Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Piwo na koncercie! |
Koncert był dobry a piwo jeszcze lepsze.Takie powinno być w sprzedaży a nie tylko na festiwalu. Dawno nie piłem tak dobrego łomżyńskiego piwa.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Piwo na koncercie! |
No i co związku z tym ? ![]()
|
|
co najważniejsze - dobrze schłodzone.... mniam :-)
|
|
hehe to fakt ale pogoda nieco gorsza
|
|
widzisz, promują te piwo na całą Polskę to musi być dobre. jestem ciekawy jak będzie poźniej jak się kampania skonczy ;P
|
|
ta kampania służy na pewno lepiej tej marce niż by miało sponsorować ŁKS
|
|
racja, polowa ludzi w PL nie znalo slowa Lomza, a teraz coraz wiencej tych osub potrafi je nawet pokazac na mapie jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
tyle pieniedzy poszlo na ten zj..ny lks i co z tego wyszlo!!! lks powinien oddac z nawiazka browarowi jego pieniedza ktore wsadzil w ten klub dzieki Bogu skonczyli wspolprace z klubem w czas bo obawiam sie ze gdyby dalej ciagneli ich sponsoring nie mielibysmy juz swojego lomzynskiego piwa
|
|
Piłem 'Wyborowe' teraz zapuszkowane i ze starszej partii. Niebo a Ziemia... ![]() ________ Malachit
|
|
Zdziwicie się jak Browar Łomża znó będzie sponsorował Łomżyńską Dumę - ŁKS! A co było jak odeszli od sponsorowania ŁKSu? Musieli jakoś zarabiać to wzięli się za reklamy widniejące w całym mieście. ŁKS to duma miasta, nie Browar!
|
|
musieli ale napewno wiecej zyskow przynosi taka reklama niz LKS.
|
|
Zdaje Ci się =] Wiesz ile osób z innych miast dzięki ŁKSowi zapamięta już na długo gdzie leży Łomża. Teraz w złych czasach dla ŁKSu jest gorzej, ale jeszcze za czasów jak ŁKS był w starej II lidze i jeździł po Polsce wygrywająć mecze z taką Polonią W-wa - wtedy Browar miał się z czego cieszyć...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |