak myśliż , popżyj to jakiemiś argómentani no Tempiem głópote na foróm
|
|
coraz wieksze debile są na tym forum. john40
|
|
dżon terdziesci a kto je tymi debilami ? Tempiem głópote na foróm
|
|
zgadzam się z john 40. i trochę z jaś fasola. Na forum już się nie da wysiedzieć.jasiu śmitana jest do kitu ale jaś fasola pewnie też.
|
|
nikt ciem nie zmósza do siedzenia na foróm , kóp se kżesło Tempiem głópote na foróm
|
|
no niestety jaś śmietana i inne kur** to problem togo forum ale co zrobic pełno niedorozwiniętych ludzi tu wchodzi więc wszystkie jasie tez mogą
|
|
Powinno powstać jakieś oddzielne forum.Jest polityka,jest ogólne i powinno być jeszcze takie specjalne dla jasiów fasolek i jasiów w śmietanie.. Jaśki przenieście się gdzieś indziej co...?!! Może np na Moja Lomza..-tam jest dużo buziek graficznych, mielibyscie pole do popisu..:D No,ale to chyba "administrator" powinien sie tym zając..
|
|
Nigdzie nie idem , jestem barco gszecznym hopcem i nic slego nikomu nie robiem w odrurznienió od innych , ktuszy odrasó z tanimi podrubami orrirntalnej broni bialej zakópionej na alegrom za pięnascie złoteh startója do mniem i hcom mi zrobic kuku ... bórakom w dzinsah muwiem STOP , lato jest tylko dresik. A emotkof i inej tandedy nie lóbiem , szcegulnie tego jeezora peeeee. Gópie tom i bes senzu , a osoby takie som tempe... Tempiem głópote na foróm
|
|
O matko aż głowa boli od czytania tego co piszesz..weż rób błędy ale na jakimś oryginalnym poziomie "jak dotychczas"a nie w ten sposób..teraz to już słowa poprostu zniekształcasz-a to się ciężko czyta.......... Jasiu trzymaj poziom bo zaczynasz pisać jak rasowy analfabeta.......:/
|
|
dfa słofa : wewnętrzna artykulacja ... cos jasiofi sie zdaje , rze nie posiadaz tego skila , a morzna byloby nie miec problemó se zrosómieniem analfabetuf na całe rzycie , wystarczyło by wpakofac kilka pónktof rozfoju w tego perka za mlodu niemartf sie , pszeciesz zafsze mozesz przy nekst lewel opanofac tom bieglosć na poziomie podstafowym Tempiem głópote na foróm
|
|
"weż rób błędy ale na jakimś oryginalnym poziomie "jak dotychczas"a nie w ten sposób" o mnie mowa? czy o innym jasiu? jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
a ja wypowiedź jasia nie czytam i już tego nie rozszyfrowuje. To jest już nudne i oczy bolą. Pzdr. dla normalnych, trolle jasie do łóżek, od rana już się napinacie, więc zaraz popękacie. -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
Jasiu zacytować moją wypowiedź-zacytowałeś bezbłędnie.A jednak można,co?
|
|
no kopiój - fklej działa raczej jak kxero , blenfof niedodaje Tempiem głópote na foróm
|
|
cytowanie morzna podzielic na 3 etapy: 1 etap: zaznaczamy tekst 2 etap: CTRL - C 3 etap: CTRL - V a ty pszepisuj dalej jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
nie rozumiem, co ma wspólnego morze z ksero :) -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
mi jakoś to nie wychodzi te kopiuj wklej
|
|
GREEN to masz mało zielonego pojęcia -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
jasiu śmietana napisz mejla bo hce s tobo pryfatnie porosmafiać
|
|
mistrz418 - a czy ja musze miec we wszystkim nie wiadomo jakie pojęcie..? ;)
|
|
fasolko, nie moge napisac mejla, skond moge widziec rze nie jestes akórat jakims zbocznceem albo pedofilem, ktury lubi małe jasie, mama mnie naóczyła rzeby niesnajomym jasiom nie podafac sfojego maila Tempiem głópote na foróm
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |